Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.678
Cevap
25
Favori
233.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Web sayfası:http://venus.vestel.com.tr/

    Fiyatı düşürmeliler. Yoksa telefon iyi. İçerik de yerli. Zil sesleri falan güzel olmuş :)
    Ama donanım ve fiyat
  • yazık olmuş 1 gb ram ile çıkan telefonlar bence ölü doğmuşlar.yazık onca emeğe.
  • Asus Zenfone serisi varken bu fiyata piyasada iş yapamaz. Casper ile Vestel firmaları telefon satamamak için özel ar-ge birimi kurmuşlar sanırım.
  • adamlar 512mb ramlı telefon üretmişler ya. Şaka gibi ! sonra türk malı vb diye ajitasyon yapıyorlar. Bu telefonların hiçbiri alınmaz. ÇÖP. Madem türk malı ucuz telefon yapacaklar adam gibi yapsınlar. insanların milli duygularıyla oynayıp dolandırmasınlar. Vestelin bu telefonları sürerek yaptığı şark kurnazlığıdır hiç mühendislerimiz sabahtan akşama kadar çalışıyorlar :(:(:( diye ağlamasınlar. Çinde merdiven altı tesislerde 1-2 adam çok daha iyi telefonlar tasarlıyorlar. 50 dolar maliyeti olan telefon üretip 450 liraya satabileceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jporta

    adamlar 512mb ramlı telefon üretmişler ya. Şaka gibi ! sonra türk malı vb diye ajitasyon yapıyorlar. Bu telefonların hiçbiri alınmaz. ÇÖP. Madem türk malı ucuz telefon yapacaklar adam gibi yapsınlar. insanların milli duygularıyla oynayıp dolandırmasınlar. Vestelin bu telefonları sürerek yaptığı şark kurnazlığıdır hiç mühendislerimiz sabahtan akşama kadar çalışıyorlar :(:(:( diye ağlamasınlar. Çinde merdiven altı tesislerde 1-2 adam çok daha iyi telefonlar tasarlıyorlar. 50 dolar maliyeti olan telefon üretip 450 liraya satabileceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar.

    1GB modeli de var. Çeşitli modeller var işte. Tek model değil ki. 512 MB diye iş görmeyecek mi? Oyun falan oynamayanlar için sorun olmaz.
  • resmen sok gecirdim.5.5 in fiyat performans durumu felaket. kac zamandir bu telefonu bekliyordum sonuc husran... hemen vestel musteri hizmetlerine mail attim. geri donus yaptilar. urunu savunmaya calisiyorlar ama tutmaz... sizlerde mail atip dilek ve onerilerinizi belirtin. belki firma uyanir veya bu isi birakir. galiba gidip asus telefonlara bakacagim. baska orta sinif 2gb rami olan telefon onerisi olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz çok daha öngörülüsünüz, Çağımızın gereklerini,gerçeklerini görecek vizyona da sahipsiniz... VESTEL deki 100 lerce BİLGİSAYAR ve ELEKTRONİK Mühendisten...tabi bizlerde....
    Sorum şu : Şu bir aydır Türkiye piyasasında "Marka " adına bir patlama görmüyorlar mı ? Rekabet şartları aslanın midesine doğru gidiyor.
    Duyumlarıma göre yılbaşına kadar daha birçok marka pastadan pay kapmaya geliyor Çin'den !
    Lütfen söyleyin bunları "Masabaşındakilerine" Silkelensinler ve bizleri "Türk" olmakla gurur duydursunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 6 Eylül 2014; 23:48:39 >
  • 512 mb ram nedir abi ?
    Aynı fiyata Asus Zenfone 4 var.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone varken bunlar çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel 2 yıl önceki işlemcilerle giriş yapıyo piyasayı nasıl takip ettikleri belli Fiyatlarıda cabası
    Para var imkan var ama sonuç hüsran

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seraaser

    Arkadaşlar;

    Tasarım, donanım, yazılım, fiyat vb eleştiriler mutlaka olmalı. Fakat Vestelden telefon alınmaz, yok Çinden alıp birleştiriyor, yok efendim uyduruk vb gibi eleştirileri yersiz ve gereksiz buluyorum.

