Şimdi Ara

Vettel Red Bull'dan ayrılacağını açıkladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vettel Red Bull'dan ayrılacağını açıkladı...2015 yılından itibaren Red Bull'da yarışmayacak...Red Bull ise Ricciardo ve Kvyat ile yoluna devam edecek...Vettel için muhtemel takım Ferrari gibi görünüyor...Alonso ise McLaren'e geçebilir...

    https://twitter.com/serhanacar



  • ric için iyi oldu odak onda olabilir ama erken konuşmamak lazım kvy bi ric etkisi gösterebilir mi acaba ? alonso ve ferrarici olarak vet in ferrari gelmesi bizim için ilginç olur. alo ya yol gözüktü yeter ferrariden çektiği bnce de vet ferrariye alo da mclarene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel Ferraride yarışacak kadar iyi bir pilot değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir takım ve mücadele de istemiş olması muhtemel ama bu yılki tablo çok etkili oldu,Ricciardo 57 puan önünde.Bu yıl otomobile alışamadım bahanesiyle geçti Ricciardoya seneye de geçilmiş olsa yeteneği ciddi şekilde sorgulanırdı.

    Aslına bakılırsa Redbull,Ferrari,Mclaren bunların hepsinin gelecek sezon performansları soru işareti.Griddeki en rahat olması gereken isimler Mercedes pilotları.
  • Açıkçası bu haberi duyunca çok şaşırdım. Bu haberden sonra herkes gibi Vettel'in Ferrari'ye geçeceğini düşünüyorum. Ancak Vettel'in takımdan ayrıldığının açıklanmasından sonra ne Vettel'in takımdan ayrılacağına ihtimal vermiyordum. Vettel'in Red Bull'dan ayrılması bence çok büyük bir vefasızlık örneğidir. Bu seneyle birlikte 6 sene yarıştığı Red Bull'da 4 şampiyonluk kazanıp, işlerin iyi gitmediği bir sezon sonunda ayrılmak, Vettel'in Red Bull'a borcunu ödemeden kaçıp gitmesidir bana göre. @Alberto Ascari'nin yazdığı benim de aklıma geldi. Ricciardo'nun bu sene ki üstün performansı, Vettel'in şampiyonluklarını sorgulatır hale geldi. Önümüzdeki sene de, Vettel için olası bir Ricciardo hezimeti, onun için büyük bir yıkım olurdu. Vettel bunları göz önüne alıp Red Bull'dan ayrılmaya karar vermiş ihtimali çok yüksek.

    Vettel'in takımdan ayrılmasından sonra, Ferrari ile Alonso'nun da yollarını ayırmasını bekliyorum. O haber netleşince, onunla ilgili de buraya bir şeyler yazarız.




  • şahsi görüşüm, ferrari'ye geçmemesini isterim. en bariz örneği riccardio. araç iyi ise kendiside yi, araç kötü ise ortalarda yok. ferrari'nin böyle bir ''pilot'a'' ihtiyacı yok. alonso takımdan ayrılmak isterse, yada bir şekilde giderse, bottas üzerinde durmaları gerekir. riccardio ile beraber en çok beğendiğim genç pilotlardan kendisi.
  • gelecek sene olası bi ric hezimeti dediğiniz gibi vetteli bu karara itmiş olabilir. şahsen ferraride vettelin yerine bianchi ya da bottası görmek isterim. ric i söylemiyorum çünkü artık redbullun 1.pilotu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel bi kenara da. Alonso gibi 2003 den bu yana v8 v10 1.6 turbo ve bunun gibi köklü kural değişiklerinin tamamında F1 de yer almış ve hemen her seferinde kendini bir şekilde göstermiş en kötü zamanda bile galibiyet mücadelesi vermiş pilotun boşta kalması açıkcası şaşırtıcı bir durum.

    Öyle görünüyor ki Alonso nun F1 macerası son bulabilir. Gerçekten ilginç. Başka bir seride yer bulabilir mi acaba ?

    Bunda Ferrarinin bir türlü gelişememesinin ve buna rağmen 2 yıl son yarışa önde giren Alonsonun son yarışlarda ciddi taktik hatalarıyda kaybetmesinin etkisi büyük bence.

