Şimdi Ara

Vestel Venüs V3 5580 - Android 7.0 Nougat güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
11.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Vestel Venüs_V3_5580 telimi dün Android 6.0'dan Android 7.0'a (Nougat'a) güncelledim.
    Öncesinde telefonum 2 saatte 100% sarj oluyordu. Güncelleme sonrası 8 saatte doluyor.
    Öncesinde tam sarjlı düşük kullanımda 36-saat kullanabiliyordum, güncelleme sonrası ise 9-saatte bitiyor.

    Aynı telefonu kullanan ve bu problemleri yaşayan var mı? Çözümünüz var mı?



  • Güncelleme gelmedi ama çevremde güncelleyen bi kaç kişi var boyle bi sorunları yok hataa pil süresi daha uzun oldu arkadaşlarda rahat 1 günü çıkarıyor optimizasyon iyleştirmesi yaptılar
  • Ben de 5580 kullanıcısıyım. Telefonu aldıktan 1 hafta sonra güncelleme geldi. Şarjında herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Kutudan çıkan orijinal kablosuyla yaklaşık 2 saatte şarj ediyorum.



    Buna ek olarak, güncelleme yaptıktan sonra dahili hafıza olarak kullandığım 16gb'lık sandisk SD kart takılıydı cihaza. Ancak bi akşam telefonu yeniden başlatırken cihaz takıldı ve sürekli olarak Vestel yazısı (başlangıçtaki) gelip duruyodu ama cihaz açılmıyodu. Şarja bıraktım cihazı sabah uğraşırım diye. Sabah uyandığımda tekrar denedim açmayı ancak yine olmadı. Hard reset yapıp ordaki tüm seçenekleri (data/factory reset hariç) tek teker denedim ama hiçbir şey değişmedi. En son data/factory reseti seçip sıfirladım telefonu. Telefon açıldı uygulamalarımı geri yükledim vs. ama SD kartı tanımıyordu artık yeni cihaz olduğu için. Yukarda SD kart biçimlendirmek için dokunun diye bildirim geliyo biliyosunuzdur belki. Bildirime tıklıyorum ama açılmıyodu. Sonra başka cihaza takıp biçimlendirdim. Tekrar takmaya çalıştım ama yine aynı sorunla karşılaştım. Tekrar çıkarıp taşınabilir olarak biçimlendirdim. Bu sefer okudu kartı ama hem içindeki bilgilerim çoktan silinmişti hem de sistem dosyaları, uygulamalar vs. büyük ve köklü dosyaları SD karta yükleyemiyorum. Dün belki çözüm olur diye tekrar sıfırladım telefonu ama yine aynı. Şuan taşınabilir olarak kullanabiliyorum sadece.

    Vestel Venüs V3 5580 - Android 7.0 Nougat güncellemesi SD kart biçimlemdirme ekranına geliyorum. Önceden dahili mi taşınabilir mi diye soruyordu ancak şuan otomatik olarak taşınabilir biçimlendiriyor.

    Vestel Venüs V3 5580 - Android 7.0 Nougat güncellemesi Böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum ve güncelleme sonrası olmasından dolayı 7.0 ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Böyle bir hatayla karşılaşmışsanız veya çözüm öneriniz varsa dinlemeye hazırım. Aksi takdirde telefona yeni rom yükleyeceğim.




  • arkadaşlar bu cihazda usb otg çalışıyor mu?
  • azteca A kullanıcısına yanıt
    malesef hocam desteklemiyor.
  • Arkadaşlar bu güncellemeyi ben de dün yaptım lakin çok büyük bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Tubio diye bir program kullanıyorum, Telefondaki web videolarını dlna destekli cihazlara Tv, Kodi v.s gönderiyorum. Nougat 7 güncellemesinden sonra hiç bir videoyu aktaramaz oldum, cihaza gönderir gibi oluyor ama oynatmıyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

    Halettim sorunu. Yüklü olan mevcut dlna programları çalışmadığından videoları aktarmıyormuş. Web Video Caster isimli bir program yükledim şimdi herşeyi aktarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 19 Mart 2018; 9:53:20 >
  • Son durum nedir acaba? Ben de bugun güncelledim ve şarj çok hızlı bitti.
  • Güncelleme yapalım mı benim 6.01 sizce kaldı mı yukleyeyimmi 7.0 da şarj sorunu varmı?
  • sile S kullanıcısına yanıt
    Güncelledim. Şuan 4 saate yakın ekran görüntüsü alıyorum.