    Ülkemizde yerli üretime destek olmadığını belirtmek isterim. Bunu belirtirken ABD nin silikon vadisindeki firmalara desteklerini, Kore hükümetinin Samsung, Hyundai ve LG ye nasıl destek olduğunu bir araştırmanızı tavsiye ederim.

    Eleştirilerimizi iyileştirmeye yönelik yaparsak, firma dikkate alabilir ve biz tüketicilerin lehinde (ki bu kendi lehine bir adım da olacaktır) ilerlemeler kaydedebilir.

    Bugün burada bize global tekellere karşı cesurca bir adım atarak Türk Malı bir akıllı telefon üreten Vestel'i tebrik etmek düşer. Arçelik ve ya bir başka Türk firması da benzer bir adım atar ve üretirse en içten dileklerimle onu da tebrik ederim.

    Orijinalden alıntı: mjj_renegade

    Allah aşkına konuştuğumuz firma avrupanın en büyük üretim tesisine sahip, en çok tv ihracatı yapan devasa bir üretim şehri. Üstelik vestel zorlu grubunun sahip olduğu tesislerden sadece biri. Böyle bir firmanın seneler önceki parçaları beklediğiniz telefon diye türk tüketicisine bu kadar vergiden muaf olduğu halde bu fiyatla sunması buna ben üçkaatçılık derim. Kimse kusura bakmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kimse kusura bakmasın en ust modelinin değeri 600 tl'den kurus fazla etmez.elin asus'u senin ulkende hem fiyat hem performans urunu zenfone'ları sata dursun sen 900 tl lerle piyasaya gir bravo bu ozellik ve fiyat politikasını belirleyen insanlar her zaman kaybetmeye mahkumsunuz.Motorola Moto G ile ozellikleri ekran buyuklugu haricinde aynı birisi 629 tl den ulkemizde satılırken kendi yerli firmamız 900tl den satısa sunuyor.benim eleştirim sadece fiyatadır yerli diye 300tl fazla verecek değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 7 Eylül 2014; 20:06:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartonkutu
    sizlerde mail atip dilek ve onerilerinizi belirtin. belki firma uyanir veya bu isi birakir.


    Sizede kına yakması kalır o zaman. Sonrada gider adı xio mio olan çinlileri zengin etmeye devam edersiniz. Kim olduğunuz belli değil foruma bunu yazmak için üye olmuşsunuz asus elemanımısınız kimsiniz nesiniz ? Senin gibiler yüzünden bu memleket hala üretemedi kendi otomobilini. Eleştirmekten başka hiçbirşey bildiğiniz yok. Evet 900 Fazla bir rakam ama 5.5X modeli oldukça hoş ve fiyat seviyesinin 100-200 altına yeterli bir donanıma sahip. Fiyatı belli segmenti belli telefon. Son teknoloji 2000 liralık telefon çıkarsa daha çok eleştireceksiniz. Ne yaparsa eleştireceksiniz nasılsa aslında. Replika note3 satıyorlar ya 700 liraya vestel 2 yıl garantili servis hizmeti olan ve evet en azından Türk markası!




