Şimdi Ara

Video montaj/edit için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba öncelikle, bir süredir Adobe after effects kullanarak video editleriyle uğraşıyorum.yapraken zevk aldığım için daha çok geliştrimek istiyorum kendimi.Şuana kadar en çok sıkıntı çektiğim konu kullanmam gereken içerikler.Mesela arabaiçer isinden bir sahne yapmam gerekiyor ama gerekli fotoğraf veya videoyu internet üzerinden bulamıyorum.Çoğu edit videolarını izlerken eğlenmek yerine adamların bu fotoğraf videoları nereden bulduklarını düşünüyorum.Aranızda editör veya bu işleri hobi olarak yapan varsa bana öneriniz ne olur .Doğru fotoğraf veya videoları nasıl bulabilrim_



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basedturk -- 19 Ağustos 2019; 0:29:25 >



  • Stock footage şeklinde ararsanız bulursunuz.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    hocam hoş diyorsun da o tür fotoğraf stocklayan siteler ne kadar para istiyor haberin var mı ? ben altı üstü eğlence içerikli videolar hazırlayan biriyim .o tür sitelere büyük şirketler para verir ben sadece 4chan tarzı ama doğru düzgün bir şekilde içerik arıyorum .
  • Çok sayıda telifsiz veya Creative Commons lisanslı görsel materyal barındıran siteler de var, "free stock footage" şeklinde aratırsanız bulursunuz. Herşeyi bedava olarak bulmak mümkün olsaydı kimse stock footage işiyle uğraşmazdı.
  • Valla ben de aynı durumdayım. Açtığım bir konuda bir arkadaş yardım etti sağ olsun stock footage diye arat diye. Free olan çok site var. Akşam eve döndüğümde deneyeceğim.

    Filmora kullanıyorum. İnşallah ona uyar free olanlar. Benim biraz amatör. Yanma efekti, duman efekti vs. Yangını söndüren hortumdan çıkan su efekti bulamadım misal daha:)

    Hocam sen de düzgün bir site bulursan haber edersen sevinirim. Ben de akşam arayıp haber veririm.
  • hocam aynı konular üzerinde sıkıntılar yaşıyorum ben de istersen beni eklersen yardımlaşabiliriz buna konularda. özelden mesaj attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.