Şimdi Ara

Video Tam Ekran Yapıldığında Ekran Parlaklığının Artması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Windows 10 kullandığım Pc'de herhangi bir video oynatıcıda video açtığımda tam ekrana geçiş yapınca ekran parlaklığı %100'e geçiyor. Tam ekrandan çıkınca yine %40'da ayarlı kullandığım parlaklığa geri dönüyor.

    Web üzerinde Youtube gibi yerlerde video oynatımında bu sorun yok. Sadece kayıtlı videoları oynatırken sorun. Gom Player veya Media Player Classic gibi belirli bir oynatıcıya özel değil. Hepsinde aynı.

    Önceden böyle bir şey yoktu. Ayarlarda bir değişiklik yapmadığım halde durum bu. Daha önce bu sorunla karşılaşıp çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?



  • Hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avast antivirüs programını kullanıyorum.
  • Bitdefender antivirüs olsaydı onun ayarlarını söyleyecektim de olsun araştırayım senin için.
  • buna benzer bi sorun yasamistim. Kullandigin cihaz laptopsa güc ayarlarina girip prizdeyken ve bataryadayken parlakligi esit duzeye getir. O sekilde kullanmayi dene. Sorununu bu sekilde cozebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaustu kullaniyorsan monitor ayarlarinda dinamik secenegini normal yap bakalim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun antivirüs programı ayarlarından çözüldü arkadaşlar. Sanırım programda güncelleme ile ayarlar değişmiş ya da yeni eklenen bir özellik. Benim gibi sorunla karşılaşabilecek arkadaşlar için Avast antivirüsde çözümü şöyle:

    -Antivirüsü açınca gelen ekrandan soldaki Durum-Koruma-Gizlilik-Performans sekmelerinden "Performans"ı seçin.

    -Açılan seçeneklerden "Rahatsız Etme Modu"nu seçin. Sisteminizdeki programların bazılarının listelerini burada göreceksiniz. Özellikle tarayıcı ve video oynatıcılar.

    -Kullandığınız video oynatıcının isminin yanında "Rahatsız Etme" düğmesi ve ... ile gösterilen "Daha Fazla" seçenekleri var. "..."ya tıklayarak açılan listeden "Performansı en üst düzeye çıkar" seçeneğinin yanında bulunan butondaki tik işaretini kaldırın.

    Böylece sorun çözülmüş oluyor. Bunun dışında "Rahatsız Etme" düğmesini aktiften pasife çevirmek veya programı Rahatsız Etme Modu listesinden tamamen kaldırmak da mümkün. Bunları da deneyebilirsiniz. Çözüm olacaktır.




  • onurwx O kullanıcısına yanıt

    teşekkür ettik çok makbule geçti

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.