  • siz kimsiniz ben de bilmiyorum ama sorunuza cevap vereyim adını rüyanızda görebileceğiniz yurt dışında ve yurt içinde sektöründe saygın ve bilinen bir firmada orta düzey yöneticiyim. büyük firma çalışma prensiplerini biliyorsanız ne demek istediğimi kavrarsınız. yazımı dikkatli okuduysanız bu telefonu beklediğimi zaten ifade etmiş ve hayal kırıklığımı ifade etmiştim iyi okumamışsınız anlaşılan. ikinci olarak başarılı olamayacağınızı anladığınız taktirde bir sektorun bir kolundan ayrılmak sizin sandığınız gibi kına yakılacak bir durum değil ticari bir vakıadır. buyuk firma anlayışında bir işi ya rekabetçi koşullarda hakkıyla yaparsınız veya yapamazsanız o zaman çekilirsiniz. Asus konusuna gelince bizim ufaklık bu konularda araştırmacı o telefonu bana önermişti o nedenle incelediğim bir telefon olduğu için örnek olarak verdim, zaten firmaya da gerekli mail ile o konuyu ilgili arkadaşlara iletmiştim Vestel deki arkadaşların bilgisi olsun istedim.muhtemelen onlarda piyasaları yakından takip ediyorlardır, yerli firmaların başarısı her zaman benim için gururdur merak etmeyin. bu sektorde olmadığım için işin iç yüzünü bilmiyorum ama geçen 3 yıllık sürede yurt dışındaki faaliyetlerinden dolayı ülkemize 3 milyar usd kazandıran ( ciro olarak ) bir firmada görev yapmaktan gurur duyuyorum. bir cok devlet başkanları bizim imalatlarımızda gorev yapıyorlar veya konut olarak oturuyorlar bilgilerinize saygıyla duyurulur. @Troller



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartonkutu -- 7 Eylül 2014; 19:25:15 >




  • Telefonlat çöp mü bilmem ama burası çöp mesajlarla dolu. Beğenmeyen almaz bu kadar basit. Resmen millet hakaret etmiş.

    Adamların ilk telefonu, hatta demo bile denebilir. Geçen sene ürettiklerini piyasaya sürmediler. Bunlarla piyasanın nabzını görüp yeni modellerde ona göre konumlandırırlar.

    Yok neresi milliymiş bilmemne, adamlar en azından baskını anakartını bilmem neyini kendiler üretiyor. Apple vidasını bile üretmiyor gidiyor çinden tedarik ediyor. Sonuç kasasında nakit 150 milyar dolar civarı nakiti var. Bizim merkez bankasında o para yok.

    2 gb olsa iyi olurmuş, ekranlar daha kaliteli olsada iyi olurmuş ama 5 inc olanlar alınası teller. Pahalı filan değil. Daha ucuz olsa piyasayı sallardı ama adamların tercihi bu.

    Bence 6 aya kalmaz yeni modeller gelir. Umarım daha üst donanımlı f/p telefonlar çıkarırlar.

    Bu cesaretinden dolayı VESTEL i kutluyorum. Sanırım avrupada şuan üretimde olan başka cep fabrikası yok. Belki nokia nın finlandiya da son kırıntıları vardır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefondan anlamayanlara çok rahat satabilirsiniz. Sayin Vestel yetkilileri, telefonu sanki satmamak için üretmişsiniz. Size bir cep telefonu tavsiye edeyim Asus Zenfone serisi. Özellikle 6 versiyonu . Dua edersiniz:-)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde türkiyede aşırı vergiler yüzünden telefonların fiyatı belli bir seviyenin altına düşemiyor.

    Örn : zenfone 5 i almanya da yaşayan biri 300 tl civarına temin edebilir sıfır açılmamış kutuda. Hemde daha üst işlemc ile. Burada ise 700 tl...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartonkutu

