Şimdi Ara

Viewsonic VX3211-4K.. Gözlerim Kör Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar. bir ay önce 2019 yılında almış olduğum viewsonic vx3211 2K monitörüm bozulunca servise gitti. Servis değişim verdi ancak ellerinde bu model olmadığı için vx3211-4K modelini yolladılar.

    Monitörü büyük bir heyecanla açtım ama büyük hayal kırıklığı oldu. görüntü çok kötüydü. yani sanki monitörün ekranında koruma plastiği var gibiydi. ayarları ile çok uğraştım. önce manuel ayar modu aktif değildi. Sonra aktif oldu. bir sürü ayar yaptım olmadı. Monitörde gri renk yok, gri yerine açık pembe renk geliyordu. Sonra fabrika ayarlarına dönüş menüsü vardı. oradan ayarları sıfırladım. Evet gri biraz oldu ama beyazlar sarı gibi, kırmızı cart bir kırmızı.
    3 saat uğraştıktan sonra pes ettim. Şu an gözlerim pert oldu. display portta görüntü açmadı. Sorun kabloda mı bilmiyorum. Yarın servisi arayıp monitörü iade etmek istediğimi söyleyeceğim.

    Sanırım servis bana sıfır monitör vermemiş. Kutu daha önce açılmış, çok belliydi. Zaten bütün renk ayarları ile oynanmıştı. Ve sonra kutuyu inceleyince üzerindeki etikette FAULT (HATA): Genel Yazılım Sorunu yazıyordu.
    Gözlerim mahvoldu şu an. ve uzun süredir beklediğim monitörü geri yollamak zorundayım. Çünki bu şekilde kullanmak mümkün değil.

    Servisin böyle hatalı monitör vermesi normal bir durum mudur acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergun76 -- 16 Eylül 2020; 22:18:46 >







  • Servisin iş güzerlığına benziyor. THH'ye gidersen belki bir şeyler olur ama en önce servisle iletişime geç. Başka varsa göndersinler.

  • Monitörü servise tekrar yolladım. Ancak herhangi bir hata olmadığını belirterek tekrar yollamışlar. Mecburen bu şekilde kullanacağım. Monitör fiyatları uçmuş gitmiş. Belki alışırım.

  • Arkadaşlar sorun çözülmüştür.

    Viewsonic firması bana aynı model hediye monitör gönderdi. Oldukça güzel ve kaliteli bir monitör.

    Diğerinin sanırım kalibrasyonunda sorun vardı. Viewsonic Türkiye ve Avrupa gerçekten konu ile yakından ilgilendiler ve sorunun çözümü noktasında inanılmaz yardımcı oldular.

  • Viewsonic VX3211-4K (Va panel)


    Daha iyi monitör yollamışlar yaranamıyor 


    Va panel gözleri yormaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Aralık 2020; 23:3:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.