Şimdi Ara

vLog: Saç ektirdim | Bütün detaylarıyla saç ekimi nasıl yapılır bu videoda (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
39
Favori
32.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 8 saat sürmesi gözümü korkuttu açıkçası. acaba bu süreyi komple uyuyarak geçirme şansı oluyor mu merak etmedim değil.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    :D Abi sakalı saça nasıl eksinler yahu?
  • Neden kel olmaktan mutsuz olur insanlar...

  • Çok geçmiş olsun yıllardır bir köşeden severek takip ettiğim kişilerdensiniz sizi saçlı zamanlarınızdan beri takip ederdim o zamanlar benimde vardı saçlarım:) Ben 15 senedir kazıyorum saçları neredeyse neyse ki ben kadar çevremde bu durumu kabullenmiş olacak ki beni şaçlı düşünemiyorlar saç sana yakışmaz böyle daha iyisin diyorlar ama sizi özellikle takip edeceğim sonuç iyi olursa başlarda bu operasyona olan olumsuz bakış açım değişebilir. Belki bir gün bende yaptırabilirim. Benim ki güzel olmazsa da kazıtır geçerim :)

  • Erkeğin tek süsü saçı, genetik saç dökülmesi olan birisi olarak videoyu keyifle ve ilgiyle izledim. Acıbadem bu işin yapılabileceği en pahalı yerlerden birisi, daha ucuza da yapan birçok klinik var lakin önemli bir hadise ve sadece 6 bin tl olmasına şaşırdım daha fazla bekliyordum.

    Ense kısmından alınan saçların tekrar çıkmadığını bilmiyordum, şaşırdım. Umarım bu bir sorun teşkil etmez.
  • Mesut abi Foto varmı abi? kaçıncı gün bugün? bi foto atarmısın rica etsek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    Mesut abi Foto varmı abi? kaçıncı gün bugün? bi foto atarmısın rica etsek?
    Merhaba,

    Pazar günü süreci, fotoğraflarla anlatan bir rapor videosu gelecek. 10. gün son yıkama ardından video çekip fotoğraflarla birlikte yayınlayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    8 saat sürmesi gözümü korkuttu açıkçası. acaba bu süreyi komple uyuyarak geçirme şansı oluyor mu merak etmedim değil.
    8 saat sürecek bir genel anestezi hem çok maliyetli hem de genel anestezi geçer geçmez ekilen alan hissiyatını kazanacağı için lokal anesteziye göre çok daha ağrılı bir süreç olacağı için yapılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaRviLLE

    Öncelikle bu video için gerçekten teşekkür ederim abi bu konu hakkında bir sürü içerik var ama net ve doğru bilgileri senden alacağımı biliyordum öyle de oldu :) Bi sorum olacak abi robotik saç ekimi diye bişey var onunla ilgili bilgin var mı? Köklerin toplanması, kafanın haritalanması ve ekimin robot tarafından çok daha kusursuz yapıldığı söyleniyor ne diyosun?
    Robotik saç ekimini 8 saatte en fazla 2000 greft ekebiliyor diye duydum. Amerika'da tercih ediliyormuş zira orada bu işi hakkıyla yapabilen oldukça az.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sano

    Mesut bey, muhtemelen çok soru vardır konuda, hepsini cevaplayabilecek misiniz bilmiyorum ama ben de 1-2 soru sorayım.

    Benim saçlar da dökülüyor ama sizin ki kadar çok değil yani muhtemelen sizin dökülme durmuştu ekimden önce. Benim dökülme devam ediyor ve önler bayağı açıldı. Dökülme devam ederken ekim olabilir mi, bilginiz var mı acaba?

    Bir de genelde ekim yapanların fotoğraflarında gördüğüm kadarıyla genelde hepsi saçlarını yukarı doğru tarıyorlar. Saçların ekim yönüyle mi alakalı acaba bu durum?

    Son olarak kampanya olarak hediye edilen seanslar ekimden hemen sonra mı yapılıyor yoksa arada belli bir süre mi geçmesi gerekiyor?
    Merhaba,

    Dökülme devam ederken ekim yapılabiliyor fakat dökülme devam edeceği için sonrasında bir kaç operasyon daha gerekebilir.

    Sağlıklı köklere zarar vermeden aralara ekip yapıyorlar ama tabi ki sağlıklı olanların %100 korunacağı garantisi yoktur diye düşünüyorum :)

    Hediye seansları ekimden belli bir süre sonra uygulamak gerekiyor.




  • Mesut Bey,öncelikle geçmiş olsun.
    Benimde birkaç sorum olacak.
    1. Saç ekilen kısımda henüz dökülmemiş saçlarınızda bulunmakta, ekilen saç çıkarken dökülmemiş olanlar döküldüğünde nasıl bir görüntü oluşacak.
    2. Dökülme problemi olmayan sağlıklı bir kafada cm2'de kaç teli bulunmakta (örneğin Erdi Bey).
    3. Maxsimum cm2'ye kaç saç ekimi yapılmakta.
    4. Çim adam görünümlü saç ekimi, başarısız operasyon sonucumu oluşuyor yoksa eski teknik kullanıldığı içinmi?
    5. Beyaz saçlar için gelişen ya da geliştirilen bir teknoloji varmı?
    NOT: Erdi bey'den, ön inceleme videosu bekliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

    haziranda Saç Ekimi yaptırdım

    hayatımda böyle bir acı yaşamadım

    net

    acimiyor diyen kesinlikle yalancidir

    pişman miyim?

    evet.
    :) Geçmiş olsun.

