Şimdi Ara

Vistaya format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar daha onceden format atmamis biri olarak yardimlarinizi bekliyorum forumda verilen vista format hakkindaki bilgileri okudum yapabilecegimi umuyorum benim sorum su yapmadan once masaustu orijinal vista home premium kullaniyorum herhangi bir vista cd si yoktu sadece LCD monitor software vardi onu takip calistirmistim gelelim sorumuza benim vista cd'im yok internetten indirsem iso olarak cd ye yazsam bu cd ile burada anlatildigi gibi format yapabilirmiyim arti driverlar icin bir yedek almam gerekir mi yoksa formatlayinca otomatik olarak geri yukleniyor mu? merak ettigim bilgiler bunlardi uzun oldugu icinde kusura bakmayin.



  • Tabiiki de olur. Yalnız sisteminde güvenilir bir antivirus & antyspy yazılımı yüklüdür umarım. İndireceğin dosyanın bir ya da birkaç ya da onlarca zararlı yazılımcık ve / veya virus barındırıyor olma ihtimâli hayli yüksektir.

    Bir arkadaşında varsa arkadaşından te’min etmen veya bilgisayarının üreticisi olan markanın sana en yakın şûbesinden talep etmen en iyisi olur. Bilgisayarının garanti süresi sona ermiş olsa bile yine de gönderim yapabilirler…
  • Kurtarma cd yoksa.Googleye Marka Adı Windows Vista Home Premium Bit ADI Kurtarma Cd'si İndir yaz araştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.