Şimdi Ara

Victor Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Victor marka laptop almayı düşünüyorum. Büyük bir ihtimal alacağım. Bir kaç önerim olacak.

    1.İnternet sitesi içerik bakımından zenginleştirlmeli. Fazla detay yok.

    2. Ağustos 2014 itibariyle özelleştirilebilen konfigürasyonlarda fazla seçenek yok. Tüm modeller bir iki işlemci etrafında dönüyor.

    3. Dönemsel olarak satış bilgileri verisi kamuouna paylaşılırsa marka daha güçlü olur. Toplam kaç kişinin kullandığı bilgisi merak ediliyordur.

    4. Sitede dolar bazlı fiyatın olduğu kısımda güncel kur bilgisi olursa, doları takip edenler için güzel olur.

    5. Tüm modellerdeki bataryalar herhalde aynı. Batarya seçeneği gibi, dokunmatik ekran, ışıklı klavye, araç adaptörü seçeneği, hepsinde olması lazım.

    6. 13 inch model sayısı sadece bir. Ayrıca Works serisinde 13 inch yok ve Works konfigürasyonu Gamer versiyonlara göre daha pahalı. Ekran kartından kaynaklanıyor olsa bile ucuz Works serisi satabilir.

    7. Docking station olsa masada çalışanlar için daha sağlıklı olabilir.







  • Hepsi kısa sürede yapılamayacak olsa da tüm önerileri titizlikle değerlendireceğiz. Bazıları maalesef kısa dönemli mümkün değil 2, 7 ve 6 gibi. Ozellikle 6 ve 7 de üretici tarafında secenek olmadigi icin yansitilamiyor. 2 icin maalesef su anda sadece i5 4200M ve i7 4710MQ ile gidebiliyoruz (4810 da eklenebilir ancak fiyat / performans orani 4710 ile karsilastirildiginda maalesef dusuk) 1 nci secenek icin ayri bir planimiz var. Eylul ayında ilk adimlarini gorebileceksiniz.

    Her turlu elestiri ve iyilestirme talepleri titizlikle degerlendirilmektedir. Sizlerden aldigimiz feedbackler dogrultusunda

    1. Birden fazla kredi karti ile odeme
    2. Kapida odeme (yakında aktif hale gececek)
    3. Hem notebook hem de diğer ihtiyaçları taşıyabileceğiniz dayanıklı çanta ile urunlerimizi sizlere sunuyoruz :)

    Herkese teşekkürler.
  • Yanıtınız için teşekkürler.

    Comodore64, Amiga, 80286, 80386 ve 80486 kullanan biri olarak bilgisayarların Türkiye'deki gelişiminde benzer süreçler yaşanıyor. Yıllar önceki tartışmalar; Atari varken Amiga alınır mı? IBM varken, Olivetti kullanılır mı? Compaq'ın servisi yetersiz, Digital Türkiye'de tutulmuyor vs ... Bu ve buna benzer marka tartışmaları çokça oldu. Sonra; DOS'tan, Win 3.0 , 3.1 , 3.11 win95 sürümleri ve geçince bir çok önemli marka silindi. Toplama masaüstü bilgisayarlar çıkınca bu markalar için resmen yıkım oldu. Ayrıca , toplama bilgisayarla birlikte acayip derecede milletimizin bilgisayar donanım bilgisi arttı.

    Toplama veya özelleştirilebilir laptop da bazı markaları silecek. Son tüketiciye düşük konfigürasyonu pahalı satıp, servisi kötü, yeni ürün veya yenilik çıkaramayanlar için son kaçınılmaz.
    ***
    O dönemlerden bugüne marka fanatiği olan Apple Macintosh; Japon Elektronik mucizeleri Sony, Toshiba; küçük markaları alan HP ve birkaç model geldi. Bu olay sadece pcler için geçerli olmadı. Cep telefonlarında, walkmanlerde, tvlerde kısacası tüm elektronikte oldu ve oluyor. Konudışı ve alakası olmayacak ama otomobiller içinde bu durum geçerli. Servisi yok, marka bilinmiyor, satamam endişesi ile çok iyi otomobiller Türkiye'de kullanıcısına ulaşamıyor. Bunun sonucu olarak Türkiye piyasasından çekilenler var. Kullanıcıların daha fazla özellik istemesinden dolayı, bazı marka otomobillerde sınırlı özelleştirme yapılabiliyor.

    Bu konuların Victor'la ne alakası var diye düşünülebilir. Doğru bir marka konumlandırması,ürün çeşitliliği, fiyat/performans, özelleştirilebilirlik ve de servis ağı ile Victor Türkiye'de önemli iş yapabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.