    Ne yani ben yalan mı söylüyorum? İyi o zaman bende şöyle diyeyim o zaman; bence siz yalan söylüyorsunuz :D

    Şaka bir yana videoda net bir şekilde görülmüyor mu acımadığı? Yüzümde gözümde kasılma görüyor musunuz iğneler yapılırken?

    Herkeste ağrı eşiği ve bünyenin anestezik maddeye tepkisi farklıdır. Bende acımadı ama videoda da dediğim gibi diğerlerinde acımayacağı garantisi yok.

    Özellikle alkol ve sigara kullanımı bu işlemleri zorlaştırıyor. Kullanmayanlar şanslılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara_şahin

    öncelikle hayırlı olsun umarım dilediğin gibi olur.
    saç ekiminde genelde ön taraflara ekiliyor eğer tepe bölgesi ve tepenin arkaya doğru aşagısı buralara saç ekeni hiç görmedim.özel bir nedeni varmıdır.arkası kel önü ekim çok şık durmuyor.gerçi senin tepe çok açık değildi...
    İyi dilekleriniz için teşekkürler.

    Saç ekiminde bütün olay donör bölgeden alınabilecek greft sayısı ve bu sayı ile kapatılabilecek alanın büyüklüğü ile ilgili.

    Az bir açıklık varsa, donör bölgeden alınan az sayıda kökle kapatılabileceği için çizgi daha öne taşınabilir ve her yer kapatılabilir.

    Fakat açıklık büyükse burada seçim yapmak gerekiyor. Kişinin ön profilden görüntüsü mü daha önemli yoksa üst veya arkadan bakıldığındaki görüntüsü mü?

    Çoğu kişi aynaya baktığındaki görüntünün düzene girmesini istediği için donör alandan çıkartılan greftler, öncelikle yoğun şekilde ön kısma aktarılıyor.

    Alın çizgisi ise kişiye kalmış. Benim zaten sabit bir çizgi duruyordu bozmadım :) Dilerseniz daha da aşağı alabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Mesut abi, saç yıkama için kullandığın şampuan, solüsyonların markalarını söyleyebilir misin?
    Avesin marka şampuan ve solüsyon kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    :) Geçmiş olsun.

    Ne yani ben yalan mı söylüyorum? İyi o zaman bende şöyle diyeyim o zaman; bence siz yalan söylüyorsunuz :D

    Şaka bir yana videoda net bir şekilde görülmüyor mu acımadığı? Yüzümde gözümde kasılma görüyor musunuz iğneler yapılırken?

    Herkeste ağrı eşiği ve bünyenin anestezik maddeye tepkisi farklıdır. Bende acımadı ama videoda da dediğim gibi diğerlerinde acımayacağı garantisi yok.

    Özellikle alkol ve sigara kullanımı bu işlemleri zorlaştırıyor. Kullanmayanlar şanslılar.

    Alıntıları Göster
    videoyu izlemedim ama ağrı eşiği vb laflar manasız laflar. acimamasi mümkün değil. kafana kaç tane iğne sokuyorlar, onun öncesinde kafaya birşey vuruyorlar tak tak diye (o bile acı verici) yani burada gereksiz ve seviyesiz bir sohbet içine girip sizi direkt hedef alıp şöyle böyle demiyorum. benim yaptırdığım yer estemylife idi. ben inanmıyorum ki herkesin yaptığını yapmıyorlar. heryerde yapılan işlem aynı. dolayısıyla anestezi yok efendim ağrı eşiği falan gülünç. acı iliklerinize kadar acı var bu işin içinde. milleti kandirmayiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Avesin marka şampuan ve solüsyon kullanıyorum.

    Alıntıları Göster
    Avesin ilk aldığım şampuan beyazdı ve kafaya sıktığım şey daha yapışkan ve bence daha etkiliydi. lakin ikinci kez aldığımda renk değişmiş koku değişmiş ve tabiri caiz ise merdiven altı malzemesi gibi birşey olmuş

    bu konu hakkında eğer ki bu farklılığı gözlemlemiş iseniz yorumunuzu okumak isterim.

    firmayı aradığımda bana formunun değiştiğini söylediler. E ben salaktim anlamadım zaten. başka bilgileri yok.ben kullanıcı olarak memnun kalmadım bu değişen formdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abi video şimdi izledim:) mesut abi sen miydin ya:)) abi vallahi 6.40 a izledim videoyu ama aynı yöntem ile bana da yapıldı nasıl canım yanmadi diyorsun abi ? lütfen yapma izlerken benim canım tekrar yandı. tak tak o kafaya vurduğu şey bile acayip acı verici ve eminim caninin acidigina. neyse konuyu uzatmicam

    başarılarının devamını dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir diğer merak ettiğim konu her saç ektirmek istiyorum diyene hizmet veriyorlar mı acaba. yani demek istediğim 20 yaşında saçı seyrekleşmiş ama ileride daha da dökülüp dökülmeyeceği belli olmayan birisine de aynı kalitede hizmet sağlanıyor mu yoksa hasta memnuniyeti açısından -belki herkese göre değişen- bir saç dökülmesinin durduğu dönem var da o zaman tekrar değerlendirelim denip gönderiliyor mu hasta. yani benim de saçlarım seyrek lakin saç ektirsem ve bir kaç yıla ektirmediğim ama ektirdiğim dönemde sağlam olan saçlar sonradan dökülürse hoş olmazdı herhalde.
  • vLog: Saç ektirdim | Bütün detaylarıyla saç ekimi nasıl yapılır bu videoda

    Yakışıklı adam daha yakışıklı olacak
    güle güle kulan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 29 Kasım 2018; 17:38:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.