    Hem Alonso 4. şampiyonluğunu kutluyor hemde Ferrari son yıllarda 2 yıl üst üste şampiyon olabilirdi.
  • Almanya'nın gazetelerinden Sport Bild'e göre Vettel, seneye Ferrari'de yarışacak ve Ferrari'den yıllık 25 milyon euro alacak.
  • Alonso ve Raikkonen pist üzerindeki en iyi iki pilot; Ferrari gibi bir takım nasıl değerlendiremez anlayamıyorum.
  • alonso muhtemelen mclaren hondaya dönecek tekrardan ferrari ise vettel raikkonen ile devam edecek..

    ferrari: vettel -raikkonen
    mercedes: hamilton -rosberg
    mclaren honda: alonso-magnussen
    redbull : riccardo- kvyat
    williams: bottas - massa
    force india : hulkenberg -perez
    lotus- grosjaen- maldonado

    büyük ihtimalle 2015 kadrosu bu şekilde şekillenecek. gönlüm isterki alonso ayrılmasın ferrariden ama takıma geleli 6 seneyi geçti ve alonsoya şampiyon olacak bir araç veremedi ferrari kimi ve alonsonun tur derecelerine bakarsak aralarında çok çok az fark olduğunu görürüz buda pilot değil araç maksimum bu kadar gidiyor demek. zaten kimide 0.25 saniyeye ihtiyacımız var diyen mühendise o zaman bana daha çok güç verin demesini hatırlatırım. yani alonso shumacherden sonra sevdiğim 2nci pilot şuan gridde yarışan. shumi kadar yetenekli çünkü.. ama şu saatten sonra gitmek istersede alonsoya kızmam hakkıdır.. tabi vettel bu seneki riccardo çıkışından dolayı 1nci pilot koltuğunu kaybetmek istemediği için ve shuminin yolundan devam edip ferrarinin yenilenmesiyle yeni şampiyonluklar elde edebilir.. redbull devri bu sezondan itibaren sona erdi bence. önümüzdeki yıl mercedes ve ferrari kapışması göreceğiz.. mclaren honda da sürpriz yapabilir.. vettel in redbull kötüyken başarılı olma şansı yok araç iyiyse iyi şeyler yapıyor bunu riccardoda gösterdi bu sene. şuan rusya gp sinde alonso ve vettel yer değişse vettel ilk 10 giremez eminim.. çünkü vettelde pilotaj alonso kadar iyi değil. tamam genç başarılı ama redbull hegamonyasından bu başarının çıkmaması zaten kabul edilemezdi. riccardo bu sezon mercedeslerin gölgesinde kalmasa açık ara şampiyon olabilirdi vettelde olduğu gibi.. tabi artık vettel ferraride ne yapar onu 2015 de göreceğiz ama ben vettel yerine iyi bir araç olacaksa (bu sezon mercedesin yapılanmasıyla olduğu gibi) alonsoyu takımda görmek isterim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent Enigma

    Alonso ve Raikkonen pist üzerindeki en iyi iki pilot; Ferrari gibi bir takım nasıl değerlendiremez anlayamıyorum.

    alonso yu bılmem ama raıkkonen ölmüş aglayanı yok

    ekleme:konu baslıgını "transfer soylentılerı" olarak degıstırsenız daha yararlı olur.admın konu sahıbını bekleme degıstır konu baslıgını

    mercedes te hamılton ıle sozlesme yapacakmıs.rosberg ıle de 2 yıllık sozlesmesı var.alonso ıcın mercedes defterı kapanıyor galıba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 14 Ekim 2014; 16:28:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alonso son yarışta gene bi Rus'u(Petrov'du galiba) geçemeyip Şampiyonluğu kaptırmadı mı? Yanlış mı hatırlıyorum. İlk 2 senesinde falan Ferrari o kadar kötü değildi. Difüzor olayı falan filan onlardan sonra battılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    Alonso son yarışta gene bi Rus'u(Petrov'du galiba) geçemeyip Şampiyonluğu kaptırmadı mı? Yanlış mı hatırlıyorum. İlk 2 senesinde falan Ferrari o kadar kötü değildi. Difüzor olayı falan filan onlardan sonra battılar.

    Alo 2 kere zorladı Vettelin 4 şampiyonluğunda. Dediğin ilk şampiyonlukta son yarıştaydı tabi o zamanlar lotus reno yavaş değildi drs felan yoktu ve ferrari Webbere göre taktik yaptı. Alo ve Web arkalarda kaldı Vet şampiyon oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonso döneminde sadece 2010 yılında tam anlamıyla rekabetçi bir paket oldu.Onda da bariz bir taktik hatayla şampiyonluk kaybedildi.2011,2013 ve bu sezon çok kötü bir paket vardı,var.2012 ise çok iyi olmayan dayanıklı bir otomobille son yarış Brezilyaya kadar tırnaklarıyla tutunduğu bir şampiyonluk yarışının içindeydi.Muhtemelen Alonsonun kariyerinin en iyi yılıydı.

    Ferarinin son pol pozisyonu 2012 ıslak Hockenheimdaydı.Son kuru zemin pol pozisyonu ise 2010 Singapur.Tamı tamına 4 sene geçmiş.Bu bile son yıllardaki Ferrari paketlerinin ne kadar vasat olduğunu gösteriyor. @Erwin
  • Ferrari eski başkanı Luca di Montezemolo, Alonso'nun Ferrari'den ayrılacağını doğrulamış. Bu habere göre Vettel, Ferrari'de diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 16 Ekim 2014; 13:55:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.