Şimdi Ara

Vivense Mobilya ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobilya konusunda araştırma yaparken bir firmaya takıldım.
    Ürün internet ortamında haliyle güzel görünüyor. Teslimat ve kurulum da yapıyorlarmış ancak her şeye rağmen mağazası olmayan bir internet firması..

    Bu nedenlerle;
    Vivense Mobiya sitesinden alışveriş yapan yada bir bilgisi olan var mı?



  • Allah korusun eğer burdan bir ürün aldıysanız bilinki sağlam bir beddua aldını ve tutmuş demektir!!!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALMA ALDIRMA


    07-08-2020 ve 08-08-2020 tarihlerinde 2 tane koltuk satın aldım. Aynı model farklı renkler. İlk satın aldığım haki ikincisi ise bej renkli. Koltukların teslimini ise Eylül ayının sonu gibi gösteriyordu site. Sonrasında bu 2 ay içerisinde ev değişikliği yapmak zorunda kaldım. Bu sırada da kısa bir süre için ürünlerin gönderilmemesi için mesaj attım. Müşteri hizmetlerine mesaj dışında ulaşma şansı zaten yok. Siz mesaj atıyorsunuz. Onlar dönüyorlar veya dönmüyorlar. Artık insaflarına kalmış. Bir tanesi için bir anda mesaj geldi. Siparişiniz şu gün yola çıkacaktır onaylıyor musunuz diye. Diğer üründe ise ses yok. Neyse tekrar mesaj attım. Kısa bir süre bekleyebilir misiniz, ev değişikliği olaiblir diye bilgi verdim. Daha önce de vermiştim zaten. Tamam dediler. Sonra eve taşınınca adresimi güncelledim. Şimdi iki tane koltuktan biri hazırken diğerine hiç başlamamışlar ve 2 ay sonraya gün veriyorlar. Ben ikinci siparişimi yeşil koltuğa uysun diye aynı model bej koltuk ile verdim. Siparişleri birleştiremezlermiş. Eğer bej koltuk bekleyecekse de benden ekstra ücret talep edeceklermiş. Bakın bunu bir mobilya firması söylüyor. Normalde evlenmeden evvel gider satın alırsınız. Ne zaman isterseniz teslim edilir. Fakat bu arkadaşlar 2 haftalık bir bekleme süresinde bile beni aşırı derece mağdur ettiler. Ben herhangi bir şekilde yeşil koltuk gelmeden bej koltuğu satın almak istemiyorum. Ve sitede şu anda iki model de tükenmiş görünüyor. Bej koltuğu aldım ve diyelim ki yeşil iptal ettiler. Göndermediler. O halde benim param, zamanım boşa gidecek? Ayrıca ben fazladan beklediğim her gün için para alabiliyor muyum ki Vivense benden ürünü bekletirsek para alırız deyip konuyu kapatıyor. Bakın bu sorunların hiç birini çözemiyorum çünkü sadece siteden mesaj atabiliyorsunuz. Aksi takdirde ulaşma şansınız yok. Bunu herkese söyleyin. Satın aldıktan sonra muhatap bulamıyorsunuz.





  • Arama motoruna malum markayı yazınca bu konuya yönlendim. Belki benim gibi okuyan olur diye yazayım. Aklınız varsa toplu iğne bile almayın. Ben aynı anda 10 tane ürün almış oldum evi yenilediğim için. Hiç araştırmadan zıpladım.4 ü hasarlı geldi 1 i geç geldi 1 i hiç gelmedi gelsin diye bekliyorum. Hasarlıları kendim tamir ettim. Birini iade yaptım sözde yenisi gelicek. Bu anlattıklarım 4 aylık mesele. Hala elime ulaşmayan göremediğim ürünüm var. Bedava veriyoruz deseler almayın. Ortada bir marka var ama sadece o kadar. Gerisi Allah kerim. Üreticisi başka deposu başka nakliyesi başka. Ve birbirlerinden haberleri yok. Vivense diye hayali bir marka yaratılmış gerisi Allaha emanet.
    Edit:Bir ürünümde yanlış geldi onu da eklemeyi unutmuşum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 12 Şubat 2022; 14:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Mobilya kesinlikle internetten alınmaz herşeyi çok zor stok tutamazsın nakliye sıkıntı herşeyi sıkıntı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben koltuk takimi almistim. 15 gunde getirdiler kurdular . Fotonun aynisi. Hem ucuz hemde 2 senedir hic birsey olmadi koltuga masallah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • internetten almakla mağazadan almak arasında pek bu fark yok yani nereden alırsan al sana gelen ürün depodan geliyor, mağazada sadece ürünün aynısından bi tane teşhir için koyulanı görmüş oluyorsun.

    ben Enza Home'dan aldım, Vivense ile aynı fiyata geldi ve daha güzel ürünler. Vivense her zaman ucuz değil yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.