Şimdi Ara

VİTO 2006 FİKİRLERİNİZİ!!BEKLİYORUM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR 2006 MODEL VİTO VAR 111 CDİ BUNU ALMAYAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

    ARAC 87000 KM DE 37000 YTL İSTİYODU BİRAZ PAZARLIK YAPTIM 32000 YTL YE BIRAKIRIM DEDİ SİZCE NORMAL BİŞEYMİ YOKSA Bİ PROBLEM VARMIDIR YOKSA PİYASASIMI BU!!!BİDE BU MERCEDES VİTOLARIN KM RESİYLE OYNANABİLİYOMU !!BAZI KİŞİLER KM AŞAGIYA ÇEKMİŞLERDİR DİYOLAR !!BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!!! ŞİMDİDEN TŞK!!!



  • fıyat yuksek bence en kabadayısı 28 30 eder bu araclar km tabıkı dusurulur bazı malıyetlı ahrazları saklanabılir cok dıkkatlı olmak lazım servıste cakap yaptırıp guvenılırlıgını servıscede belgeleyın ayrıca servıs gecmısı ıle ılgılıde bılgı alın derım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 22 Eylül 2009; 9:12:44 >
  • Fiyat güzel gayet ben de 2010 alacağım, Kolumandan fiyat bekliyorum.
  • topkapıda bir kilometreci var düşüremediği hiç bir araba yok yetkili servisinden geçmişine bakın
  • Bir tanıdığımın şirketi sayesinde 1 sene içerisinde 2 Vito ( Kısa ve Extra Uzun Şasi ) geçti elimizden. İkisi de 111 CDI idi. Kısa olan 2004, Extra Uzun olan 2006 modeldi ve kilometreleri sırası ile 124.000 ve 117.000 di. 2004'ü 28.000 TL'ye, 2006'yı 32.000 TL'ye sattık. ( 2004 model olan Ertex yapılı idi. 2006 ise 9+1 Activity koltuk düzenli )

    Vito'lar hakkında şunlar söylemek isterim :

    1- Yol hakimiyeti açısından gerçekten başarılı araçlar. Kısa ve Extra Uzun arasındaki tek fark, Kısa şasi'nin yüksek süratlerde ( 160 km/h üzeri ) Extra Uzun'a göre bir miktar daha kontrollü olmasıydı. Bunu hissedebiliyorsunuz her iki versiyonu kullanırken. Direksiyon tepkileri gayet iyi. Şerit değiştirmeleri kasa yapısına göre gayet başarılı. ( Extra Uzun da sık makas atmayın ama :) )

    2- Vito'lar ile geçirdiğimiz süre içerisinde her iki araç da uzun süreli şehirdışı kiralamalara gitti geldi. ( Biri Adana'ya gitti 4 ay sonra geldi, diğeri Antalya'ya gitti 1 ay sonra geldi. ) Kiralayan kişilerin gerçekten araçları hırpalama derecesine kadar kullandıklarını farketmemize rağmen ( biri fren balataları bitik halde geldi, diğerinde cam butonunu yerinden koparmışlar, yetmemiş bir de ön koruma barını kırmışlardı. ) araçların iç mekanında bir tıkırtı veya başka tür sorunlar yaşamadık. Sadece kısa şasi olan da Turbo sorunu yaşamıştık. ( Nasıl becermişlerse 4 ayda Turbo'sunu delmişler aracın. )

    3- Performans açısından 111 CDI'lık motor seçeneği iki kasayı da başarılı bir şekilde taşıyor. Çekmeme, yığılma gibi sorunu yok.

    4. Şanzıman yapıları oldukça yumuşak ve devir aralıklarında "net" tepkiler veriyor. Gaz tepkilerinizle uyumlu bir şekilde cevap veriyor araç.

    5. Görüş açıları gayet iyi, tek sorun, ön direklerin sağ ve sol çapraz görüşü bir miktar perdelemesi. Ancak zaman içerisinde buna alışıyorsunuz.

    6. Yüksek süratlerde ( 160 km/h üzeri ) ön direklerin üzerinde rüzgarın kaydığını duyuyorsunuz. Ancak rahatsız edici bir durum değil. İç mekan yalıtımı gayet başarılı.

    7. Ön süspansiyon darbeleri başarılı bir şekilde emiyor ancak bu durum arka yürüyen aksam için bazı anlarda bir miktar sarsıntılı. Özellikle Extra Uzun şasi de belli oluyor bu durum. Genel olarak değerlendirmek gerekirse de, sürüş sırasında oldukça konforlu her iki kasa da.

    8. Şehiriçi yakıt tüketimi konusunda hafif cömert olduğunu söylemeliyim. Ama kullandığınız araç bir Vito olunca bu durumu pek düşünmeyin :)

    9. İster Ambiente olsun İsterse Trend, hangi donanım paketinde gelirse gelsin, araç üzerindeki orijinal ses sistemi gayet iyi. Herhangi bir müdahelede bulunmanıza gerek yok.

    10. Isıtma / Soğutma konusunda oldukça pratik araçlar. Sistemi "AC Rest" butonu ile kullanıyorsunuz genelde :) Üst fan hızına çıkılmadıkça fan sesini duymanız için kulağınızı havalandırmalara dayamanız gerekiyor.

    11. Konsol üzerinde sürüş sırasında dikkatinizi dağıtarak erişmeniz gereken buton vs. YOK. Herşey mükemmel açı ile yerli yerinde. ( bknz. Mercedes-Benz işçiliğinin ortaya çıktığı anlar )

    Hangi kasa daha keyifli derseniz, Extra Uzun :) Kullandıkça Kamil Koç'un herhangi bir hattına kaptan olarak giresiniz geliyor :)




  • 109lardada ben bı dusukluk goremedım aslında ben erteledım alma ısını ama hala uzerındeyım 109 mersedeslerde 6 ılerı cok ust duzeyde soforler ıcın ayrıdedılebılır bı performans farkı var bana cokta hıssetırmedı dorusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.