Şimdi Ara

vichy saç çıkaran ürünü, değer mi denemeye? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
14
Favori
139.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alacaksan orjinal minoxidil bulabilirsen kullan. nerene SIkarsan SIK hemen kıllar çıkmaya başlıyor. maymun gibi olursun ama mutlaka orjinalini bul.


    not: Açtığım konular nedense ingilizce karakterli yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 18 Haziran 2014; 15:52:41 >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba bende sizler gibi bu ürünü çok merak ediyordum. 28 ampüllü 3 lü setini aldım ve 26 mart çarşamba günü kullanmaya başladım.İki gün önce tüm set bitti ve hiçbir sonuç alamadığımı gördüm !!! Sonuç da yazdığım her şey faturasıyla resimleriyle belgeli isteyen arkadaşlara gönderebilirim.Saygılarımla
  • Sampuani ile birlikte 3 paket aldim kullandım.. bir süre dökülmeyi durduruyor ama sac çıkarmıyor. .boşuna kapılmayın vaadlerine, pişman olursunuz..sakın! !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu tüpleri ve şampuanlarını yaklasık 6 ay önce aldım 3 ayda tüpler bitti saçlarımda artış oldu seyreklikler azda olsa düzeldi ancak tüpler bittikden 2 ay sonra kafamda bu yeni çıkan saçtellerinden hiçbiri kalmadı yani çıkartıyor ama sonrasında tekrar dökülüyorlar ben bu vich in sac güclendiricisiyle başladım çıkartan ve yaklasık 6-7 şampuan harcadım minimum 1000 TL para harcadım ve sıfıra sıfır eldevar sıfır hiçbi işe yaramadı şuan kullandıgıma ve harcadıgım paralar konusunda çok pişmanım boşuna paranızı harcamayın.
  • az da olsa etkisi oldu, denemekte fayda var şu an fiyatı %50 ye yakın indirim var 129 tl vichy neogenic
     vichy saç çıkaran ürünü, değer mi denemeye?




