Şimdi Ara

Video sorunu, uzun zamandır var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım ne yaptımsa halledemiyorum, 16Mbit internet kullanıyorum ve biliyorsunuz kota aşımı sonrasında 3Mbite düşüyor, tamam hepimiz biliyoruz yüksek çözünürlükte video falan izlenmiyor 3mbit internet ile ancak şöyle bir durum var açtığım video, nerede olursa olsun ister youtube ister herhangi bir video sitesi, izledikçe doluyor yani durdurup, dolsun daha sonra izleyeyim yapamıyorum, bu sorun 16Mbit kullanırken de var ancak hız yüksek olduğu için izledikçe dolması sorun olmuyor, ama 3mbit iken izledikçe dolması sorun oluyor.
    Varsa bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.



  • Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    ortada bir sorun yok :) teknik açıklamasını yapacak kadar bilgili değilim ancak bir çok sitede videonun tamamını yüklemiyor sizin bulunduğunuz noktadan bir kaç dakika ilerisine kadar yükleme yapıyor ve video ilerledikçe yüklenen kısımda ilerliyor. yanlış biliyorsam eğer ve sorun varsa bende de var demektir :) ancak bunun insanların kotası şişmesin diye yapıldığını düşünüyorum.
  • TheGray T kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin gibi düşünmemiştim doğru diyorsun ben de sorun arıyorum böylesi çok daha mantıklı, o zaman bunu aşmanın bir yolunu bulabilir miyim acaba malum 3mbit izledikçe dolmaya yetmiyor.
  • Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    torrentten indirip izlemek olabilir. kimsenin interneti kullanmadığı zamanda izlemek olabilir.
  • Kimse kullanmıyor zaten, torrent elbette zaman zaman kullanıyorum ama her zaman olmuyor, dediğin şey gayet mantıklı bunu aşmanın yolunu bilen varsa bekliyorum :)
  • kardeşim videonu aç arkada git facede falan takıl sonra gel izle en pratik çözüm
  • Kardeşim okumadan neden yorum yapıyorsun?
    Benim dediğim de işte bu arka tarafta açtıktan sonra gidip başka yerlerde oyalanıp sonra videoyu izlemek istiyorum ancak video açık olmadığı sürece sadece belli bir kısma kadar doluyor daha sonra dolma da duruyor, bir daha yazarken en azından bir kere oku lütfen.
  • Bu dediğiniz video sunan sitelerin aşırı ve gereksiz kullanımı önlemek için kullandığı bir sistem.Videoyu belirli bir miktarda yüklemenize izin veriyorlar her seferinde.Böylece hem sizin kota bitmiyor hemde onlara gereksiz bandwith kullanımı çıkmıyor.Ancak 3 mbit internetle eski günlerdeki gibi beklet izle yapmaya kalkınca sıkıntı yaşıyoruz tabi.Bunun çözümü videoyu indirmek.Youtubeden video indirmek kolay.Birçok alternatif var.Mesela www. ile youtube arasına ss yazarak istediğiniz videoyu indirebilirsiniz.Veya 4k video downloader isimli programı kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    Bu dediğiniz video sunan sitelerin aşırı ve gereksiz kullanımı önlemek için kullandığı bir sistem.Videoyu belirli bir miktarda yüklemenize izin veriyorlar her seferinde.Böylece hem sizin kota bitmiyor hemde onlara gereksiz bandwith kullanımı çıkmıyor.Ancak 3 mbit internetle eski günlerdeki gibi beklet izle yapmaya kalkınca sıkıntı yaşıyoruz tabi.Bunun çözümü videoyu indirmek.Youtubeden video indirmek kolay.Birçok alternatif var.Mesela www. ile youtube arasına ss yazarak istediğiniz videoyu indirebilirsiniz.Veya 4k video downloader isimli programı kullanın.

    Çok teşekkür ederim, ben de bugüne kadar hep internet sağlayıcımdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüştüm. O zaman yapacak bir şey yok lanet olsun 3Mbite bizi nelerle uğraştırıyorlar video bile izleyemiyoruz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.