Şimdi Ara

★ Vestel Venus Z10 Kullanıcıları Kulübü ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
7
Favori
52.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merkias

    hocam telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü buraya atabilir misiniz. navigasyon bende sürekli harita üzerinde büyük sıçramalar yaparak hata veriyor şuanda

    Navigasyon arızası konusunda Venüs'ün 5570 modelindeki tecrübemi burada paylaşmak istiyorum, belki faydası olabilir;

    5570'de navigasyonda problem başladı, zaman zaman atlamalar, takılmalar yapıyordu. Bazen de gayet güzel çalışıyordu. Sevise götürdüm. Servis yazılımı yeniden yüklemiş, telefonu resetlemiş. İlk başlarda navigasyon problemsiz çalışmaya başladı. Bir hafta sonra arıza tekrar nüksetmeye başladı.
    Düşündüm; son bir haftada ne değişti de bu problem tekrar meydana geldi? Resetleme esnasında silinen uygulamaları tekrar yüklemeye başlamıştım. Bu probleme son yüklediğim uygulamalardan bazıları sebep olabilirdi? Bir de Yandex navigasyon (yeya Gogle harita) çalışırken takılmalar (hareket halindeylen sabit duruyor gözüküp atlama yaparak ilerliyor) yapması nedeniyle, bir uygulamanın telefonu aşırı meşgul ettiği (Telefon bu uygulamanın sürekli konum isteklerine cevap vererek kısır döngüye giriyor) varsaydım. Sonra yüklü bulunan tüm uygulamaların konunm izinlerini kontrol ettim. Ayarlara girerek gerek görmediğim tüm uygulamaların konum izinlerini tek tek kapattım. (Mesela banka uygulamalarında konum izinleri açık, banka şubesinin (denizbank) önünden geçerken telefonunuza bildirim çıkıyor.)
    Sorun tamamen çözüldü, 2-3 aydır neredeyse her gün navigasyonu problemsiz kullanıyorum.

    Z10'da belki farklı bir problem vardır, bilemiyorum.

    Bir de genel olarak GPS alıcıların derin vadilerde, yüksek binalar arasında konum hassasiyeti düşer. Çünkü konum hesaplaması yapmak için gereken sayıda uydudan yeterli sinyal alamaz. Bu normaldir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    5580 eşim kullanıyor gayet memnun .Hatta şahsi fikrim z10 dan daha şık bir cihaz .Özellikle ekran kasa oranını bu kadar düşürmüşken z10 da niye eksi usül kalın çerceveye döndüler anlam veremedim.Hele ki orta fiziksel tuşa hiç gerek görmedim parmak izini başka bir şekilde entegre edebilirdiler. Tabi kullanım olarak fizikler tuş her zaman daha kolay oluyor heleki parmak izi okuyucuyu.

    Dış kasa malzeme yapısı ,parmak izi okuyucu , hızlı şarj gibi özellikleri önemsemiyorsanız 5580 ni şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca 5580 de uzaktan kumanda (irda ) radyo var özellik olarak.

    z10 nunda kendine has bir güzelliği de yok değil tabi ki hele ki renklerine bayıldım özellikle mavi olan çok hoş .

    Aynen hocam z10 mavisi çok şık birde 64 gb olmasi guzel yilbasina kadar bekleyeceğim bakalım indirimleri takip edeceğim iki teledondan birini alacağım z10 alma sebebim oyun cok oynuyorum benim bacanakta 5580 var oynamış olduğum oyunları denedim gayet canli kasma olmadı benim general mobile 4g ye göre

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonumda 1 GB hafıza kartı vardı. Bunu arttırmak için 64 GB kart taktım. Akşam fena değildi ama bugün telefon iyice yavaşladı. Şöyle ki yan tuştan ekran kilit açma ya da parmak izi ile açma süresi 3 sn lere kadar uzadı. Tuşa basıp bariz beklemeye başladım yani. Telefonda yapılan işlemlerde de yavaşlama gözlemledim.

