Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
56
Favori
909.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baybayankara

    Henüz almadım kafamda soru işaretleri var ama alıp memnun kalmazsam iadede problem çıkartmayacaklarını öğrendim :)

    2. linkteki visco-pro range 3d olan model firmanın kendi sayfasında 1850 TL gözüküyor :) Ama hepsiburada da 500 küsür lira ilginç hakikaten. Aldığımda detaylı inceleme yapacağım hanım büyük ihtimalle memnun kalmayacak fiyatını duyunca zaten :)

    Yatağı aldım milkway plus tı sanırım modeli hepsiburadada önerisi bol fiyatı ucuz. Ben açııkcası bulutlar üzerinde uyuyor gibi hissetmedim ama ağrım da olmadı , fakat eşim belinin eğrıdığını söyleyince yatağı iade ettim. İade süreci başarılıydı koşulsuz geri aldılar. Bir kaç yatak mağazasını gezdikten sonra orta sertlikte paket yaylı bir model aldık henüz kullanmadık umarım doğru karardır.




  • Merhaba. Daha önce sizin yönlendirmeleriniz ile viskolove dan bir bebek yatağı ve bir adet te çift kişilik air modelinden almıştık. Hatta teslimatı şileye bizzat siz yapmıştınız Air modelini aldığımız abim yatağı pek beğenmedi ama sorun yok genede(kendi evinde işbirin full viskosu var).

    Ben yeni evlendim ve halen bir yatak alamadık. Biraz ihmalkarlık biraz da ne aradığını bilmeme neden oldu buna. artık bir kaç güne çözelim diyoruz bu sorunu.

    Ben ve eşim arasında 25 kilo civarı fark var. O sıcağı sever ben sevmem vs tipik çift sendromu Ama ikimizde direk içine çeken yatak istemiyoruz. Ya paket yaylı klasik model ya da gene paket yaylı visko katmanlı bir model. Çünkü bu ikisi en çok rahat gelen model oldu.

    Bu konuda sizden de fikir almak istiyorum. Önereceğiniz bir ürünün aklımıza yatması durumunda deneyerek almak isteriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dermanerdem

    Lateks 100 Ortopedik Doğal 160x200 Yatak sipariş verdim ve 2 gün önce geldi.Çok rahat,sıkıntı yok.ilk 2 gün için de olsa ,uyku kalitesinde fark hissediliyor.


    kullanımda yaklaşık 1 ayı geçtim tek kelime ile harika.Uyku kalitesinin değiştiğini hemen farkedeceksinzi.Ben bu yatağı almak için yaklaşık 6 ay araştırdım.harcadığım zamana ve paraya değdi.Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar visco-pro marka yatak kullananlar varsa yorumları nedir? Bende şu yataş blue star yatak var hiç memnun değilim, eski yatağım da aynı modeldi 14 sene severek kullanmıştım, aynı kalitedir diye yine aynı modeli aldık ama yataş kaliteyi inanılmaz düşürmüş, yayları falan sünger gibi çok kötü. Nitekim yatak bir sene sonra çöktü kaldı. Her sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum.

    90-95kilo civarı biriyim, yatak tek kişilik olacak, daha önce arkadaşımda kaldığımda visco-pro'nun 3 katmanlı range 3d yatağında yatmıştım. Şu:

    http://www.hepsiburada.com/visco-pro-range-3d-visco-yatak-90x190-cm-30-gun-deneme-suresi-1-adet-visco-yastik-hediye-p-EAKSAN1-VP90V1


    Burada 5cm katman incedir, 60 densite yetmez falan denmiş ama yatak bana muazam rahat gelmişti. O dönem de aynı kiloda olmama rağmen bir çökme durumu da olmamıştı. Yaylı yatağa göre çok daha iyi gelmişti. Ama tabi 2 hafta kadar yattım, uzun vade kullanınca sorun çıkarır mı bilemem o yüzdne size soruyorum. Bu modelin fiyatı uygun. Bunun bir üstü var nova diye, fiyat neredeyse iki katı 7cm 80 densite viscosu var. Şu:

    http://www.hepsiburada.com/visco-pro-nova-visco-yatak-90x190-cm-1-adet-visco-yastik-hediye-p-EAKSAN3-VPNV90V1

    Acaba 3 katmanlı 3d modele göre daha mı rahat olur? 60 densite bana tam kıvamında bir sertlikte gelmişti acaba 80 çok mu sert kalır beton gibi? Aklımda milyon tane soru. Bir de ağababaları var 10cm 100 densite ama abartı gibi geldi. Ben 3d modelinde bile çok rahat etmiştim, o 300 lira nova 560 lira. Ne dersiniz, kullanan kişiler varsa yorumlarını merak ediyorum. Tekrar edeyim yatak tek kişilik, 90-95kilo civarı yetişkin için olacak.




