Şimdi Ara

Vitor Pereira Takip Konusu (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.417
Cevap
7
Favori
68.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vitor Pereira'nın adam yönetimi ve iletişim yeteneği sıfır. Bkz:



    Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuCorinthians Türkiye 🇹🇷twitter
    “Fabio: "Pereira yavaş yavaş bizi anladıkça biz de onu anlamaya başladık, başlangıçta her iki taraf için de karmaşık olması doğaldır. Şimdi işler normal gidiyor. O harika bir koç.”
    https://twitter.com/TRCorinthians/status/1547360725575864321
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt

    Adamların Vitor'a nefreti yok hocam, futbolla aralarında problem var, futboldan anlamıyorlar çok samimi söylüyorum, bak bilmemek falan ayrı ben de pek çok şeyi bilmiyorum ama bazı yorumları yapmak için futbol hiç anlaman lazım. Bunlar öyle, çok mücadele ettik bunlarla, ben bir kısmını hakaret ettikleri için engelleyip kurtuldum.

  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Hocam evet büyük kısmı futboldan yeterince anlamıyor. Ancak yine de bir kısım saf Vitor nefretiyle yorum yapıyor. O gün Twitter'da biri, Santos'a 1-0 kaybedilen maç sonrası ''Vitor yine yenilmiş'' diye yorum yazarak dalga geçmiş aklınca. Bilmiyor ki iki ayaklı kupa maçıydı o, ilk maçı 4-0 kazanmıştı Corinthians ve ikinci maça tamamen yedek gençlerle çıkmışlardı ve 1-0'lık maç sonrası Corinthians 4 yıl sonra ilk defa çeyrek final gördü kupada.


    Yani adamların dünyadan haberi yokken sırf Vitor nefretiyle yorum yapıyorlar. Ben bu nefretin sebebini anlayamıyorum. Adamın kulübe bonservisle aldırdığı 4 oyuncu var. Souza, Kim, Crespo ve Rossi. Hepsinden fayda aldık, iki tanesi iyi paralara gitti. Crespo ve Rossi de satılsa iyi paralara gidecekler.


    Adil hakem yönetimleri olsa, zaten iki gelişinde de şampiyon yapacaktı bizi. Adam kaç farklı ülke gördü, 3 farklı kıta gördü yahu. Hemen hemen her gittiği yerde iyi işler başarıyor ama Fenerbahçe taraftarı gibi adamdan nefret eden kimse yok. Gerçi Mesut-RVP gibi bize zarar büyük zararlar vermiş kan emicilere aşık olan insanların Vitor gibi Fenerbahçe'ye katkı sağlamak için gece gündüz çalışmış adama nefret beslemesi çok normal ya, neyse.





  • Lord Joker kullanıcısına yanıt

    Hocam Vitor Hater'ı olup, Mesutçu, Gustavocu, RVP'ci olmayan var mı? Sevmeyebilir, yetersiz bulabilir bu başka bir konu ya da oynattığı oyundan keyif almayabilir ama hater olmak başka bir boyut, bu haterlarda Fenerbahçe'ye safi zararı olan adamlar ne yazık ki.


    Bu adamlara vereceksin yaşlı, bitik starları, takımın mali anlamda kene olarak yapışan adamları vereceksin bayıla bayıla takımı batırırlar. Takıma azıcık faydası olanı da sevmezler.

  • Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuCorinthians Türkiye 🇹🇷twitter
    “Cássio: "Vítor Pereira çok iyi bir koç ve iyi bir takım oluşturdu. Brezilya'da en iyi futbolu oynamasak da Corinthians, Copa do Brasil ve Libertadores'te çeyrek finalde ve Brezilya Liginde ikinci sırada."”
    https://twitter.com/TRCorinthians/status/1551842683152367616


    Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuTime do Povotwitter
    “Por muitos ANOS, o Corinthians não teve um técnico de futebol. Vitor Pereira chegou há cinco meses e vai escrevendo sua história no Brasil. ”
    https://twitter.com/povotime1910/status/1551351841920802816

    Yıllardır Corinthians'ın bir futbol antrenörü yoktu.

    Vitor Pereira beş ay önce geldi ve hikayesini Brezilya'da yazıyor.



    senelerdir ortalıkta olmayan leş corinthians'ı bile ayağa kaldırdı hocam.

    Libertadores- Çeyrek Final

    Brezilya Kupası- Çeyrek Final

    Lig- 2. sırada


    bunların hepsi balon bir kadroyla.


    26'sı doğum günüymüş, kutlu olsun hocamın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 27 Temmuz 2022; 0:10:49 >




  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuCorinthians Türkiye 🇹🇷twitter
    “Cassio: "Vitor, takımın gelişmesini sağladı. Gençler gelişti. Du Queiroz bugün en iyi oyuncularımızdan biri. Başlangıçta herkes rotasyon konusunda biraz böyleydi ama bu farka yardımcı oldu."”
    https://twitter.com/TRCorinthians/status/1551842693386739712
  • Vitor Pereira Takip KonusuAtatürk İmamoğluyoutube
    millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı z kuşağı erken seçim Fatih Terim Galatasaray imparator kurtlar vadisi müzik pusu ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı ümmetin lideri kuran okuyor recep tayyip erdoğan ezel kerpeten ali api abi dudaksız eren eyşan babam bu benim
    https://www.youtube.com/shorts/rWn-HTkKGiY?feature=share






    Vitor Pereira Takip KonusuMustafa Ali İbrahim ÖZERyoutube
    Vitor Pereira-Baba
    https://www.youtube.com/watch?v=gZF5XA1T0kk&feature=youtu.be
  • Ben bu adamın büyük bir hayranı değildim gayet nötrdüm. Şimdi bakıyorum da geçen yıl şaheser yaratmış, Osayi, Ferdi gibi adamları devşirip değerlendirmesi mi desem, Muhammed, Arda gibi cevherleri sahaya sürmesi mi desem, süper bir transfer dönemi mi desem... Hepsinde şahane işler yapmış. Mesut ve İrfan konusunda da dibine kadar haklıymış ben biliyordum da taraftarın anlaması geç oldu. Sonuç olarak, büyük kayıp oldu Fenerbahçe için.

