Şimdi Ara

Vischne - Sylvanas - En İyi Alliance Türk Guild (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
7.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Item level limitiniz var mı ? Bulunduğum realmde ne pug bulabiliyorum ne de guild raidlere girebiliyorum Kasımda bırakıp Şubat sonu dönüş yaptığım için.Şu an 650 Fury Warriorum ama transfer yapabilirim.
  • wR kullanıcısına yanıt
    Tatlı rekabet yapıyoruz, güzel birşey.
    Myhtic HM'te hiç odaklanmadık, orayı denesek bizde keseriz muhtemelen ama zaman anca BFR'ye yetiyor şuan için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan, HC BRF için 670 ilevel alt seviye limitimiz.
    Eğer 670e çekebilir ve transfer yaparsan aramızda görmek isteriz.

    İstersen oyuniçi veya siteden başvuruyla da konuşabiliriz.
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Tabikide, yanlış anlaşılmamışımdır umarım. Türk guildleri olarak hepimizin başarısının daha da ileride olmasını diliyorum kendim ve guildim adına.

    En kısa sürede Blackhand indirmek dileğiyle
  • Merhabalar daha önce siteden başvuru yapmıştım. Ama dönüş olmadı
    Destro lock olarak halen ihtiyaç var gibi gözüküyor eğer alım kabul edilirde char ı migrate edicem.
    Char:

    http://eu.battle.net/wow/en/character/kul-tiras/Xanuhaa/simple

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xanuha X kullanıcısına yanıt
    PM yoluyla ulaşıldı.
  • Curve aldık Bracken indirdik, konu günceldir.
  • Girince bagimlilik yapan guild. Yeni arkadaslari vischne ailesinde gormeyi bekliyoruz! =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracerosman -- 27 Mart 2015; 12:45:14 >
  • Migrate yapıp gelebilirim, 669 holy paladin, recruit de orta diyor, kadrolarda yer bulabilir miyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi alliance türk guildiyiz diye reklam yapıyorsunuz. Cümle doğrudur sizden daha iyi alliance türk guildi yok. Fakat horde dahil türk guildleri arasında 14. sıradasınız bunu da belirtmeniz daha doğru olur. Yaptıgınız reklam yürütülen algı operasyonu sanki hemen intentin clastropobianın ardından 3. 4.ymüşsünüz gibi fakat chaosbreedin yaptıgı sıralamadan bakınca daha iyi anlaşılıyor sıralamanız. Mythicde başarılar daha iyi yerlere gelirsiniz umarım.
  • Yazik gunah. Algi operasyonu mu? Yakisti mi su yaptigin yorum? Hani ben yeni katilmis bir memberim. Yaptigin yorum officerlarimizi baglar vesaire ama beni bile cok rahatsiz etti. Tanimadan etmeden yapistirmissin "algi operasyonu" diye. Sanki biz insanlari guildimize katilmak icin kandiriyoruz dolandiriyoruz. Karsinda sanki alliance'da turkleri temsil etmeye calisan didinen insanlar degil dusmanin var. Tamam bilader kusura bakma bundan sonra en iyi 14. Turk guildi diye reklam yapsinlar. Zaten ha horde olmus ha alliance olmus, twisting nether olmus sylvanas olmus farketmez ismini duyurmak turk oyuncu bulmak her yerde cok kolay. Basardigimiz seyleri de soylemeyelim. Serverimiz dolup tasiyor raider turklerle zaten simdi yeni reklam stratejimizle hemen mythic icin gerekli olan kadromuzu tamamlariz. Iyi temennilerin ve icten basari dileklerin icin kendi adima tesekkur ederim.
  • doğrudur algı operasyonu biraz uygunsuz olmuş olabilir, fakat göz boyama diyelim en hafif tabir ile :) Düşman gibi davranmıyorum, öyle olsa başarılar dileme gereği dahi duymazdım. Son derece düzgün şekilde düşüncelerimi yansıttım. En iyi alliance türk guildi diye reklam yapılan, V şeklinde ss'ler alınan guild genel sıralamada kaçıncıymış diye baktıgımda, 14. olmanızdan hiç bahsetmemeniz bende çok da masum bir görüntü oluşturmadı. Doğrudur alliance'da ve slyvanasda oyuncu popülasyonu TN horde a göre kıyas bile yapılmaz. Rankınızı daha açık, ve sebebini de açık açık yazarsanız benim gibiler de eminim ki böyle gözleri boyanıyormuş gibi düşünmezler.

