Şimdi Ara

Video Editleme Tek ve En Önemli Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben günlerdir video editlemeye uğraşıyorum. Bunun için adobe premiere, vegas pro indirdim fakat istediğim özelliği bu iki programda da bulamadım.
    Kafamda bir proje var ve hala daha işin içinden çıkamadım. Kısaca projeden bahsediyim. Tek ana video oynadığını düşünün örneğin 7nci saniyede ana video ortaya geliyor ve yanlarda 4 tane daha farklı video oynuyor belli bir süre geçtiğinde diyelim 10 saniye 4 video 8 olucak gibi.
    Bunu vegas pro da yapamadım. Örneğin track motion penceresinde 7nci saniye ye key frame koyduğumda ilk video 7nci saniyeye kadar yavaş yavaş küçülüyor. Ben 7nci saniye ye kadar tam ekran oynamasını 7nci saniyeden sonra ortaya küçülmesini ve diğer videoların diğer köşelerde olmasını istiyorum.
    Adobe premiere'de de aynı sorun video küçülüyor ama istediğim saniyede değil.

    Umarım anlatabilmişimdir. Şimdide after effects indiricem. Sorum şu bu projeyi hangi programda yapabilirim? Lütfen yardımcı olun işin içinden gerçekten çıkamaz oldum en az 10 gündür.







  • https://m.youtube.com/watch?v=YFWJgKMzID4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dedikleriniz hemen hemen her yazılımda kolaylıkla yapılacak şeyler. position, scale, crop ve benzeri temel özellikleri ve key frame mantığı, timeline'ı kullanmayı öğrenmeniz lazım. Youtubeden Barış Özcan'ın kanalını bulunuz, ona ait premiere ders kanalı var. Bu dediklerini adım adım orada öğrenebilirsiniz. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.