    Şu an 8 GB a düştüm ve sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aranıza Vestel Z10 Mavi alarak katıldım arkadaşlar. 27 Aralık'ta elime ulaştı, 25 Aralıkta sipariş vermiştim. Hepsiburadadan 1270 TL'ye aldım. V3 5580 ile Z10 arasında kalmıştım. Mavi olanını bulamasam V3 5580 alacaktım. Mavi çok şık ve çok farklı duruyor. Fiyat performans olarak da gayet uygun ve başarılı bir telefon yapmışlar. Z10'u ilk gördüğümde bu sefer olmuş dedim. G3 kullanıyordum ve anakart arıza verdi. Onu yaptırmaktansa yerli modelimiz olan Z10'u tercih ettim. G3'ün bazı özelliklerini arıyor olsam da Z10 özellikle batarya konusunda ilaç gibi geldi :) 1 günü çok rahat çıkarıyor. G3 kullanan bilir şarjı uzun gitsin diye ekran parlaklığını arttırmaya korkuyordum. İlk ekran süresi olarak 5.30 saatin biraz üzerinde aldım. Ses çıkışı biraz zayıf kalmış ve çok da kaliteli değil. Kulaklığını henüz denemedim ama deneyen arkadaşlar gayet güzel olduğunu yazmışlar. Konum özelliğini henüz deneme ihtiyacı doğmadı. Şimdilik memnunum telefondan. İyi iş çıkarmış Vestel. İnşaallah yüksek satış rakamlarına ulaşırlar.




  • Hayırlı uğurlu olsun. Yerli seçiminiz için tebrik ederim. İyi günlerde kullanınız. Kulaklık çıkışı ve ses kalitesi tatmin edici yalnız bass eksik. Ben bunun için resimdeki gibi küçük bir Bluetooth aparat kullanıp kulaklığı ona takıyor ve kablosuz alıyorum sesi. Zira bu şekilde ses daha zengin tonlu ve basslı geliyor. Hemde kabloya bağlı kalmıyorum. Bunu 2+1 hoparlöre bağlayıp evin içinde telefon elimde de gezebiliyorum.



    ★ Vestel Venus Z10 Kullanıcıları Kulübü ★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben kulaklıkları dizüstünde kullanıyorum ses kalitesi fena değil ama arada çok zayıf şekilde elektrik çarpar gibi oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_chicco

    Ben de aranıza Vestel Z10 Mavi alarak katıldım arkadaşlar. 27 Aralık'ta elime ulaştı, 25 Aralıkta sipariş vermiştim. Hepsiburadadan 1270 TL'ye aldım. V3 5580 ile Z10 arasında kalmıştım. Mavi olanını bulamasam V3 5580 alacaktım. Mavi çok şık ve çok farklı duruyor. Fiyat performans olarak da gayet uygun ve başarılı bir telefon yapmışlar. Z10'u ilk gördüğümde bu sefer olmuş dedim. G3 kullanıyordum ve anakart arıza verdi. Onu yaptırmaktansa yerli modelimiz olan Z10'u tercih ettim. G3'ün bazı özelliklerini arıyor olsam da Z10 özellikle batarya konusunda ilaç gibi geldi :) 1 günü çok rahat çıkarıyor. G3 kullanan bilir şarjı uzun gitsin diye ekran parlaklığını arttırmaya korkuyordum. İlk ekran süresi olarak 5.30 saatin biraz üzerinde aldım. Ses çıkışı biraz zayıf kalmış ve çok da kaliteli değil. Kulaklığını henüz denemedim ama deneyen arkadaşlar gayet güzel olduğunu yazmışlar. Konum özelliğini henüz deneme ihtiyacı doğmadı. Şimdilik memnunum telefondan. İyi iş çıkarmış Vestel. İnşaallah yüksek satış rakamlarına ulaşırlar.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın,mavi çok güzel bende mavi istiyordum ama şirket olarak toplu aldığımız için siyah tek renk geldi.
    Olsun buna da alıştık




  • ★ Vestel Venus Z10 Kullanıcıları Kulübü ★






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan, mediamrkt vb şuanda vestel akıllı bileklik hediye ediyor ama tel fiyatı 1399 pahalli birde 10 taksit yapıyor her ikiside vade farksız ne diyorsunuz arkadaşlar. Buaradasa k6 notede 999tl düşmüş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    K6 note u bilmem ama Z10 hakikaten iyi telefon tavsiye ederim. Ben nakit 1300 e aldım,bir iki gün sonra alsaydım hediye çeki kazanacaktır kaçırdım :) fiyat konusunda bişey diyemem o sizin tasarrufunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pdrci45

