Şimdi Ara

Video kamera tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Video kamera almak istiyorum,

    900TL bütçem var.

    Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

    Selamlarımla.



  • Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • Yokmu kimsecikler? 900 TL bütçeye kamera tavsiye edecek. Lütfen.
  • Forumu biraz araştırırsanız belki istediğinize uygun bir model bulabilirsiniz. Öncelikle kayıt formatı ne olacak Hd mi full hd mi yoksa standart bir kamera mı istiyosunuz? Bütçenize uygun Hd bulmak zor belki 2. el kameralara bakabilirsiniz. Bunun yanında kameranın kayıt yeride önemli dvd, flash kart - hdd ve kasete kayıt yapan bir kamera mı arıyorsunuz??
  • Merhabalar Sayın Kewin_Nash;

    Full hd yada Hd oması bu fiyata göre sıkıntılı gözüküyor anladığım kadarıyla, standart olmasıda kafi. Kayır formatı olarak HDD olsun. 40-60 gb gibi.

    Selamlarımla.
  • Aslında 900 lirayada Hdd li iyi bir bir kamera bulmak zor...Bu fiyata en iyisi sanırım panasonic sdr-h80 (800TL civarı) ayrıca bir kaç hdd sony ve panasonic modelleri inceledim. Fiyatına göre bakarsak hiçbiri değmez. sony nin son çıkardığı bir marka dcr-sr58 1000 lira fıyatı var sensör boyutu 1/8 yani vasat bir büyüklük... Genelde zaten hdd li kameralar özelliklerine göre pahalı oluyor. En ucuzu bildiğim panasonic sdr-h80 modeli.

    Birde Canon fs200 e bakarsak 550 lira civarında fiyatına göre iyi bir performans sunuyor ve dcr-sr58 den çok daha kaliteli fakat flash karta çekim yapıyor. Aslında biraz daha bütçeyi arttırıp, Canon hf200 Full Hd flash kart lı modelini alabilirsiniz. Fiyatı 1400 civarı... Yani Hd ye yönelin çünkü 1000 lira lık bir sony alıyosunuz. Bilgisayara attığınızda Cd kutusu kadar bir görüntü veriyor size... Şayet bu sizi tatmin ederse bir hdd bir sony ya da bir panasonic modeli alabilirsiniz. Ama arada 400 liralık bir farkla full hd bir kameraya sahip olabilirsiniz..




  • 900 tl bütçe ile full hd mükemmele yakın bir kameraalabilirsiniz sanyo fh1 ve panasonic tm10 inceleyin fiyatlarıda gittigidiyorda sanyo için 900 panasonic için 679 liraya kadar düşmüş durumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doroşenko

    900 tl bütçe ile full hd mükemmele yakın bir kameraalabilirsiniz sanyo fh1 ve panasonic tm10 inceleyin fiyatlarıda gittigidiyorda sanyo için 900 panasonic için 679 liraya kadar düşmüş durumda




    Önerdiğiniz sitede bu fiyatlardaki kameralarda garanti yoktur. Ayrıca mükemmele yakın kalitede demişsiniz. Sanırım bu konuda yeterli bilginiz yok. Çünkü panasonic tm10 un teknik özellikleri düşük... sanyonun teknik olarak iyi olmasına karşın lens kalitesi için birşey diyemem.
  • Ustad canonu bu adresten baktım, fiyatlar sizce nasıl

    http://www.bimeks.com.tr/urun/1113/104784/canon-hf-200.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1113&uid=104817

    SD makinada 16gblık hafıza kartına yaklasık 10 saat kayıt yapılabilir demiş.
    HD' de bu oran nedir acaba onu bilemıyorum

    Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropredator -- 8 Mart 2010; 14:36:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: macropredator

    Ustad canonu bu adresten baktım, fiyatlar sizce nasıl

    http://www.bimeks.com.tr/urun/1113/104784/canon-hf-200.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1113&uid=104817

    SD makinada 16gblık hafıza kartına yaklasık 10 saat kayıt yapılabilir demiş.
    HD' de bu oran nedir acaba onu bilemıyorum

    Selamlar


    Bimeks te diğer mağazalara göre daha uygun gördüğüm kadarıyla... canon hf200 de 16Gb karta en yüksek çözünürlükte yaklaşık 1,5-2 saat kayıt yapar.

    Fs200 de yazan 10 saat maksimum süredir yani en düşük ayarda çekim sanırım...