  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Çok değil, 2 sene sabretseydik sportif anlamda kupa kazandırır ve ileride yüksek fiyatlara satılabilecek oyunculardan kurulu çok iyi bir kadro iskeleti oluştururdu. Bazı teknik direktörler takım oluşturma konusunda özel meziyetlere sahiptir. Bazıları ise kısa sürede eldeki oyunculardan maksimum verimi almakla ünlüdür. Biri kısa vadede kazandırır, diğeri ise uzun vadede. Vitor Pereira, iyi futbolcudan anlayan bir hoca her şeyden önce. Bitik, sadece adı kalmış yıldızları sevmiyor. Onun yerine takımında asla mücadeleden kaçmayan, son dakikaya kadar pes etmeyen, üst seviyelere sıçramak için çalışan oyuncuları tercih ediyor.


    Oyuncu karakteri de çok önemli burada. Mesela Kuyt Vitor'un elinde olsa, her zaman oynatırdı. Çünkü yaşı 34-35 bile olsa mücadeleden kaçmayan, sürekli koşan, sahaya ruh koyan, pes etmeyen, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir futbolcuydu. Ama ''ben yıldızım koşmam, top benim ayağıma gelsin, ben antrenmanlara çıkmasam bile bu takımda yerim garanti, banko ilk 11 oynamalıyım, hiç oyundan alınmamalıyım'' egolarında gezen futbolcuları hiç sevmiyor hoca. Sorunu da bunlarla yaşıyor, ki 2 Fenerbahçe döneminde de bu tarz bir futbolcu yüzünden hem yönetim hem taraftarla arası açıldı. Taraftar ve yönetim sağ olsun, iki dönemde de hocayı değil egolu bitik oyuncuları destekledi. Olan Fenerbahçe'ye oldu...


    Yahu bonservisle aldırdığı 3 futbolcu Josef, Kim ve Crespo olan adama üst üste 2 sezon veremedik, senin ''istediğini alıp istemediklerini gönderelim'' diyemedik. Yanarım yanarım, asıl buna yanarım işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker -- 28 Temmuz 2022; 14:37:52 >




  • Kimse bizlerin Vitor sevgisini sorgulamasın



    Vitor Pereira Takip Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuCorinthians Türkiye 🇹🇷twitter
    “🔥 Vitor Pereira ile Neo Quimica Arena'da Corinthians: ⚔️ 18 Maç ✅ 12 Galibiyet 👉 6 Beraberlik 🥅 Yenilen Gol: 5 ⚽ Atılan Gol: 30”
    https://twitter.com/TRCorinthians/status/1553704963058057216
  • Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuUmut Karasungur🇳🇴🇦🇷twitter
    “Emre Özcan - Vitor Pereira hatırası. @parmamaniac”
    https://twitter.com/umut_karasungur/status/1559886644634914816
  • Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip Konusu.twitter
    “Vitor Pereira vs Carlo Ancelotti | Unutulanlar (2012-2013 Champions League Group Stage | Porto 1-0 Paris Saint Germain)”
    https://twitter.com/vitorizm/status/1571521387700883459?s=20&t=IeR8FCtJSqbl5PmKD_zZDw
  • Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuCorinthians Türkiye 🇹🇷twitter
    “Gustavo Mantuan: "Vitor Pereira beni gerçekten kaybetmek istemediğini söyledi. Ayrılma nedenimi açıkladım ve o beni anladı. Benimle çok ilgilenen, bana çok düşkün bir koçtu. Ona ve ekibine burada olduğum için teşekkür ediyorum."”
    https://twitter.com/TRCorinthians/status/1574503923297157120


    Vitor Pereira Takip Konusu
    Vitor Pereira Takip KonusuCorinthians Türkiye 🇹🇷twitter
    “Mantuan: "Yılın başında pek iyi gitmiyordum, başka bir pozisyonda oynuyordum ve takım için neler yapabileceğimi gördü. Vitor olmasaydı, bugün Zenit'te olmayacaktım. Ona çok minnettarım."”
    https://twitter.com/TRCorinthians/status/1574503930750459913
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt

    Sadece kariyerini kurtardığı futbolcuların dualarıyla bile cennetlik adam.

  • Vitor Pereira'nın takımı Corinthians,Brezilya liginin sonuncusu ve 20 maçtır galibiyet alamayan Juventude ile berabere kaldı.

    İyi scout berbat hoca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitime 7 hafta kala ligde 3. kupada da finalde. Canım hocam benim. Bana demişlerdeki çok kötü hoca lig sonuncusunu bile yenemiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 10 Ekim 2022; 1:22:39 >
  • İyi hoca olabilir ona lafim yok fakat Fenerbahçe için yanliş tercihti. Bizim ligde önde basan hucum futbolu oynatan hoca her türlü başarili olur.

  • saçma sapan rezalet bir kadroyla hem de. çok büyük iş. takım içinden çok oyuncu evirdi, yarattı yine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 14 Ekim 2022; 17:7:29 >
  • Sabah kalktım ve mutlu haberi aldım

    Vitor yine bir yerlerde kupa kaybetmiş

    Hahahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.