Şimdi Ara

Vhs kamera kayıt problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde 1992 model Panasonic m-3500 var. Cihazı 1 hafta önce depodan çıkarıp test ettim. Cihaz problemsiz bir şekilde çalışıyor fakat yine depodan bulduğum boş vhs kaset ile kayıt yapana kadar. Yaptığım kayıdı izlediğimde tıpkı televizyonların sinyal olmayınca yaptığı karıncalanma gibi ama daha da farklı şekiller çıkıyor. Bugün bir adet temizleme kaseti alıp kullandım kafa daha hızlı dönmeye başladı ama hiçbir işe yaramadı. Sizce problem nedir lütfen yardım edin!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Selam, kullandiginiz kameranin tam teknik ozelliklerini bilmiyorum ama oncelikle kayit ettiginiz format ve kasetin uyumluluga tekrar bir goz atin derim. Bazen kucuk detaylar gozden kacabiliyor.


    Kaydettiginiz kaseti yine kamera uzerinden mi oynatiyorsunuz? Eger aksini yapiyorsaniz kayit ettiginiz format NTSC, oynattiginiz oynatici PAL formatina ayarli olabilir. Ya da tam tersi.


    Temizleme kaseti ile temizledim demissiniz, temizleme kasetinizle bir kac kere daha temizleyin isterseniz.


    Temizleme kaseti ile temizledikten sonra motorun daha hizli dondugune deginmissiniz. Kamera cok uzun sure yattigi icin motorlarda ki kayganlastirici (var oldugunu dusunuyorum) kurumus olabilir.


    Kamera cok uzun sure yattigi icin icinde ki elektronik komponentlerde kuruma olmus olabilir. Bu da parazitlenmeye sebebiyet veriyor olabilir.


    Alaninda uzman bir teknik servise basvurmanizda fayda var gibi.


    KODAK firmasinin bir aciklamasina gore 10~25 yil kullanilmayan bantlarda (ki muhtemelen sizin kasette bu tip banda sahip) %20 parazitlenme ve veri kaybi gozlemleniyormus. Baska kasetlerle tekrar deneyin isterseniz.





  • deville kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkür ediyorum kaset 2005 yılından kalma başka sıfır kaset alıp deneyeceğim bakalım neler olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deville kullanıcısına yanıt
    Yeni sıfır kaset aldım denedim, aynı problem devam ediyor.Sanırım kafası bozuldu Nerede tamir ettirebilirim bir bilginiz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzucu olmuş. Asagida ki linken size uygun merkezi arayıp bir yardim alin isterseniz. Eğer kamera modelinize servis verilmediğini söylerlerse, bir teknisyenle görüşüp fikir almak istediğinizi soyleyin umarım bir sekilde cozulur.


    www.panasonic.com
    Bize Ulaşın - Panasonic
    https://www.panasonic.com/tr/bize-ulasin.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.