  • ARkadaşlar ben "Vichy Dercos Aminexil pro" ile "Vichy Neogenic'i" farklı günlerde kullanıyorum etkisini görünce bildirecem :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebeto -- 31 Ekim 2014; 10:48:24 >
  • bu urun reklamlarda cok cikiyor kullanan war mi ozellikle ince telli saclara iyi gelir mi arkadaslar.
    30 tl.civarinda sanirim su an ve eczanelerde diyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epiphania kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaslar,
    Ben bu urune para verdim bi halta yaramadi fransiz lara para kazandirmaktan baska bi ise yaramadi ozellikle sizide uyarmak istedim bunlara para vermeyin ilk aylarda sac cikiyor gorebiliyorsun fakat sac denmez tuy gibi bisey sonra onlarda dokuluyor genetikse kadere razi olacan ne olacak sanki bir suru kel artist var adamlar bizim gibi kafaya takmiyor sorun kizlarsa onlarda tanidiktan sonra zaten saca basa bakmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,
    1 yıldır uğraştığım sonunda bir sonuca vardığım deneyimlerimi herkesle paylaşmak istedim. Yeni saç çıkarmak gibi bir tavsiyem olmayacak ama saç dökülmesi başlamış , artık yastıkta oturduğu masada yemeğin içinde duşta hatta her elini attığında sanki sürekli saçını tarasa 2 saate saç kalmayacakmış gibi dökülmesi olan arkadaşlar için yazıyorum. Önce yaptıklarımdan bahsedeyim. İlk başta abuk subuk argan yağları yok marankiymiş bitkisel çözümlermiş bunlarla başladım. Saç derisini yağlandırıp birde dökülme üstüne egzama sahibi oldum. Sonunda kaşıntıdan durulmayacak hatta uykudan kaşınarak uyanacak hale gelince doktora gittim. Dermatologa.Bayan saçlarımı çekiştirerek kontrol etti. Görünürde bir sürü saçım vardı ama her elini attığında saç geliyordu. Irsi dökülme değil bi sorun var dedi.Normalde klasik söylenen günde 100 tel saç kaybı normal sayılıyor bunun kat kat fazlasıydı. Yazacağı şeyleri merak ettim zaten özel bir hastaneydi kozmetik şeyler yazsa direk gözümden düşerdi. Egazama önlemek için bir losyon maalesef onu atım adını da hatırlamıyorum çok işe yaramadı zaten , ilave "Nizoral" "Ketoral" bunlar şampuan birde saç tırnak uzatan demir çinko içeren bir hap. 2 tane aynı üründen aynı anda eczaneden alamayacağın için nizoral ve ketoral yazıyorum etken maddesi aynı dedi. Ben en son ketoral i kullandım . Nizoral hiç köpürmeyen bi türdü. Köpürmeyen iyidir doğaldır bunlara sonra gelicem hiç alakası yok. Öncelikle saçını sade suyla yıkar gibi yıkayacağınız bi şampuanı psikolojik olarak tavsiye etmiyorum . Çünkü o gerginlik her elinizi attığınızda saçları koparıyor. Köpüren düzgün şampuanlar var ilerde bahsedeceğim.Hiç doğruluk payı olmasa en azından eliniz saç üstünde kayıyor elinize gelen saç azalıyor. Neyse losyon, hap , nizroal hiç bir işe yaramadı 3 ünü de bitirdim. En son ketoral de 2. yıkamada farkı hissettim. Bu arada bunlar 5-10 liralık tıbbi şampuan emin olun sırf şu dertten kurtulursam herkese anlatıcam dediğim için yazıyorum . Herhangi bi satış işi ile ilgim yoktur. Egzama kepek kaşıntıyı bende Ketaoral bitirdi.Dökülmede farkedeilir şekilde azaldı. Kan Sayımı , Çinko demir değerleri bilmem ne ne kadar gerekli dermatolojik test varsa yaptırdım. Biyolojik bir nedeni çıkmadı herşey normaldi bu arada bunu da atlamayım. Ancak ilk tavsiyem dökülme ile mücadeleye kozmetik değil tıbbi olarak başlayın. Kepek, egzama, yağlı saç derisi,demir çinko eksiklği, kansızlık gibi sorunlarınız varsa hiç boşuna 1 TL den 1000 TL ye kadar vichylere , yağlara ,serumlara para dökmeyin. Hepsi boş.

    Yazdıkça bende gelecek soruları tahmin ediyorum ama hepsini öngöremem. Mesela işe yaradıysa ketoral i neden bıraktın denebilir. Bu şampuan bir ilaç . Günlük temizlik şampuanı değil, azı yarar çoğu zarar yani. Tavsiye edileni 1 paket te sorunun hallolması zaten.

    Vichy Dercos ta kullandım bu arada herkesin dediği gibi yanma yapıyor hoş kokusu var faydasını görmedim.

