Şimdi Ara

vista güncelleme sürekli yeniden başlatıyor.ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dün akşam net frramework 3.5 kurdum.bilgisayarı yeniden başlattım.kapatırken güncellemeyi yapılandırıyordu fakat ekranım kapandı.bende bilgisayar kitlendi diye resete bastım.Şu anda bilgisayarı açınca sürekli güncelleme yapılandırıyor diyor ve yeniden başlatıyor bu şekilde bi kısır döngüye girdi.sürekli güncelleme yapılandırıyor sonra reset atıyor geri yükleme yapıyım dedim dosyalar yükleniyor diyor 1 saat oldu harddiskte herhangi bi kıpırdanma yok.ne yapmam gerekli ?yardımlarınız için teşekkürler.



  • Güncelleştirmeleri yükledikten sonra özellikle bekleyiniz kapatırken bir sorun olmasın.Sende tam tersini yapmışsın.Hangi günleştirmeleri yüklemiş ve yüklememişsin bunları görebilirsin.Sorunun düzelmesi için şunu bir dene.

    Günceleştirme bölümüne gel.Burada ayar değiştir de.GÜnceleştirmeleri denetle ancak karşıdan yükleme ve kurma konusundaki kararı bana bırak işaretli olsun.Sonra güncelleştirmeleri denetle de.
    Günceleştirmeleri denetliyor diye seni bir müddet bekletecek.
    Sonra hangi günceleştirmleri yüklemek istiyorsun onları işaretle.Birde bak boyutlarına.İçlerinde 100-200 mb olan varsa onlar uzun sürer.
  • dostum windows açılmıyor ilk açılışta güncelleme yapılandırıyor diyor sonra windows açılmadan restart atıyor
  • Bu gibi durumlar için c: nin imajını alırsan sorun olmaz..işletim sistemi ne yapacağını şaşırmış durumda güvenli kipte açıp dene ....çok fazla anlamam ama aklıma gelenler bunlar....

    Sürekli belli aralıklarla imaj alırsan sorunlarla zaman kaybetmessin boyutu büyük dosyalarıda D: ye kurmayı unutmaki imaj dosyası büyük olmasın....

    Flehippo diye bi program var çok ufak, sana kullandığın programların yeni sürümlerinin çıktğını haber veriyor sen devamlı programların sürümünü kontrol etmek zorunda kalmıyorsun. Aynı durum driver lar içinde geçerli ...

    Bunaldım artık yeniden yeniden kur ayar yap her programın ayarlarını teker teker baştan yapmak zorundada kalmassın
  • güvenli kiptede aynı şekilde update yapılandırılıyor diyip açmıyor sürekli restart.image olayını acronis kullanıyorum fakat 1 ay önceki yedeğim var.flehippo dediğin programın şu anki sorunumla alakası yok..yinede teşekkürler.
    sorunuma sanırım bi çözüm buldum eve yarın gidince deniyeceğim
    http://support.microsoft.com/kb/949358
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.