Şimdi Ara

VIOFO A129 Kamera İncelemesi ve ilk izlenimlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda Blueskysea b1w satın almıştım, yazımın sonunda bahsedeceğim konuyu başında paylaşmak gerekirse fiyat performans olarak tartışmasız b1w modeli lider.

    Blueskysea b1w ile ilgili inceleme ve yorularım :https://forum.donanimhaber.com/blueskysea-b1w-arac-kamerasi-inceleme-oneri--135440583

    VIOFO A129 satın almam ile birlikte b1w modelini arka kamera olarak kullanmaya başladım.

    VIOFO A129 Artıları :

    Gece b1w'ya göre bir çıt daha iyi görüntü (plakalarda bir çıt daha net okunabilirlik)
    5Ghz kablosuz bağlantı ile hızlı dosya transferi.
    Gps'li modülünü ek satın aldım bu sayede konum ve hız bilgisi.
    1080p60fps kayıt yeteneği (a129 du modeli 2 kamera destekli, arka kamera ile satın alırsanız çift kameralı kayıt durumunda 30fps kayıt alabilmekte, tek başına ön kamera kullanımı durumunda 60fps kayıt özelliğine sahip)

    Eksi yönleri :
    B1w'ya göre oldukça büyük (b1w tamamen araç içinde gizlenmişti.)
    Blueskysea B1w ile karşılaştırıldığında daha dar açı görüntü alabilmekte.








    GPS modül olmazsa olmazınız ise VIOFO A129 modelini GPS Modül ile almanızı önerebilirim, ancak GPS (Hız ve koordinat bilgisi) sizin için çok önemli değilse, hiç düşünmeden B1W satın alabilirsiniz.

    Görüşümü kapatmayacak şekilde kendi önüme montaj yaptım, sol A sütunun kaplamasını hafif aralayarak kabloyu aşağıya kadar indirdim sonra direksiyon altındaki kapağı söküp, oradan orta çakmağa kadar kablo çektim. (Beyaz kablo eski kablomdu, yerine siyah kablo taktım şu an neredeyse hiç kablo gözükmüyor.)

    VIOFO A129 ile iki adet USB çıkışlı 3.1A güce sahip çakmaklıktan enerji alacak priz geliyor (GPS modül ile A129'u tek kamera kullanırken 2.1a çıkışlı başka bir priz sorunsuz kullanılıyor, ancak iki kamera ile kullanacaksanız yetersiz kalacaktır, kutu içerisindeki 3.1 A'lik priz gerekli olacaktır.), ben bunu kullanmayı tercih etmedim Baseus marka Quick Charge 3.0 destekli yine çift usb li priz kullanıyorum. (Telefonlarım Quick charge destekli, kameranın dışında kalan diğer soketten telefonlarımı şarj ediyorum.)














  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.