    Biraz güven verdiysem bu işin gerçek mağduru olarak bende işe yarayan çözüme geleyim arkadaşlar. Toni & Guy dan başka yerde saçımı kestirmezdim döküle döküle artık taramayı da bıraktım bişey sürmeyi de berberi de değiştirdim o kdr para vereceğime ucuz bi yere giderim artık kuş konduracak hali yok diye, tamamen işin ucunu bırakmıştım yani.Bu dertten müzdarip herkesin edeceği sohbet gibi dökülme konsuna girdik. Zaten adam saçı yıkadıkça eline bbakıp duruyordu neyse bana Yeni berberim schwawarskopf un BC BONACURE Dandruff Control (Kepek önleme saç derisini rahatlatma için kullanılan) serisi sadece berberlerde satılan bi bakım serisi var. Gratis watson her yere baktım bu serinin sadece anlaşmalı kuaförlerde bide internette satıldığını gördüm.Bunu tavsiye etti ben zaten umursamıyordum artık 75 tl de fiyatı var ver onu da deneyim dedim döktüğüm paralar yanında bişey değil zaten.Ufacık mitarı bile tüm saçı köpürtüyor ve ph ı da hiç sabun gibi falan değil şuan paketin üstüne baktım göremedim netten araştırırsanız görürsünüz. Bu ph a göre nerdeyse sabun içermiyor ama inanılmaz köpürüyor. Dökülmeyi çok aza indirdi. Yastık ta saç teli görmüyorum artık , iş yerinde çalışma masam beyaz 1 tel düşmediği gün oluyor. 2 paket bunu kullandım . Sadece 200ml versiyonu var . 1 buçuk ay gidiyor. Ama saçınıza sürün köpürtün bekletin kesinlikle hemen yıkamayın . En az 4 dakka kalsın.Sonra bu markaya güvendim. O kdr fark gördüm çünkü. O yuzden yağlanma problemim vardı. İnsan duştan çıkar saçı kurutur elini atınca el parıl parıl yap içinde kalır mı. Benim ki böle bi saç işte. Yine bu markanın deep cleansing ini aldım. Yine BC Bonacure serisi. Başka bişey kullanmadım tavsiye edemem. BU seri temizlik değil sağlık serisi olarak geçiyor . Birde toniği var BC Bonacure Hair Growth 100 ml oda 50 Tl bu kadar yazınca berber bana iyi satmış diyorum ama bu sonuca az bile. Şimdi alışkanlık sağda solda konusu açılınca herkes şaşırıyor ne dökülmesi ne sorunu diye. Bu şampuanlarla artık günde 2 kez saçımı yıkamaktan kormuyorum gerektiğinde . Günde 1 kez kesin yıkıyorum zaten. Bi ara 3 gün yıkamadan gezerdim yağlı saç iyiymiş diye insanlar saçımda jöle var sanıyordu.

    Yani ben kurtuldum arkadaşlar burayada yazmak istedim. Demiyorumki ben kel kalmam. Bence sonuç yine bu ama 35 e kadar korusak fena olmaz. Gerekli gereksiz yorum yapacaklar olacaktır. Foruma bu yazıyı yazmak için kaydoldum. Yukarda Epiphania arkadaşa cevap yazıyormuşum gibi gözüküyor. Ortaya yazmak istedim aslında .Resim eklemeyide keşfedersem bahsettiğim şeylerin resmini de ekleyeceğim.Oda aşağıdaymış zaten.Resimlerde ducray diye bişey göreceksiniz hiç bahsetmedim. onu da almayın diye ekliyorum . Gram işe yaradığını görmedim.

    Umarım birilerine faydası olur ..




  • herkes aldim deniyorum demis ama sonuc bildiren yok alanlar havasinimi aldi acaba yoksa almadigi urunu aldim diye yalanmi soyledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır kullanıyorum. şimdilik gözle görülür büyük bir fark yok gelişme olursa bende yazarım
  • hayır.denemeye değmez müşteri hizmetleri sıfır. kutunun üzerinde yazan telefona bir türlü ulaşılamıyor. email yoluyla ulaştığınızda kesinlikle cevap gelmiyor. piyasadaki diğer altarnatifleri deneyin bence pek bi faydası yok gibi ilk 18 tüpten sonra kulanmadım. farklı bir ürüne geçtim.(reklam kokan yorumlara dikat edin)
  • arkadaşlar,

    ben 6 kutu kullandım. kesinlikle saç falan çıkarmıyor... sadece saç telini kalınlaştırıyor. ayrıca saçı da korkunç yağlandırıyor. bu paraya bence değmez. minoxil kullanın daha iyidir.
  • Bakın arkadaşlar saçınız dökülmüşse Saç Çıkarıcı ilaçlar Linkinde bulunan ilaçları düşünebilirsiniz.