    Dışarıdan bakan bir oyuncu olarak benim şahsi düşüncem budur. Bunu yaratan da tamamen bu topicdeki verdiginiz bilgilerdir. Tekrardan başarılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 6 Nisan 2015; 14:36:26 >
  • Konuda veya başlıkta herhangi yanlış, eksik, "göz boyayıcı veya algı operasyonu" gibi hiçbirşey yok. Kim olduğunu veya ney olduğunu bilmiyorum, umrumda değil ve gram önem teşkil etmiyor. Son derece düzgün şekilde düşünce yansıtımın bu ise düzgünlük nedir öğrenmen gerekiyor. Türk guildleri arasında 14. olmanın dışında avrupa ve dünya sıralamasını item level sıralamasını vs vs gibi durumların hepsini mi yazmamı ister paşa gönlün? Onların hepsi en iyi Alliance Türk guildi olma gibi durumdur, değişebilir. Ve o kadar yazının arasında tek "düzgün"e yakın olan TN gibi bir realm ile Türk populasyonunu Sylvanasla kıyaslamışsın. Daha iyi alliance Türk guildi kurup belli yerlere geldiğinde veya bizi geçtiğinde konuşalım. O zamana kadar ben burada doğru olan herşeyi yazarken sen de kendi köşende kışkırtıcı yorumlarınla oynayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 6 Nisan 2015; 16:18:04 >
  • kurtlar1971 kullanıcısına yanıt
    PM yoluyla ulaşıldı.
  • Aslında "En iyi alliance türk guildi" yazmanız cidden garip. Tabi bu göz boyama ,Algı operasyonu vs.. saçma sapan ithamlar dan değil :) Alliance guild i yok abi piyasa da Toplasan 3-4 tane yani en iyi falan garip geliyor insanların kulağına.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Alliance tarafında Türklerin az olması veya resmin tamamına bakarsan WoW PvE'de Horde tarafının Alliance'ndan kat kat fazla olması şuanda o yazının diğer arkadaşların iddia ettiği şekilde olduğu anlamına gelmiyor. Size veya bir başkasına garip gelebilir ama bu şuanki durumu garip yapmaz bence.

    ScrubBusters guildinin EU'da en iyi Alliance guildi olduğunu söylemesi gibi birşey bu da. Totalde 11. sıradalar ama EU'da en iyi Alliance guildi onlar. İlk 20de 3 tane Alliance guild, 17 Horde guildi var. Durumumuzun benzerlik olarak ne farkı var ? Sonuçta Türk arkadaşları biraraya getirmemiz için kullanmış olduğumuz gayet doğru olan hiçbirşekilde yanlış bilgi içermeyen bir reklam.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Anladim abi ortada nasilsa Alliance guildi yok, bizim bulundugumuz geldigimiz nokta basari degil. Cunku rakip yok, her sey cok kolay... Sizin mentalite bu. Simdi bunun uzerine wow progressin ilk 3 sayfasina bak. Turk guildleri siralamasinda ilk 3 sayfada toplamda 60 tane guild var. Bunlarin yanlis saymadiysam 43 tanesi Twisting Nether realminden. Simdi git bir de Vischne'nin uzerindeki guildlere bak. TN TN TN TN TN Horde Horde Horde Horde diye kesintisiz kombo yapmislar. Twisting Netherda yukarida bulunan ciddi bir turk guildine her gun 5 kisi basvuruyorsa, Sylvanas'ta 250 gram kisi basvurur.
    Buna ragmen, duydugum kadariyla 3-5 kisinin gecesini gunduzune katip, trade chatten, forumlardan ismini duyurup onune geleni alma taktigi izlemeden kavgasiz gurultusuz, saygi ve sevgi'den odun vermeden bu denli guclu bir altyapi kurmasi, guildi bu noktalara getirmesi basaridir. Ben bu ugrasin icinde yer alamadim, kendime kredi almiyorum ama disaridan bariz bir sekilde diyebilirim ki Vischne basarmistir, haketmistir...
    Alliance'in en iyi Turk guildi derlerken kotu niyet arayanlari kendi kendilerini sorgulamaya davet ediyorum. Siz meydani bos bulsaniz 2 kisilik guild kurup en iyi guild benim diye bagirmayi, artistik yapmayi dusunebilirsiniz ama Vischne'nin oyuncu toplulugunda boyle gereksiz sahte islerle ugrasacak adam yok. Hakediyorlarsa, basardilarsa en dogal haklari bunu daha da gelismek icin kullanmaktir.

    Saygilar.

    Not: @Greeney. Bu arada bir 5 dakika dusundum ama 2014'te V seklinde cekilmis screenshotunu hangi mantikla savundugun dusunce icin bir arguman olarak kullandin cozemedim. Dusman gibi davranmadim basarilar diledim diyorsun (gercekten cok ictensin) ama oncesinde gurur incitici, ahlak sorgulayici, bana gore %100 onyargili ve kiskirtici cumleler kurmussun. Ben de zaten sen nasil basarilar dilediysen o durustlukte sana geri tesekkur ettim.




  • Beastlord kesildi.
  • wR kullanıcısına yanıt
    gz
  • Hans'gar and Franzok indi arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.