Şimdi Ara

vista'yı Windows 7'ye çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda "vista home premium" yüklü.. Ben şimdi windows 7 professional alsam direk bununla format atabiliyormuyum bilgisayara yoksa bu windows 7 sadece upgrade paketimi? Yani xp den vista'ya geçmek için sadece vista cd si yetiyordu bunda sadece windows 7 home sürümümü yoksa istediğim sürümü yükleyebiliyormuyum? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..



  • alttaki orjinalse yeni alacagın lisansın cd'sini taktıgında upgrade diye cıkar zaten. ama dilinin ve bitinin aynı olması lazım upgrade için
  • Sıfırdan kurulum da yapabiliyorsun
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler.. Vistam orjinal.. Microsoft'un sitesinde okuduğuma göre vista home premium'sa sadece windows 7 home ya da ultimate'le upgrade edebiliyorsun yaziyor..Professional yükleyemezsin diyor..bende win 7 professional var daha yüklemedim. benim sorum illa upgrademi yapılması gerek yoksa format atıp direk win 7 professional kurabiliyormuyum?yani vistayı tamamen kaldırıp direk win 7 nin istediğim versiyonunu tabii ki doğru bit olanını yükleyebiliyormuyum?
  • 7 cdsi upgrade cdsı ıse upgrade yapmalısın ama altındakı vistanında orjınal olması lazım
    mesela bende bıtane laptop vardı almanyadanda almanca wın7 upgrade almıştım ben upgrade cdsını normal cd gıbı yukledım ama key hatası verdı araştırdım ve baktımkı upgrade cdsı oldugu ıçın vıstanın uzerınden yuklenmesı gerekıyormuş yoksa key hatası verıyor ve şimdi ne yazıkkı vıstayıda yukluyemıyorum pcye bootmgr eksık hatası verıp duruyor bu hatayı vermezsede bılgısayarınızda surucu seçın çıkıyor ve bı turlu yapamıyorum vısta yuklemesı bu konu hakkında bana yardımcı olabılıcek arkadaşlar varsa sevınırım.Umarım senın sorunada cevap verebılmışımdır
  • Cevap için teşekkürler,bende lisanslı vista home premium var, yurtdışından almış olduğum win 7 ise professional..cd yi takınca upgrade ve download seçenekleri var.. microsoft un sitesine baktığımda, bilgisayarında vista home premium olanlar sadece win 7 home premium ya da ultimate yükleyebileceğini yazıyor.. Benim kafamı karıştıran konuda bu, niye sadece bu ikisini yükleyebiliyorum da business i yükleyemiyorum? Sizin başınıza gelen gibi bir uyuşmazlık yaşamamak için yüklemiyorum öyle kenarda duruyor cd..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.