Şimdi Ara

Virüs Programları Hk Bana İlginç Geldi. :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün pc'mde bi tarama yaptırdım. (Panda online virüs taraması) Sun/Java içinde virüs buldu ve dosyayı temizledi. Daha sonra bilgisayarımda yerleşik olan avastla tarama yaptırdım. Oda pandanın tarama yapmak için yüklediği geçici dosyalar içinde [Win32:Kuang2] buldu.Bunu bi arkadaşımın pc sinde de denedim. Sonuç aynı. Paylaşmak istedim. Bu ne yaman çelişki anlamadım :)))



  • bzı antivirüsler virüs olmasa bulmuş gibi göstermek istrler mantık bu hemen yemeyin
  • Ya da bir anti-virüs yazılımının database inde virüs olarak geçen diğerinin database inde bulunamayabiliyor....yani bu da demek oluyor ki eğer yeterli donanım özelliklerine sahipsek en azından iki tane anti-virüs yazılımı bulundurmak iyi olabiir..
  • nortonun adblocking servisini trojan olarak gorup kapayan bi antivirus programını kurmustum. bu gece sildim.bu kez o servisi calıstırtamadıgım için liveupdate calısmadı.nortonu yeniden yuklemek zorunda kaldım
  • ÜSTAD XULUX'A


    """"ÜSTAD MASTERYODA GERİ DÖNDÜ BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
    XULUX yani MASTERYODA söylüyorsa bir bildiği vardır
    DEEP FREEZE VE COD SORU SORMA SİTESİ MASTERYODA SAYFASINI TIKLA
    DEEP FREEZE AKIL ALMA,CAFELERE KURULUM SERVİSİ ARAYIN 0542 606 23 49
    beni 10.30 akşam 23.30 arası arayın


    ÜSTADIM BURDA TIKLADIGIMIZDA PORN SİTELERİ CIKIYOR. BUNU KASITLIMI YAPTINIZ YOKSA BİLGİNİZ YOKMU BU KONUDAN. CEVAP BEKLERİM.
  • virüs tamara programları sadece virüs taramıyorki. trojan, casus yazılım, solucan vb... o yuzden birçok dosyada virüs varmış gibi gösteriyor.
  • gayet normaldir her anti virus yazilimina güvenemiyorsun

    (internet cafede bigün virus temizlemeye gittimönemli veriler kurtrılacak pc virusten gecilmiyor ama anti virus ismini vermiyecegim bir tane virus bile bulamadi)

    anti virus yazilimlarini incelersen yazilimlarin yanilma oranlari vardir

    sen en iyisi güvenebilecegin unlü anti virus yazilimini kullan (hangisini kasteddigimi annamiştirsin umarim)

    ayrica dikkat et her anti virus yazilimi bir diger antivirus yazilimiyla calismaz
    cakişma yapar




  • antispy programlarıda ilginç biriyle tarat 5 tane buluyor siliyorsun diğeriyle tarat 3 tanede o buluyor onuda silyorsun sonra başka bir tanesini yükleyip taratıyorsun bir bakmışsın 10 tanede o bulmuş velhasıl bizim hdd de hiç spy tükenmiyor sabaha kadar değişik programlarla taratsam birşeyler buluyorlar(internet bağlantısı yokken)
  • Heuristic tarama yapan 2 tane antivirüsü aynı sistemde bulundurursanız sorunlar çıkabilir ancak Sunjava nın içinden çıkan aslında virüs değil güvenlik açığı yaratan bir koddur.

    Aynısı Java içeren Operada da bulunmaktadır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harbi

    Bu gün pc'mde bi tarama yaptırdım. (Panda online virüs taraması) Sun/Java içinde virüs buldu ve dosyayı temizledi. Daha sonra bilgisayarımda yerleşik olan avastla tarama yaptırdım. Oda pandanın tarama yapmak için yüklediği geçici dosyalar içinde [Win32:Kuang2] buldu.Bunu bi arkadaşımın pc sinde de denedim. Sonuç aynı. Paylaşmak istedim. Bu ne yaman çelişki anlamadım :)))




    Antivirüs programlari bazi virüslü dosyalari tamamen silmek yerine quarantina altina alirlar sende başka bir virüs programiyla tarama yaptiğinda o quarantindaki virüslri bulur ve sanki virüs varmiş gibi muamele yaparlar ama o qarantina altindaki virüsler tamamen etkili virüs programinin türkçe adi ile karantinasindadirlar ve sorun çıkarmazlar ama yinede bu virüs taramasi bittikten sonra bu geçici klasörü boşaltmakta fayda vardir olduki sen bu virüs programini sisteminden kaldirmak istediğinde yada kaldirdiğinda bu quarantinadaki virüsler özgür kalirlar ve yeniden aktif olup sistemine zarar verebilirler bilhassa bu işlemi ben bizzat norton antivirüs prg. yaşadim.

