Şimdi Ara

Virüslü günlerdeki pasta börek yalanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba önce sorunumu anlatim. Çok nadirde olsa bir kaç yılda bir ağır boğaz enfeksiyonu geçirir öncede antibiyotiğe başlamazsam hastanelere düşecek kadar kötü olurum. Bu arada çok nadir hastaneye giderim.

    Bir aydır evden cıkmışlığım 4 anca vardır. Neyse hafta sonu sabahına uyandığımda korkunç bir baş ağrısı ve boğaz ağrısı vardı. Boğazıma baktığımda tüm bademcik beyazlamaya başlamış. Evde antibiyotik yok 3 km yakınımda akrabalarımı aradım. Onlarda varmış ama şimdi de sokağa çıkma yasağı sıkıntısı var. Olay zaten bundan sonra başlıyor. Polisi (155) aradım izinle ilgili bir bölüm vardı oraya bağlandım hiç bir şekilde çıkamazsınız şansınızı deneyin sokakta yakalayan polis ceza yazmaz geri göndermezse gidin dedi.

    Evde oturduğumuz günlerde 3 bin TL ceza yemeyi göze alamam tabi. Bu arada sokakta sivil arabalar sürekli bir yerlere gidiyor. Çıksam dışarı kanun sadece bizim gibi kurallara hep uyan insanlara uygulanır bana ceza yazarlar korkusuyla çıkmayıp tekrar 155 aradım ordan adımı ve telimi aldılar sizi arayacaklar dediler. Beş dakika sonra sabit telden biri aradı il vefa hattıymış. Durumu onada anlattım ateşimin çıkmaya başladığını hapı kullanmazsam daha kötü olacağımı anlattım. Hattaki kişi hiç bir şey yapamayacağını mahalledeki polis karakolunun telefonunu verip şansımı burdan denememi istedi. Vefa hattı ne işe yarar dedim en azından akşama kadar çıkacak olursanız hapı getirmelerini söyledim. Getiremeyiz dediler ve karakol telefonu verdiler.

    Verdikleri telefonu aradığımda karşımdaki kişi de dışarı hiç bir şekilde çıkamazsınız diyince o zaman ben acile hastaneye gitmek istiyorum dedim. Oraya da gidemezsiniz hastaneye sadece diyabet ve kanser hastaları çıkabilir dediler. Madem öyle yol 3 km polis getirsin dedim. Böyle bir hizmetimiz yok dediler.

    Sonuç olarak yok vefa hattı polis jandarma pasta götürdü. Market alışverişi yapti. Çörek çeken adama çörek götürdüler. Hepsi yalan. Ben onlardan bir şey de istemedim. Sadece arabamla hapı alıp gelmek istedim. Ona bile izin vermeyenler pasta çöreğe mi izin verecek. Haberdekiler tam tiyatro. Kamera önünde kimse mağdur edilmiyor ama gerçekte bir hapa bile izin verilmiyor. Onu geçtim acile gitmek bile yasak.

    Yaşım 34 çocuk veya yaşlı olsaydın diye savunmaya çalışanlar boşuna çabalamasın onlarada izin yok. Nöbetçi Eczaneler niye açık onu da anlamış değilim.

    Bir kez daha ülkemiz hakkındaki düşüncelerde yanıltmadı bizi şükür. Birebir yaşadığım şeyi anlattım size süslü haberlere inanmayın. Sonunda sitede kapı kapı gezip hap buldum. Devletin yapmadığını sağolsun komşularım yaptı. Rezilliği herkes görsün diye buraya yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.