    Ama saçınız yeni yeni dökülmeye başlıyorsa, Bepanthene, Bemiks ve evigen ampul alıp Dalin bebek şampuanının içine karıştırın ve onunla duş alın. Faydalı oluyor
  • Web sitelerinde piyasadan baya ucuza satılan ürünlere güvenebilir miyiz? Sahte ya da bozuk ürün çıkar diye korkuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ama sakin guvenip bu urunu kullanmayin. 18 tup kullandim sac dokulmem 2-3 kat artti paraniza yazik dokulen saclariniza yazik bunlarin hepsi goz boyama su ana kadar piyasada kullanmadigim urun kalmadi sac dokulmesini durduran urun bile yokkkk. Hepsi para tuzagindan baska bisi deil. Sadece sac derinize uygun bi sampyan kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar Merhaba
    Benim saçlarım 20 li yaşlarımda dökülmeye başladı şampuan yerine hep yeşil sabun kullandım şampuan kullanma saçların dökülür dediler fakat sabun mahvetti şu an 39 yaşındayım ve tepe kısımlarımda tek tük saç kaldı..kısaca kelim.....:D Dökülmeye başladığı zamanlarda bioxin kullanmaya başladım fakat herhangi bir faydasını göremedim saçlarımı yumuşatmasından başka...Sormak istediğim bir kaç sorum olacak..
    Bu tip ürünleri gerek kapsul gerekse şampuanları kullanarak tepesinde saç olmayan arkadaşlar içinde saç çıkanlar varmı? yani olmayan saçın tekrar çıkması gibi mucizevi bir durumla karşılaşan varmı acaba ? : ) yoksa bu ürünler bana tamamen para tuzağıymış gibi geliyor sonuç olarak ölü saç köklerinin bu tip şampuanlar ve kapsullerle tekrar canlanması ölüyü tekrar diriltmek gibi geliyor bana kısaca bu tip şeylere inanmıyorum elinde tepesi tamamen açılmış olup bu tip ürünlerle saçı tekrar çıkan arkadaşlar var ise somut olarak fotoğraflarını ve kullandıkları formül,kapsul,şampuan vs. paylaşırlarsa benim gibi şaç muzdaribi arkadaşlar içinde bir umut kaynağı olur...




  • Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    Yorumları okuyunca kimisine yarayan kimine yaramıyor. O yüzden en iyisi alanında güven veren saç analizi yapan bir eczaneye gidip en uygun tedaviyi belirleyin. Zaten sonuç alıp almadığınızı ellerindeki büyüteçli saç analiz cihazından kendiniz görürsünüz. Ben bu şekilde yaptım yaklaşık üç sene oldu ve çok memnunum şu an. Sadece tepe kısmı inatçılık gösteriyor. Onun için de daha olmadı saç ektiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightbringer

    Yorumları okuyunca kimisine yarayan kimine yaramıyor. O yüzden en iyisi alanında güven veren saç analizi yapan bir eczaneye gidip en uygun tedaviyi belirleyin. Zaten sonuç alıp almadığınızı ellerindeki büyüteçli saç analiz cihazından kendiniz görürsünüz. Ben bu şekilde yaptım yaklaşık üç sene oldu ve çok memnunum şu an. Sadece tepe kısmı inatçılık gösteriyor. Onun için de daha olmadı saç ektiririm.

    saç analizi yapan eczane nasıl bulunuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightbringer

    Yorumları okuyunca kimisine yarayan kimine yaramıyor. O yüzden en iyisi alanında güven veren saç analizi yapan bir eczaneye gidip en uygun tedaviyi belirleyin. Zaten sonuç alıp almadığınızı ellerindeki büyüteçli saç analiz cihazından kendiniz görürsünüz. Ben bu şekilde yaptım yaklaşık üç sene oldu ve çok memnunum şu an. Sadece tepe kısmı inatçılık gösteriyor. Onun için de daha olmadı saç ektiririm.

    hocam zaten sorunda burda kelliğe çare varmı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.