Şimdi Ara

Vladimir hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu şampiyonu otplemek istiyorum.Westte smurf kasarken tanıştığım yabancı biri vardı.
    Adam 30 olduktan sonra 2 hafta içerisinde challenger 500 lp ye ulaştı efsane bir win rate ile.
    Fizz kassa talon oynuyordu adam sadece. Bu herolarla %70 civarı kazanma oranları vardı.

    Şimdi sürekli vlad spamlıyor son maçlarında , bendede bir vlad oynama isteği uyandı. Her maç feedlesem oynayamasam bile hem alınan hasar verilen hasar en fazla bende oluyor.

    Hem efsane bir ön saf hemde güzel hasar verebilen bir hero. Ultisinden gelen iyileştirmeler vesaire q su olsun rakibi ters köşe yapabilen bi hero bana kalırsa.
    Ama ben oynayamıyorum yardımcı olabilcek var mı takıldık west plat 1 de günlerdir.
    OTPler el atsın







  • Split Push :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_king

    Split Push :D

    Hocam onu yapıyorum ara sıra ama midde oynadıgım için fazla değil. Bana kalırsa split pushta da okadar iyi değil bi fiora trundle gibi mesela. Heronun avantajı asıl midde ön plana çıkıyor bana kalırsa kuleler yakın bas w yi kaç ganklerden
  • Rework öncesi w bastığında sersemletmeye falan takılıyordun şimdi Veigar'ın E skilinin içinden çıkabiliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    Ama sanırım LB zincir tutturduğunda ya da karma w bastığında biz Wye girsek bile yere sabitleniyoruz. Fizz'de de aynı durum var diye biliyorum. Ama Fizz'in alandan uzaklaşarak kurtulabilme şansı daha yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vladimir otp lemek için güzel bi seçim olabilir sana bi kaç tüyo vereyim . Bu sezon otp sayılmasa bile baya bi oynadım ben de. Aşağıda yazdıklarımı yapman için kabiliyet olarak fırtına yağmacısının cinneti (hız veren şey) alman lazım , yoksa rakibi dürtüp geri çıkamazsın , hasarı atıp geri koşmamız lazım.

    1 levelda rakipten damage yesen bile rakibe q atmaya çalış . Nası olsa 2 q daha atınca kaybettiğin canı geri toplıycaksın .
    2 levelda e aç (karşı ormancı lee falansa güvenemiyosan w da açabilirsin 2. levelda), ve yine aynı şekilde e q tutturmaya çalış skill yesen bile . 200 e yakın bi hasar vuruyosun ve zamanla canını geri toplıycaksın zaten bunu kullanmalıyız .
    4-5 levelda rakibin canı iyice düştüğünde e yi başlat , e tam patlıycakken yanına sıçra atıp q at(2 stackli q , kızıl akım yani) , e de patlar zaten , o sırada da ignite bırak bu şekilde ilk kanı alabilirsin .https://www.youtube.com/watch?v=JfnNV0NXXjs mesela burdaki gibi (video benim değil)
    Başlangıç itemi olarak kara mühür ve doldurulabilir pot öneriyorum . Kara mühürle çok kolay snowball olabilirsin bence güzel bi item . Doran kalkanı önermiyorum çünkü başta q atcağımız için ap lazım ama doran kalkanı da yanlıştır diyemem .
    Sonrasında roketkemer luden hiçlik rabadon veya roketkemer liandry zhonya şeklinde gidebilirsin karşıya göre . Ama item olarak çok öndeysen luden hiçlik rabadon almanı öneririm . Ayakkabı bence her zaman büyü nüfuzu veren olmalı .
    Teamfightlarda güzel pozisyon alıp 3-4 kişiye ulti tutturup , e açıp w ile alttan dalıyosun hepsine e vuracak şekilde . R E W dan damage yiyen zaten %20-30 can kalır , kalkınca tanklara ellemene gerek yok adc ve mide q atman lazım (ölmedilerse) , tanklar ölmese de olur çok kırılgan değilsin e q skillerin geri gelir onları da alabilirsin zaten veya takımın tutuversin onu da . Genel olarak özetledim çok detaylı olmadı aklına takılanları sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım . Ha bide ek olarak , fight başlamadan önce yeterince hasar veriyosan , daha fight başlamadan karşı adc/apc ye e+flash ve 2 stackli q atıp tek atabilirsin direk . Flashın gider ama bunu yaptığın bi fightı kaybetmeniz çok zor zaten . Ha rakip bi kişi kaybedince fighta girmez geri çıkarsa da baron falan alın




  • Güçlü çar bence
    Şunu buraya da bırakayım :D



    Edit: bu arada build karşıya göre farklılık gösterir vlada cikilabilecek item çok ama ben genelde hala rylai ve liandry çıkıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 18 Haziran 2017; 11:18:9 >
  • Sest Bhaco TR S kullanıcısına yanıt
    q nasıl stackleniyor hocam? 1 kere oynadığımı belirteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c0mpeng

    q nasıl stackleniyor hocam? 1 kere oynadığımı belirteyim.

    2 kere q atınca kızıl akıma giriyosun , Vladimir kırmızılaşıyor , biraz hız kazanıyor , q 2 katı vuruyor o zaman . Farketmemişsin ama bidaki oynadığında farkedersin hemen .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.