Şimdi Ara

Viktor G 451 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Victor G451 Almayı düşünüyorum 1 haftadır 2 bin tlye alınacak notebook marka modellerini araştırdım .Sonunda buna karar verdim bu modelden kullanan arkadaşlar nasıl memnunmu cihazdan ?

    Not ;Asus modelleri tavsiye etmeyin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • memnunum.varsa sorunuz alayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de victor g451 (i7 8gb ram hddsiz) olanını 2100 tlye almayı düşünüyorum. Tek fan yeterli mi bu cihaz için ısınma durumu nasıl?

    edit: fan sesinden nefret ederim de fan sesi nasıl acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri_Mühendisi -- 9 Şubat 2015; 1:33:52 >
  • ürünü ben de kullanıyorum, victor g451 inceleme başlığına ben de bir inceleme bırakmıştım, i7 4710mq, 8gb bellek, hdd olmadan 2000 liraya almıştım, ekran kalitesinden ve soğutma performansından gayet memnunum, kasa kalitesinden ise memnun değilim açıkçası, varsa sorunuz buyrun cevaplayayım, 2000 liraya alınacak en doğru makine bunu da belirteyim.
  • Hocam bayadır araştırıyorum bugün itibariyle kasa kalitesinden dolayı Vazgeçtim tabi sizin yorumunuzdan dolayı değil bunu yeri gelmisken konuya baglamak istedim ve ek olarak inceleme videoları olsun vs tatmin etmeyen tek yönü kasaydi aslında başından beri tahmin ediyordum ama sevdiğim oyunlari ultrada sorunsuz açması bu özelliğin önüne geçmişti . ki bende kasa takıntısı var baya tekrar devreye girdi ve kendimi ikna edemedim ama bu tabiki kişisel birşey forumda o kadar victor kullanan arkadaşlar var victor üreticilerinin de yaptıkları iside takdir ediyorum genel ve bireysel ilgileniyorlar surekli bu demek degilki victor kotu markadır ben sadece farklı bir nedenden dolayı tercih yaptım .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PI Exon -- 9 Şubat 2015; 15:02:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PI Exon kullanıcısına yanıt
    gerçekten de kasa kalitesi açısından sınıfta kalıyor, böyle bir takıntınız varmış da zaten kesinlikle canınızı sıkabilir bu durum, sanki kasanın montajı tam yapılmamış, touchpadin sağ sol taraflarına şöyle hafif vurunca zınk zınk diye ses geliyor, clevo ısınma olarak neredeyse her kasasında iyi ancak alt modellerinde malzeme, montaj kalitesi kötü. hayırlısı olsun hocam umarım içinize sinen bir makine alırsınız.
  • Muşmula kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.