    siz kimsiniz ben de bilmiyorum ama sorunuza cevap vereyim adını rüyanızda görebileceğiniz yurt dışında ve yurt içinde sektöründe saygın ve bilinen bir firmada orta düzey yöneticiyim. büyük firma çalışma prensiplerini biliyorsanız ne demek istediğimi kavrarsınız. yazımı dikkatli okuduysanız bu telefonu beklediğimi zaten ifade etmiş ve hayal kırıklığımı ifade etmiştim iyi okumamışsınız anlaşılan. ikinci olarak başarılı olamayacağınızı anladığınız taktirde bir sektorun bir kolundan ayrılmak sizin sandığınız gibi kına yakılacak bir durum değil ticari bir vakıadır. buyuk firma anlayışında bir işi ya rekabetçi koşullarda hakkıyla yaparsınız veya yapamazsanız o zaman çekilirsiniz. Asus konusuna gelince bizim ufaklık bu konularda araştırmacı o telefonu bana önermişti o nedenle incelediğim bir telefon olduğu için örnek olarak verdim, zaten firmaya da gerekli mail ile o konuyu ilgili arkadaşlara iletmiştim Vestel deki arkadaşların bilgisi olsun istedim.muhtemelen onlarda piyasaları yakından takip ediyorlardır, yerli firmaların başarısı her zaman benim için gururdur merak etmeyin. bu sektorde olmadığım için işin iç yüzünü bilmiyorum ama geçen 3 yıllık sürede yurt dışındaki faaliyetlerinden dolayı ülkemize 3 milyar usd kazandıran ( ciro olarak ) bir firmada görev yapmaktan gurur duyuyorum. bir cok devlet başkanları bizim imalatlarımızda gorev yapıyorlar veya konut olarak oturuyorlar bilgilerinize saygıyla duyurulur. @Troller

    Benim "rüyamda göremeyeceğim firmada orta düzey yönetici olan dostum" neden bu pozisyonuna rağmen ucuz telefon veya fiyat performans cihazı peşindesin yakışıyormu sana ? Al en iyisini kullan. Bende uluslararası firmada orta düzey yöneticiyken çıkar çıkmaz iphone5 almıştım çatır çatır kullanmıştım ;)

    o çok övündüğün firman ilk üretimini yaptığında senin gibiler çıkıp kapatsın bunlar bıraksın bu işi yazın bunlara söyleyin deyince kapatsalardı, senin ufaklık o telefonlara biraz zor bakardı. Hem anlamam diyorsun, ufaklık gösterdi diyorsun; hem mail atıyorsun çöp diyorsun bilmem hangi markaya bakacağım diyorsun.

    Ticaret dünyasından bu kadar iyi anlıyorsan iyi veya kötü milli üretimin tüketici açısından ne kadar önemli olduğunuda ben sana açıklamayayım o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 7 Eylül 2014; 19:52:38 >




  • sayin ksrdesim ben urune cop demedim yazilari dikkatli okuyun lutfen. ufaklik teknoloji meraklisi ve ben iphone karsiti biriyim acik kaynak yazilimlari taraftariyim. ikinci olarak bilgisayar meraklisi oldugum icin asus urunlerini anakart ekran karti gibi bilesenlerinden taniyorum telefonu da dikkat cekici geldi bana o nedenle ornek olarak vermistim sadece bende sizin gibi dusunuyorum yerli firmalar basarili olmali ve desteklenmeli ama vestelin bu urun gaminin teknik ozellikleri ve fiyati sizin icinize siniyor mu? sizce bu urunler ovguyu hakediyor mu? lutfen sogukkanli bicimde dusunun. Vestel bence donanimi ve fiyati gozden gecirmeli demek kotuluk mu? elestri olmazsa ilerleme olmaz. dikkat edin kotulemiyoruz elestiriyoruz ve yon vermeye calisiyoruz. bu forumlari Vestel yetkilileri de takip ediyor olmalilar ve sonraki adimlarinda kendilerine dustur edinmeliler. boylece ilerleme olacak veya olmayacak. dusundunuzmu hic sabanci grubu toyota dan neden cekildi. koc grubu migrostan ve tofastan. buyuk firmalar farklidir. farkli dusunurler. vestel bir yola cikti bakalim ne olacak ama ilk adimlari cok basarili gorunmuyor bizlerde basari icin yol gostermeye calisiyoruz. bunda bir kotuluk yok. saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.