    K6 note u bilmem ama Z10 hakikaten iyi telefon tavsiye ederim. Ben nakit 1300 e aldım,bir iki gün sonra alsaydım hediye çeki kazanacaktır kaçırdım :) fiyat konusunda bişey diyemem o sizin tasarrufunuz

    Nereden Aldiniz hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu yıllar arkadaşlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirim ışığı niye bulunmuyor bilen var mı? Bir de şu altta bulunan geri ve pencere tuyları 0.5 cm. daha yukarı alınmalı derim. Bu haliyle geri tuşuna tek elle basmaya çalışmak dengesiz kullanıma sebep oluyor diyebilirim.
  • Bildirim ışığı bulunan 1 telefon kullandım şimdiye kadar. Alışınca aman aman aranan bir özellik değil bence ama olsa da iyi olurdu. Onun yerine bildirim gelince ekranı uyandırma özelliği var.

    Geri ve uygulamalar tuşunun işlevini de son güncellemeyle alternatif olarak orta tuşa aldılar. Sola kaydirinca geri, sağa kaydirinca uygulama sekmesi açılıyor. Sürekli bunu kullanmaya başladım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z10 modelinde OİS var ama neden video çektikten sonra izlerken OİS belli olmuyor?
    sanki OİS çalışmıyor gibi.
    ois desteğini tecrübe eden ve iyi çalışıyor diyen biri varsa çektiği örnek videoyu paylaşabilirmi?
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    ois var ama; örnekle anlatmak gerekirse şöyle... dacia da araba, mercedes de araba... vesteldeki ois mekanizması dacia ayarında :)
  • LAFA GELDİMİ MİLLİYETÇİYİZ DERSİNİZ HERKESİN CEBİNDE GAVUR TELEFONLARI.KARDEŞİM KÖTÜDE OLSA YERLİ MİLLİ KENDİ MALIMIZI KULLANMALIYIZ.YERLİ MALI TÜRKÜN MALI HERKES ONU KULLANMALI Kİ YERLİ SERMAYEMİZİ GÜÇLENDİREREK DAHA KALİTELİ ÜRÜNLER ELDE ETMEK İÇİN ONLARA DESTEK OLMALIYIZ DEĞİLMİ?BİZ DESTEKLEMEZSEK REKABET EDEMEYİP KAYBOLUR GİDERLER TABİKİ.BEN ALDIM Z10 HİÇTE KÖTÜ BİR TELEFON DEĞİL.GURUR DUYDUM VALLA BİZİMKİLER BÖYLE BİR TELEFON YAPTIĞI İÇİN.HA EKSİKLERİ YOK DEĞİL.HOPARLÖR SESİ YETERSİZ.KULAKLIK SESİ İYİ AMA BASLAR GELİŞTİRİLMELİ.FİZİKSEL TUŞ IŞIĞI SÜREKLİ YANAR HALE AYARLAYAMIYORUSNUZ.O EKSİKLİKLERDE ZAMANLA DÜZELECEĞİNE İNANIYORUM.HELEDE MAVİ METAL KESİM HARİKA ŞIK OLMUŞ.YERLİYE TAM DESTEK ARKADAŞLAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican_durucan -- 4 Ocak 2018; 16:33:32 >
  • alican_durucan A kullanıcısına yanıt
    Bu tepkinin nedeni nedir bilmiyorum ama küçük harflerle yazsaydınız keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessiz odada video çekerken çeşitli noktalara dokunarak odak noktası değiştirip kaydı sonlandırın. Çektiğiniz videoyu izlerken odak noktaları değişirken ois sesini duyacaksınız. Sadece eis olsa ses gelmez optik görüntü sabitleyici vızıltısı geliyor ama...

    Kameranın yazılımsal değil donanımsal olarak daha iyileştirilmesi gerekiyor. Bizim modelde bu kadar. Sonraki modellerde daha da iyi olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses açma kapama tuşuna basılarakta fotoğraf çekilebiliyor.kendi elinizle selfi çekmek için avantajlı kolaylık.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.