Şimdi Ara

Virtua Tennis 4 ( 4 Kişilik Oynama ) Ayrıntılı Anlatım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çözüm yolu tamamen bana aittir.

    Öncelikle 4 tane gamepad ( joystick ) takın.

    Sonra oyununun "launcher"'ini açın. Ordaki Player 2, Player 3 ve Player 4 sekmelerindeki tüm kontrolleri , " XBox 360 kontroller for Windows " yapın ve save deyip oyunu açıp kapatın.

    Sonra bu adresten x360ce programını indirin.https://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.191.zip&can=2&q= ( Yeşil kutucuk içindeki yazıyı tıklayın inecektir )

    İnen dosyayı buraya çıkart deyin. Sonra içinden çıkan exe dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine atın. Daha sonra o exe dosyasını sağ tıklayıp uyumluluk sekmesinden, "yönetici olarak çalıştır" kutucuğunu işaretleyin ve uyumluluk modunu XP Servis Pack 3 yapın. Bunları yaptıktan sonra x360ce programını açın. Çıkan sorulara evet deyin ve next yapın sonra tanımasını bekleyin sonra finish yapın. Bu işlem karşınıza bir kaç defa çıkacaktır ve aynı işlemi tekrarlayın ve eğer gamepadları tanımışsa yeşil yanacaktır. Sonra sırasıyla tuş ayarını yapın. Yön tuş ayarlamasını aşağıdaki resimde bulabilirsiniz :)

     Virtua Tennis 4 ( 4 Kişilik Oynama ) Ayrıntılı Anlatım :)


     Virtua Tennis 4 ( 4 Kişilik Oynama ) Ayrıntılı Anlatım :)


    NOT : x360ce programı arada exe hatası verebilir. O zaman kapatıp tekrar açın programı.

    NOT : Ben denedim ve işe yaradı.

    NOT : Hepsini resimli anlatabilirdim ama ben ayarı yaptığım için o aşamalar tekrar olmuyor. Ancak her şeyi silip baştan yapmam lazımdı ama çok zaman kaybı olurdu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.