    6.0 iken de aynıydı.
  • Erkanak18 E kullanıcısına yanıt
    7.0 ile bariz hız artışı ve azda olsa batarya süresinde uzama olsu.Birde şu arayüzü geliştirseler iyi olacak.5580 den sonra çıkan cihazların özellikle z10 nun arayüzü çok daha iyi.4.5g üzerinden görüntülü arama bile eklenmiş.Şimdilik microsoft launcher kullanıyoruz çok güzel.
  • Bizde yeni aldık bu v3 5580 i,güncellemeyide hemen yaptık 7 ye.Şarjı sanırım 5 saatte falan doldu.Birde kişi listesini A dan başlatıyor.Bunu tersine çevirmenin bir yolu yokmu acaba?Sık aranan kişileri numara ekleyek en başa almıştım önceki telefonda sorun yoktu, ama bu 1-2- ile başlayan kişileri en sona atmış.favorilere ekleme yapıyorum,sıfırdan sanki yeni bir kişi kayıt etmemi istiyor, onuda yapıyorum lakin,favoriler yine boş.Yani kimse yok.eski androidler gibi niye kolaylıkla olmuyor bu anlamadım.
  • Ha birde , kişileri falan SD karta yedekliyemiyormuyuz bunda bulamadım öyle bir şey,oysa eski android de (TRident) rahatlıkla sd karta yedekleyip,gerektiğinde geri yükleme ile aynen kişi listesini yüklüyorduk.Bu yazılımcılar,android,google,yahoo,msn,skype alayı daha kolay kullanışlı hale getirmeleri gerekirken sanki daha zor ve daha statik hale getirmeye başladılar yapılarını nedense.
  • Venüscü arkadaşlar, yeni v3 5580 aldık.ik gün sonra, ana ekrandaki navigasyon tuşlarının yer aldığı çubuk ile en üstte saat,çekim,pil yüzdesi ve saatin bulunduğu çubuk rengi kendiliğinden turuncu olmuş.Niye olduğunu anlamadık,nasıl ve nereden değiştirilebileceğimizi de anlayamadık.:( bir bilen varsa yardım lütfen.
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    güç tasarruf modunu açmış olabilir siniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    güç tasarruf modunu açmış olabilir siniz.
    Hocam aynen öyleymiş,:) Teşekkürler.
  • Haziran 2017de alınmış cihaz hala android7 gelmedi. Aynısından oğlana aldık teli açar açmaz güncelleme geldi nasıl iştir anlamadım.
  • 7.0 güncelleme sinden sonra 5_6 saatte dolmaya çabuk bitmeye başladı batarya çözüm bulan varmı bu soruna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sile

    7.0 güncelleme sinden sonra 5_6 saatte dolmaya çabuk bitmeye başladı batarya çözüm bulan varmı bu soruna
    Bizde yeni aldık sayılır,ilk şarjda çok uzun süre aldı, sonra normale bindi,baya uzun gidiyor şarjı.
  • Android 7.0 yükledikten sonra telefon arada reset atma, hoparlöründen cızırtı sesi gelmesi ve konuşurken hat düşmesi gibi sorunlar ortaya çıktı. Bu sorunları yaşayıp çözen var mı arkadaşlar? Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.

    Bu sorunların hiçbiri 6.0 da yoktu. Ve şarj süresi çok fazla uzadı
  • 7.0 dan sonra hard reset yaptım biraz düzeldi gibi sanki YouTube' var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.