Şimdi Ara

Viyanada Lisans-Yüksek Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dumlupınar Üniversitesinden 2 yıllık ulaştırma bölümünü bitirip mezun oldum. DGS girerek Anadolu Üniversitesinden 2 yıl açıktan daha devam ettirip lisans diploması almak istiyorum. Viyanada akrabam var ve orada okuma amaçlı yanına gitmek istiyorum. Benden istediği şey Lisans diplomam olması ve yanına Yüksek Lisans olarak başvuru yapmam. Böylece daha kolay olacağını söylüyor. Benim bilgi için sormak istediğim 2-3 seçenek var. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?

    1) DGS ile açıktan Lisans kazandığım zaman kayıt yaptırmadan Lisans tamamlama için Viyanaya başvuru yapabilir miyim? Açık öğretim geçerli sayılır mı?

    2) DGS ile açıktan Lisans kazandığım zaman mezun olduktan sonra Yüksek Lisans için Viyanaya başvuru yaptığımda, açık öğretim mezunu Lisans diplomam olması sorun olur mu?

    3) DGS ile Lisans kazanırsam, Viyana da Lisans tamamlama yapabilmem için örgün eğitim veya açık öğretim fark eder mi? Birincisinde sorduğum soru aslında 2 seçenekli bir soru, DGS sonrası lisans tamamlama yapabilmem için açık öğretim veya örgün eğitim fark eder mi?


    Hangisini yapabilirim veyahut hangisine daha hızlı yollarla ulaşıp istediğimi gerçekleştirebilirim, en sancısız dönem hangisinde geçerli olur acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomthekid -- 16 Mart 2021; 13:21:47 >







  • Dostum 2 gün önce yüksek lisans için elçilikte vize işlerimi hallettim. Şunu açıkça söyleyebilirimki lisans eğitimimi çok zor ve uzatarak bitirdiğim halde yüksek lisans kabulümü rahatlıkla aldım çünkü istedikleri şartlar olabildiğince minimumdu. Ha amacına göre değişiklik gösteriyor tabi okulunu okuyup kariyer düşünüyosan çok zor yok ülkeye giriş yapıp hayatını orada kurmak istiyosan basit aklına takılan ne var ise özelden sorabilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.