  • Merhabalar, kingkoil in rose modeli yatak almayi dusunuyorum elde stok yokmus fabrikada uretilip gelecekmis ? Amerikan markasi sanirsam ama Ithal diye sattiklari urun Turkiyede mi uretiliyor ? Tavsiye edermisiniz ? Yatagi yatsandan aliyorum. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyatlı br visco yatak oneriniz var mıdır 100 kilo civarındayım,ortopedik sıkıntım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 23 Temmuz 2016; 14:16:33 >
  • Therapy bedding navy kullanan var mı hb den almayo düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    120x200 orta sert ortopedik bir yatak arıyoruz. Ortası paket yay, alt ve üst yüzü visko ve orta sert bir model olan Yatsan Terapist modelini denedik 10 yaşındaki oğlum için. Beğendi bu yatağı. 10 yaş ve sonrası için önerebileceğiniz bu ürünün muadili veya daha iyi olabilecek orta sert bir yatak öneriniz var mıdır acaba?
  • macemre M kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam çocuklar için yaylı serilerini önermiyoruz biraz daha doğal olan Lateks yatakları öneriyoruz efendim. Aşağıdaki ürün çocuklar için orta sert bir üründür ve latekstir. Lateka kauçuk ağacının sütünden elde edilen bir üründür italyadan ithal edilir hocam. inceleye bilirsiniz.

    http://www.wellmatt.com/wellmatt-lateks-soft-120x200-latex-cocuk-yatagi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WELLMATT YATAK

    merhaba hocam çocuklar için yaylı serilerini önermiyoruz biraz daha doğal olan Lateks yatakları öneriyoruz efendim. Aşağıdaki ürün çocuklar için orta sert bir üründür ve latekstir. Lateka kauçuk ağacının sütünden elde edilen bir üründür italyadan ithal edilir hocam. inceleye bilirsiniz.

    http://www.wellmatt.com/wellmatt-lateks-soft-120x200-latex-cocuk-yatagi

    İki adet visco yatak aldım.birisi 60 diğeri diğeri 40 dens ikisi de aynı sertlikte ikisi de taş gibi neden böyle oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • x571 X kullanıcısına yanıt
    hocam ürün olarak ne almıştınız, detaylı bilgi verebilirseniz konu hakkında yorum yapayım.
  • Merhaba 160 200 visco yatak almak istiyoruz nelere dikkat etmeliyim önereceğiniz ürün nedir yada marka

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WELLMATT YATAK

    merhaba hocam yatağın ters tarafını kullanıyor olabilirsiniz. veya kilodan kaynaklı size sert geliyor olabilir. tabi üretici firma visco diye farklı bir ürün satışı yapmamışsa size.

    aklıma ilk gelen bu yatağın ters tarafımı acaba sorusuydu. evimde bir tane daha visco var onunla arada dağlar kadar fark var. ilk ürüne güvenerek almıştm. sizin yumuşak yatağınız var mı? modeli varsa li,nki yollar mısınız
  • Hazırda İstikbal Viscolex Plus yatak kullanıyorum (1.70 boy , 60kg) . Yeni eve taşınırken yeni bir yatak almak istiyorum. Yataklar hakkında bilgi verebilir misiniz ?
    Sade visco yataklar gibi Visco'yu da bulunduran yaylı yataklar varmış. Farkları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Yada daha güncel ne var ise ...
  • Tempur Original 19 ve 21 modelleri hakkında tecrübe sahibi olan var mı ? Bazı yorumlardan gordugum kadarıyla bu klasman da en iyilerden oldugu söyleniyor. 8cm lık visco katmaniyla...
    Şuan indirimde olduklarından fiyatları daha makul seviyelere indirilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafakursat

