Şimdi Ara

Vista ALC889A analog çıkışlar çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşletim sistemi Vista Ultimate x64 bit, daha önceden Ati redeon 2600xt vardı ve ses normal şekilde çalışıyordu. Ne zaman Nvidia 8800 GT yükledim o zamandan beri onboard ses kartının anolog çıkışları çalışmıyor. Ses kartının "Kayıttan yürütme aygıtları"'na girdiğimde speakers takılı değil diğer ve çalışan realtek digital output çalışıyor olarak gözüküyor aynı şekilde "Kayıt aygıtları"'na girdiğimde line in ve microfon takılı değil diyor ve realtek digital input çalışıyor olarak gözükyor. Ses kartında bir problem yok yanmış falan diyeceğim ama başka bir hdd'de macosx var ve orda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. İnternette birçok arama yaptım fakat hiç bir yerde bulamadım işin tuhafı 8800 yükledikten sonra bu sorun ortaya çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahvem -- 29 Mayıs 2008; 18:23:46 >



  • yazılım çakışmasından jac sesnsing sorunu oluşmuş olabilir;

    1- arkadaki ses jacklarını makine çalışırken çıkarıp tekrar takın,

    2- olmaz ise geçici çözüm:
    stero kullanacaksanız ön panel jack saptamasını engelleyin i işaretlerseniz kasa ön in out soketinide mainboarddaki yerine takarsanız ön paneldeki kulaklık ve mikrofon yerini kullanabilrsiniz.
  • Sağolasın keleminabi ön panel jack saptamasını kaldırdım ondan sonra arkadaki stero çıkışıda çalışmaya başladı 1 seçeneği daha önceden de denediğim içim direk 2. seçeneği uyguladım ve çalıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.