Şimdi Ara

VISA Banka Kartları ile OPET 3x75TL akaryakıt alımına 25TL yakıt puan (15 Şubat - 15 Mart 2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
16
Favori
5.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Opette bompalar pos makinesine bağlı. Siz 50+25 olarak 2 ayrı akaryakıt/lpg alımı yaparsanız tek seferde 75 tl pos çekimi yapamazlar.
    Ancak, bayi müşteri memnuniyeti ve bu olayı da bilip müşteriye anlatamadiklari için Müşteri ile sorun yaşamamak adına sizin aldığınız toplam tutardan az olmamak koşuluyla nakit alıp giden müşterilerin pompasıni geriye dönük pos makinesine çağırarak sizin tutarı çekebiliyorlar.
    Umarım anlatabilmisimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Sanırım aynı numaradan 1 kez oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan paracard vardı o da mastercardmış. Visa mı kaldı hepsini master yaptılar. Benim ayrıca 220/25 özel kampanyam vardı visa olaydı iyi bir kombo olacaktı kaçırdık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamaya baktım ama opet kart kullanım zorunluluğu göremedim, eğer yoksa gercekten, otogaz alimi kesin geçerli olur.
    Farklı günlerde bir kere benzin bir kere de gaz aldım ikisinde de aynı postan gecti. Kartı geçtikten sonra sordu benzin mı motorin mı diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail atmıştım anlaşmalı istasyonlar nereler diye? almadan önce istasyona sorun diye cevap geldi. böyle bir mail dalga geçmek olabilir heralde?
  • Kabul edilip edilmediğini kontrol edebileceğimiz bir yer varmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankaya mesaj gonderınce basvurunuz alınmıstır diye bir geri bilidirim mesajı gelmedı bana..normalde gelıyor mu boyle bi mesaj?
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum çünkü nuvolar da hep benim numara kayıtlı 5 adet gönderdim dün akşam bakalım alışveriş yaptıktan sonra durum ne olacak visa nın sitesinde 1 numara 1 kez diyor ama banka şartlarında göremedim öyle birşey bu tamamen öpete kalmış bir durum bence ve yüklenen numaraların Opet paro kaydı yoksa ise kayıt isteyecek büyük olasılıkla Çünkü paro ekranından görecek puanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank için ne yapacağız bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaykors K kullanıcısına yanıt
    İşbankasında geliyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank linki kaldırılmış. Ben yine de başvuru yaptım. "OPET KAMPANYA ISLEMLERINIZ KONTROL EDILIP 31MARTTA YAKITPUAN KODUNUZ GONDERILECEKTIR. KODU VISA YAZIP BIR BOSLUK BIRAKIP 6738 E SMS GONDEREREK AKTIFLESTIRINIZ." diye bir mesaj geldi.

    Sanki yan çizeceklermiş gibi bir mesaj bu. Sen al da 3 tane 75 bakarız der gibi. Ayrıca benim 2 adet Visa bankkartım var hangisi ile almalıyım bilemedim. Burada da belirtmedik. Nasıl olacak bu iş? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

    3 yıldır hiç bir akaryakıt kampanyasına katılmıyorum(katılamıyorum). Lpg depo en fazla 60-65 TL'ye doluyor, arada 50 liralık benzin alıyorum. O da epey gidiyor.
    Alım miktarını 50 TL'ye çekmeleri lazım. 3x50 yapsınlar katılayım. :)

    Benzine geç tüm kampanyaları zaten takip edersin. 1 lt benzinin hesabını yaparsın bizim gibi. :) LPG olunca kampanya görmüyor insanın gözü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasmus61

    Halkbank için ne yapacağız bilen var mı

    önce opetin sonra Halkbankasını aradım bende bunu sorayım diye

    halkbankasındaki MH bana visa yazıp 6738 e göndermeniz gerekiyor dedi...

    edit: şimdi yolladım, içerik hatalıdır diye mesaj geldi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dün opetten neo visa ile alışveriş yaptım. Slipin altında "visa Opet kampanyası" yazdı. Bu sanırım yaptıgım harcamanın kampanya kapsamında olduğu anlamına geliyor. Ayrıca 84 TL lik gaz 16 TL benzin toplam 100 TL tek seferde çektirdim. Opet kartını da 20 benzin ve 80 gaz şeklinde işlettim. Merak edenlere duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bankalar SMS şartı aramıyor. Benim Opet sitesindeki açıklamalardan anladığım, Halkbankası SMS şartı aramiyor. Katılımcı bankalar arasında var, ancak SMS şartı arayan bankalar arasında ismi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün eskişehir opetten(karacan petrol-şoförler odası) ziraat bank kart ile aldım. ne slipte birşey yazıyor ne kampanyaya katıldık mı belli değil. anlaşmalı istasyon mu oda belli değil. ordayken hiç sormak da aklıma gelmedi.

    muallakta bi kampanya olmuş bu, umarım sorunsuzca gelir hediye yakıtımız.
  • Hedefi zar zor tutturdum. Benzinliyken çok kolaydı böyle hedefler :) Benim fişlerde de kampanyaya katıldın tarzı birşey yazmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halkbank kart ile bir sefer alışveriş yaptım. Ne olduğu belli olmayan bir kampanya olduğu için diğer iki alışverişi yapmadım. Lpg alıyorum ve opet lpgyi pahalı satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo kartımla katılım yapmadım 3 alışverişten sonra hemen yüklendi ve kullandım diğer kartlarım için ilgili bankaya mesaj gönderdim ama gelen giden yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    O nasıl oldu hocam bize mesaj falan gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.