Şimdi Ara

Vitopend 100 (göstergesiz) arıza tespit edilemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Vitopend 100 model bir kombim var. Dijital değil. O yüzden arıza kodunu bilmiyorum. Arıza şöyle: Kombi normal bir şekilde çalışıyor. Sıcaklık düşünce kombi ateşleme yapıp tekrar yanacagi esnada elektronik karttan "çit" diye bir ses geliyor, 30 saniye sonra kırmızı arıza lambası yanıyor. Resetleme yapıyoruz 45 dakika ya da 1 saat kadar çalışıp tekrar arıza veriyor. Kombi daha da soğukken 2 saat kadar çalıştıktan sonra arıza veriyor. Servis elektronik kartı değişti çözülmedi. Sonra valfi değişti yine çözülmedi. Servis bu işe bir çözüm bulamayınca kendim elektronik karttaki kablolari tek tek deneyerek hangi parçadan kaynaklı olduğunu bulmaya çalıştım ve sonunda buldum. Fanin kablosu takılı değilken bu arızayı veriyor. Ancak dediğim gibi ariza verene kadar fan normal bir şekilde çalışıyor. Fani temizledik ama aynı arıza devam ediyor. Kombinin kapağını açıp bu şekilde calistirdik değişen birşey olmadı. En son elektronik kartın bulunduğu bölmeyi açtık. Sadece öne doğru devirdik belki kablolarda problem vardır diye. 2 gün boyunca arıza vermeyince muhtemelen kabloda sorun vardir dedik ama yine arıza verdi. Sadece borulara el atılmadı bu arada. 10 gün oldu cozemedik sorunu. Yardımcı olursanız memnun olurum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kart bozuk yada prosestat

  • Kart ve prosestat değişti yine aynı arızayı veriyor. Usta fan doğru çalışıyor dedi. Bugün pompanın elektronik aksamini değişecek inşallah düzelir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnurnisli M kullanıcısına yanıt

    kart değişti demişsin ama takılan ikinci el ise kart arızalı olabilir, zaten o kartta olacak tek arıza bu, bundan başka arıza zor olur o kartta. pompanın elektronik aksamı da neyin nesiymiş, nerden buluyorlar bu terimleri, hem o arıza kodunun pompayla alakası yokki.

    arıza kodunun tanımı; brulör beyni arızalı demek

  • mnurnisli M kullanıcısına yanıt
    Vitopend 100 (göstergesiz) arıza tespit edilemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.