Şimdi Ara

VİSTA SİLDİM ama XP neden kurulmuyor?çıldıracağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba notebook'um var.Vista makınayı kastıgı için vistayı sildim.Hard diskim 2 bölğmden olşuyor C ve D olarak.Her 2 side NTFS dosya sisteminde.XP cd sinden boot ettim,dosyaları yüklüyor ,en sonunda ''BİLGİSAYARINIZDA KURULU BİR HARD DİSK'' algılanamadı diyor ve kurulum gerçekleşmıyor.Biosla ilgili bir durum değil oralara baktım.Bu XP 'yi nasıl kurabiliriz.?
    ayrıca tekrardan vista cd sini taktım,vistayı kurmak için.Verilerimi D'ye yedeklemiştim.Vista cd si hard diskinizi tamamen silecek diye uyarı cıkıyor.''uzman'' kurulum dıye bir bölüm var,ordan gireyim dedim,ordan ayar yapmak gerekıyor,veriler onemlı oldugu için ona da bulasamadım.Vista cd siyle D'ye dokunmadan vista işletim sistemini tekrardan kurabılır mıyım?
    Yardımlarınız içn şimdiden tesekkurler...



  • sata driverı olan xp cd ile kurulum yapmanız gerekiyor.o cd yi nlite isimli programla oluşturabilirsiniz.ben ayrıntılarını bilmiyorum.google araştırması ile bulunabilir.
  • ARKADAS BEN IKI GUN UGRASTIM. EN SONUNDA YAPTIM. SENIN SORUNDA AYNI. ASAGIDAKI LINKDE INCELE



    http://forum.donanimhaber.com/m_21386962/tm.htm
  • ben de 3 gun ugrastım.deneye yanıla saga sola baka baka buldum sonunda.SATA drıver nlıte prg ıle xp cd sıne yukleyınce oluyor ama her sata drıver paketı de olmadı malaesef.7 tane cd heba etmısımdır bu iş için.Yenı xp cd sı yazdırırken yazma hızınız en dusuk sevıyede olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.