Şimdi Ara

VIP MİNİBÜSÜMÜZ İLE İŞ YAPMAK İSTİYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERCEDES VİTO VIP 111 CDI 7+1 MİNİBÜSÜMÜZLE İŞ YAPMAK İSTİYORUZ OTEL TRANSFERLERİ OLABİLİR ,ŞÖFÖRLÜ TAHSİS OLABİLİR VEYA ŞÖFÖRLÜ

    ARAÇ KİRALANABİLİR.SİZİN AKLINIZA GELEN BAŞKA FİKİRLER VARSA PAYLAŞIRMISINIZ.VEYA TANIDIKLARINIZ VARSA DANIŞIRMISINIZ.

    DAHA ÖNCE BİR FİRMAYA ÇALIŞMASI İÇİN VERMİŞTİK FAKAT SORUNLAR NEDENİ İLE ARACI GERİ ÇEKMEK ZORUNDA KALDIK.

    SİZİN YÖNLENDİRMELERİNİZEDE,FİKİRLERİNİZEDE AÇIĞIM. ETRAFINDA BU TARZ ARACA İHTİYACI OLAN VARSA BENİ BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM.

    ARAÇTA BİZZAT KENDİM ÇALIŞACAĞIM.

    SAYGILAR GT-40



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 27 Ağustos 2009; 11:37:07 >



  • fikri veya tanıdığı olan yokmu?aracımız yatmasın çalışsın
  • Bu dediklerinizi yapmak için D2 belgesine ihtiyacınız var. Tam olarak nasıl alındığını bilmiyorum genelde aracı kiraladığınız firma alıyor size bunu. Bu belge olmazsa polis aracı bağlar size de yüklü para cezası keser. Bir de eğer bu araç aynı zamanda sizin özel aracınızsa hiç girmeyin derim bu tarz bir işe. Araç çok fazla km yapıyor ve kısa zamanda yıpranıyor. Bu tarz iş yapanlar genelde aracı boş alıp en ucuz şekilde içini yaptırıyor ve bir araç firmasına kiralıyor. Onlar da bir şöför ile birlikte aracı 7/24 durmadan çalıştırıyor. Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Antalya'da durum böyle. Tek-tük kısa işler için bazı acentelere veya rent-a-car firmalarına numaranızı bırakabilirsiniz. Aklıma şimdilik bunlar geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canozpinar

    Bu dediklerinizi yapmak için D2 belgesine ihtiyacınız var. Tam olarak nasıl alındığını bilmiyorum genelde aracı kiraladığınız firma alıyor size bunu. Bu belge olmazsa polis aracı bağlar size de yüklü para cezası keser. Bir de eğer bu araç aynı zamanda sizin özel aracınızsa hiç girmeyin derim bu tarz bir işe. Araç çok fazla km yapıyor ve kısa zamanda yıpranıyor. Bu tarz iş yapanlar genelde aracı boş alıp en ucuz şekilde içini yaptırıyor ve bir araç firmasına kiralıyor. Onlar da bir şöför ile birlikte aracı 7/24 durmadan çalıştırıyor. Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Antalya'da durum böyle. Tek-tük kısa işler için bazı acentelere veya rent-a-car firmalarına numaranızı bırakabilirsiniz. Aklıma şimdilik bunlar geldi.

    İSTANBULDAYIM.. D2 belgesini istediklerini bilmiyordum.numaraları bıraktım, arada bir iş çıkıyor ya ben gidiyorum yada ağbim .çünkü sabit çalıştığım işim var.bide forumda danışmak istedim değişik fikirleri olanlar vardır diye düşündüm.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.