  • 13 senemi bu işe verdim.Bir ikinci lig takımımızda basın müşaviriyim.BU yere gelmeden öncede spor muhabiriydim.TAbi senin gibiler için bilgimiz olmayabilir.Bazıları İki üç internet sitesinden spec lere bakıyor sonra ahkam kesiyor..Sen başka yazılarında önerdiğin makinalar hakkında bilgi sahibi ol arkadaşım.Diğer arkadaşın bütçesine göre tavsiyede bulunuyoruz.Sen önce sensör büyüklüğü ve efektif çözünürlük işine bi dikkat et bu sanyo ile senin önerdiğin sony ler,canon lar vs arasında .İnterpolasyonla 3,5,7,12 mp foto çeken makinaları tavsiye ediyorsun ,hatta bazıları hd video yu bile interpolasyonla çekiyor.1,17 mp 2,3 mp gibi sensör çözünürlüğü ile nasıl 12 mp foto çekilir1,17 mplik sensörle nasıl FULL hd video çekilir bi dikkat et bakalım.
    Sanyo ya gelince hem lensini hem sensörünü kendi üretebilen 2-3 firmadan biridir.JVC bazı modellerinde konica lens kullanır,bazen fuji ,panasonic leica,sony carl zeis vs.vs.
    Vimeoda diğer markalarla Sanyo videolarını hd olarak izle 5 küsür mp lik sensör efektif çözünürlüğünün kalite farkını göreceksin renkleri göreceksin.Üstelik siteye yüklenebilmesi için edit yapıldığı halde.




  • Arkadaşlar dün akşam Media Markt'da idim orada yerinde birkaç kamera baktım.

    Panasonic HDC-sd10- 1399'dan inmiş 999Tl'ye.

    ve gene panosinic sdr-s26egn 579 TL

    sizce bu makinalar nasıldır?

    Selamlarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doroşenko

    13 senemi bu işe verdim.Bir ikinci lig takımımızda basın müşaviriyim.BU yere gelmeden öncede spor muhabiriydim.TAbi senin gibiler için bilgimiz olmayabilir.Bazıları İki üç internet sitesinden spec lere bakıyor sonra ahkam kesiyor..Sen başka yazılarında önerdiğin makinalar hakkında bilgi sahibi ol arkadaşım.Diğer arkadaşın bütçesine göre tavsiyede bulunuyoruz.Sen önce sensör büyüklüğü ve efektif çözünürlük işine bi dikkat et bu sanyo ile senin önerdiğin sony ler,canon lar vs arasında .İnterpolasyonla 3,5,7,12 mp foto çeken makinaları tavsiye ediyorsun ,hatta bazıları hd video yu bile interpolasyonla çekiyor.1,17 mp 2,3 mp gibi sensör çözünürlüğü ile nasıl 12 mp foto çekilir1,17 mplik sensörle nasıl FULL hd video çekilir bi dikkat et bakalım.
    Sanyo ya gelince hem lensini hem sensörünü kendi üretebilen 2-3 firmadan biridir.JVC bazı modellerinde konica lens kullanır,bazen fuji ,panasonic leica,sony carl zeis vs.vs.
    Vimeoda diğer markalarla Sanyo videolarını hd olarak izle 5 küsür mp lik sensör efektif çözünürlüğünün kalite farkını göreceksin renkleri göreceksin.Üstelik siteye yüklenebilmesi için edit yapıldığı halde.


    Ben zaten sanyo için bişey söylemedim... Kaliteli ama 2000 lira civarında, sizin önerdiğiniz sitede ise garantisiz. Alınıdıktan 1 ay sonra en ufak bir sorun çıkartırsa kamerayı aldığınız fiyatı ödeyebilirsiniz. Ayrıca bu kadar tecrübenize karşın panasonic tm10 un mükemmel çektiğini söylemeniz şaşırtıcı değil mi?? Canon hf200 bile mükemmel değilken, tm10 eğer mükemmel ise kusura bakmayın 13 yıl boşa gitmiş.

    Ve ben yorum yaparken doğrudur sitelerde speclere bakıyorum(Siz heralde tüm markaları kullandınız). Benim için öncelikle kamera markası önemli kalitesi için, ikinci olarakta teknik detayları... çünkü markanın lens kaliteside daha önemli. Başta sony, canon, panasonic ve jvc bunlar teknik detaylarını birebir çekilen videoda görülebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kewin_Nash -- 9 Mart 2010; 12:50:05 >




  • Sony bloggie baksana.İhtiyacını görürse iyi bir alternatif Tr'den 500'alırsın gibi.
  • SONY DCR-SR35E HARD DİSK VİDEO KAMERA bu kameradan almak istiyorum nasıl arkadaşlar kullanananız varmı
  • Güncel.
  • Güncel.
  • arkadaşlar iyi günler bu 2 kamera arasında kaldım sizce hangisihttp://urun.gittigidiyor.com/SONY-DVD106E-KAMERA-TERTEMIZ-KULLANILMIS_W0QQidZZ25331650 http://urun.gittigidiyor.com/SONY-DCR-HC24E-MINI-DV-KAMERA_W0QQidZZ25345696 bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.