Şimdi Ara

Vestelcell - BTK başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    öncelikle konuyu açma sebebim bu konuda kullanıcıların dağınıklığı, herkesin beraber yapması gereken BTK başvurusu ya da Türk telekom'dan alacağı aksiyonu birbirinden beklemesidir.


    zamanında taahhüt yaptım diye kurtulanların sesi çıkmıyor. diğer taraftan paketi büyüdüğü için gururlananlar da taahüt bittiğinde soluğu bu forumda almaya başladı.


    1) Her vestelcell kullanıcısından BTK ya dilekçe yazmasını rica ederim


    2) dşlekçede özellikle Türk Telekom'un kullanıcı haklarını kısıtladığı belirtilmedir


    3) en önemlisi; https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/kampanyalar/Sayfalar/diger-teklifler/vestelcell-faturali-katlanan-tarife-taahhut-kampanyasi.aspx


    Vestelcell Faturalı Katlanan Tarife Taahhüt Kampanyası

    31.03.2023 itibarıyla şirketimizce sunulacak olan tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulan faturalı tarifelerden geçiş yolu ile abone alımına kapatılacaktır. Mevcut Vestelcell faturalı tarifelerinden içeriden geçişe açık olacaktır. İçeriden geçiş yapan müşteriler tekrar hediye çeki kampanyasından yararlanmayacaktır.​


    Vestelcell Faturalı Katlanan Tarife Taahhüt Kampanyası’ndan kampanya geçerlilik süresi içerisinde faturalı Vestelcell Katlanan Mini, Vestelcell Katlanan Midi, Vestelcell Katlanan Maksi Tarifeleri’nden birine numara taşıma, yeni hat tesisi veya Vestelcell faturalı tarifeleri dahil Şirketimizce sunulmakta olan faturalı / ön ödemeli tarifelerinden geçiş yolu ile başarıyla dâhil olan aboneler faydalanabilecektir.


    Detaylar ​​Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları​​;

    • Vestelcell Faturalı Katlanan Taahhüt Kampanyası’ndan kampanya geçerlilik süresi içerisinde faturalı Vestelcell Katlanan Mini, Vestelcell Katlanan Midi, Vestelcell Katlanan Maksi Tarifeleri’nden birine numara taşıma, yeni hat tesisi veya Vestelcell faturalı tarifeleri dahil Şirketimizce sunulmakta olan faturalı / ön ödemeli tarifelerinden geçiş yolu ile başarıyla dâhil olan aboneler faydalanabilecektir.
    • Belirtilen koşulları sağlayan aboneler ilgili kampanya kapsamında, SMS ya da müşteri hizmetleri yoluyla 12 fatura dönemi boyunca Vestelcell faturalı tarifelerinde kalma taahhüdünde bulunabilecektir. Taahhüt kaydının başarı ile tamamlanması akabinde, taahhüt alınan hatta SMS göndermek suretiyle bilgilendirme yapılacaktır. Bahsedilen onay mesajının gönderildiği fatura dönemi itibarıyla kampanya kapsamında sunulan aylık sabit ücret indiriminden faydalanılmaya başlanacaktır. Taahhüt işleminin başarısız olması durumunda da SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.


    4) vestelcell katlanan tarife kampanyası dururken neden geçis 20 gb tarifesine kaydettirildik?


    bingo! tahahüt sağlamayalım diye!








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.