    Sun java sorununa gelince webjava her sistemde olmasi gereken bir prg. şu anda java destekli birçok site bulunmakta (virüs, spy vs içeriği olan siteler) sen bu sitelere girer ve dolaşirsin o virüs yada spy senin sistemine java araciliği ile download edilir daha sonra sen antivirüsü güncellediğinde bunun virüs oldugunu anlarsin.(yani önceden bulaşmiş bir virüs yada spy'dir.) genelde bu java ile bulaşan virüsler sun java geçici klasöründe bulunurlar ve burayi belli araliklarla boşaltmak gerekir.




  • burdaki durum şu rakip firmalar (virüs tarayıcı firmalar) birbirlerinin programlarını virüs olarak tanıtıyorlar yaptıkları programa tamamen budur başka birşey aramayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trt -- 26 Nisan 2005, 22:37:14 >
  • NORTON ANTİVİRÜS YAZILIMI ÇIKARIYOR Bİ BAKMIŞIN ERTESİ GÜN CRACK LENMİŞ. AAA NORTON ANTİVİRÜSÜNÜN CRACKİNİ BULDUN DEYİP NETTEN İNDİRİYORSUN YAZILIMI KURUYORSUN BİLGİSAYARA. CRACK LIYORSUNDA. SONRA KENDİNİ BU YAZILIMA EMANET EDİP BENDE NORTON VAR DİYORSUN.

    YAHU BU PROGRAMIN CRACKİNİ YAPAN ADAM BU PROGRAMIN TANIMADIĞI VİRÜSLERİ NEDEN YAPMASIN. BİZE NORTON CRACKİ OLARAK SUNDUĞU DOSYA NORTONUN BİRÇOK VİRİSÜ TANIMASINI ENGELLEYEN KODLAR İÇERİYOR. BU SAYEDE NORTON YÜKLÜ BİR MAKİNEYE VİRÜS ÇOK RAHAT BULAŞABİLİYOR.

    BURADA NORTON BİR ÖRNEK ANTİVİRÜS YAZILIMI. DİĞER ANTİVİRÜS YAZILIMLARIDA AYNI ŞEKİLDE CRACK LENDİĞİNDE KORUMA SAĞLAMIYORLAR.

    SANIRIM BİRŞEYLER ANLATABİLDİM.
  • ustam saolasın verdiğin bilgiler için
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vermineus

    nortonun adblocking servisini trojan olarak gorup kapayan bi antivirus programını kurmustum. bu gece sildim.bu kez o servisi calıstırtamadıgım için liveupdate calısmadı.nortonu yeniden yuklemek zorunda kaldım



    sen ne diyorsun ben nortonu kaldırmak istedim şimdi Office 2003 açılmıyor:))

    Başarısız bir uninstall sebebiylee
  • ARKADAŞLAR NOD 32 VİRÜS POGRAMI OLAN VARMI ACABAAA???????
  • crackler gerçekten zarar veriyor elimde bi tek nod32 nin lisansı yoktu keyini indirdim emuleden.açmam herşeyi emen içini açtım baktım oda ne adam regeditten bizim update sitesini değiştirecekte bizim haberimiz yok.neyse buda öle bi anımız oldu
  • bende o yuklu olmasina ragmen trojan yedim sanırım.durmadan siteler acılıo kendi kendine
    quote:

    Orjinalden alıntı: Jerooo

    ARKADAŞLAR NOD 32 VİRÜS POGRAMI OLAN VARMI ACABAAA???????

  • Selam,

    Crack işlemi yapmayın sadece serial bularak kullanmayı deneyin, crack dosyaları modifiye eder serial kullanmak ise uygun anahtarı girerek programı yapısını bozmadan kullanmak demektir.

    Tşk,

    Hicks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.