    Hepsiburada üzerinden Visco-Pro Ultimate marka 160x200 ölçülerinde yatak siparişi verdim. Siparişi vermeden önce gerek hepsiburadadaki ilandan gerek üretici firmanın tüketici biriminden(03123505034) ürünün bilgilerini teyid ettim. Fakat bana gelen ürün bambaşkaydı ve üründe fazlasıyla malzemeden çalınmış durumda. Yatağın üst bölümünde olması gereken 100 dens yoğunluğunda 10 cm lik visco katman yerine 6.5 cm visco katman ve üzerine 2.5 cm memory foam kullanılmış. Fabrika da hatayı görmeden bile kabul ediyor ama yerine satın almış olduğum özellikteki ürünü yollamayı reddediyor. İnsanların bilgisizliği ve ilgisizliği nedeniyle piyasada haksız rekabet oluşmakta ve aynı zamanda tüketiciler mağdur olmaktadır. Hepsiburada'ya durumu bildirdiğimde fazlasıyla kayıtsız kaldılar bu da onları suça ortak ediyor. Bunun adı hırsızlıktır. Ürünü iade etsem halkın çalınmasının önüne geçecek mi? Bu konuda bu tür firmalara yaptırım uygulanmalı ve tüketici mağduriyetleri önlenmelidir. Bu konuda firmayı dava etmeyi düşünüyorum. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.



    Mesela ben Visco-Pro almayı düşünüyordum ve yorumunu okur okumaz vazgeçtim.




  • 180 boy ve ortalama olarak 75 kiloyum. Yeni bir eve geçiyorum ve bekar olduğumdan yüksek meblağlara çıkmak istemiyorum. Kardeşime ve birkaç akrabama kargibi marka paket yay+visco tipi yatak aldık hepsi çok memnunlar. Ben de en fazla 2-3 yıl kullanırım büyük ihtimalle oyüzden fiyat olarak yüksek miktarlara çıkmak istemiyorum. 160x200 boyutunda yatak alacağım, muhtemelen yine kargibiden almayı planlıyorum ancak hem ekonomik hem de daha iyi bir öneriniz var ise değerlendirmek isterim. Özellikle burada Emre Bey'in bu konularda çok yardımcı olduğunu gördüm. Ekonoomik şartları zorlamadan viskolu çift kişilik nasıl bir yatak tavsiye edersiniz? @immortALance
  • Arkadaşlar bir yardım edin, 4 model arasında kaldım.

    http://www.hepsiburada.com/visco-pro-nova-visco-yatak-90x190-cm-1-adet-visco-yastik-hediye-p-EAKSAN3-VPNV90V1?magaza=Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/kaybed-visco-secret-yuksek-visco-ve-7-zonlu-pocket-yali-yatak-200-200-p-EAKSKAY18200200?magaza=Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/wellmatt-gold-ortopedik-visco-yatak-200x200-9-cm-75dns-visco-katmanli-p-EAKWMG-200200?magaza=Wellmatt%20Yatak
    http://www.hepsiburada.com/wellmatt-diamond-ortopedik-visco-yatak-200x200-9-cm-100dns-visco-katmanli-p-EAKWMD-200200?magaza=Wellmatt%20Yatak

    94kg kilolu biriyim, yaylı sözde ortopedik yatağım çöküp çok sırt agrısı yaptığından bunlardan düşünüyorum. Aslında yaylı sisteme kılım bu çökmeden dolayı ama kaybeddeki torba yaylardan dolayuı çökme dayanımı yüksektir falan yazmış. Hemen hepsinin yorujmları da baya iyi. Kullananlar varsa değerlendirmelerini merak ediyorum.




  • Arkadaşlar İşbir'in b-mix isimli diğer markasının olduğunu öğrendim bugün. Fiyatları İşbir yataklarına göre yaklaşık %30 daha ucuz ancak ne kataloglarında ne de websitelerinde hiçbir teknik bilgi yok.

    Oğlum için lateksit yatak alacaktım, bu markayı görünce merak ettim kullanan var mi diye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90*190 yatak arayışındayım visko olacak 60 kiloyum 70 densite falan düşünüyorum. 70 densite kaç kiloya kadar taşır? arada kilolu biri de yatabilir o yüzden soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.