Şimdi Ara

Vodafone 1 aylık 347TL fatura çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçekten çok ilginç bir durum. Süreci burada detaylı şekilde paylaşacağım.

    Yurtdışına çıkacağım için 20.01.2017 tarihinde yurt dışında da internet paketimi doyasıya kullanmak için vodafone red elit taahhütsüz paketini aldım. 1aylık fatura Ücreti tam 200TL idi.
    Neden bu paketi tercih ettin diye sorarsanız:
    Yurt dışında ilk 7 gün 12.90TL ücretinden muaf. Sonraki günler her gün için 12.90TL hatta yansıtılacaktı. Vodafone red sayfasındaki açıklama bu yönde, hattı aldığım firma da bu yönde bi açıklama yaptı ve müşteri hizmetleri de aynı bilgiyi verdi.

    Fatura kesim tarihi 15.02.2017 olduğu için tarifenin tam hakkı olan 20GB internetin sadece 18GB olanı hattıma yansıtmışlar. Bu durumu müşteri hizmetleri ile görüşme sonucumda 25 günlük kullanım ücretinden dolayı 200den daha az bir rakamaın faturama yansıyacağını söylediler.

    29.01.2017 tarihinde yurtdışına çıkmadan önce müşteri hizmetlerini arayıp hattımın yurtdışı kullanıma açılmasını istedim. Sağolsunlar yaptılar.

    05.02.2017 tarihi de dahil olmak üzere yurtdışında bulunduğum sürede tam 8 gün hattımı kullandım.
    Herhangi bir ek paket falan talep etmedim. Çünkü yurda dönüşte daha 8GB internetim ve fazlasıyla dakikam mevcuttu. Fazladan kullanılan 1 gün için 12.90TL ücretini göze almıştım.

    14.02.2017 tarihinde vodafone bayiine gidip hattımın kapatılıp borcumun ödenmesini istedim. Sistemde hata olduğunu, sadece kontörlü hattaların iptali yapabildiklerini söylediler. Neyse dedim aradım müşteri hizmetlerini. Fazladan fatura gelmesini önlemek için hattı kontörlüye çevirmelerini önerdiler. Herhangi bir ücret talep edilmeden hattım kontörlüye çevrildi. 15.01.2017 tarihinde de müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettim. Gerçekten hattım kontörlüye çevrilmişti.

    23.02.2017 tarihinde borcumu ödemek için vodafone bayiine gittiğimde 347TL fatura çıkardılar. Borcu ödemeyip 25.02.2017 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım. Faturalandırma hakkında detaylı bilgi istedim.

    Red Elit tarife bedeli 154TL
    8 günlük yurtdışı kullanım bedeli 103TL
    Ek internet paketi 79TL
    Kontorlü hatta geçiş 66TL

    Toplam ücret 402TL çıkıyor. Ama ödemem gereken 347TL böyle de saçma bi hesap çıkarttı müşteri temsilcisi.
    Şikayetimi oluşturdum. Ödemem gereken ücret en fazla 167TL olduğunu belirttim.

    1günlük vergi ücreti yansıtılması gerekirken 8günün tamamı yansıtılmış.
    Ek paket satın almadım. Bu da dahil edilmiş.
    Faturalı tarifeden kontorlü hatta geçiş ücreti yansıtılmış.

    Parayı sokakta bulmuyoruz. Sonuna kadar hakkımı savunacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çok afedersin önüne gelene yerleştirmeye çalışıyor vodafone. Gözlerinden çıkarmışlar sanırım şirketi onu bunu kazıklıyorlar. Paranı al yada öde o parayı bir daha da vf ile alakadar olma bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen biri vodafone shopta kendini yere atmıştı haberlerde gördüm :) Fazla fatura sebebi ile
  • Valla ben geçirilecek adam değilim işte :) kuruş koklatmam. Tüketici hakem heyetini geçerim hemen avukat arkadaşa veririm.

    Soygunculuğun adı vodafone olmuş. Böyle alçak bi firma görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pike Fighter kullanıcısına yanıt
    btk şikayet et Vodafone rezilliktir. Turk Telekom onlardan bin kat daha iyi durum da şu an
  • Turkcell kazık, Vodafone hırsız, bence aralarında en iyisi Türk Telekom

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı hizmet edip karşılığını isteyen yok. Hepsi aynı bokun laciverti hocam. Vadettiği hizmeti vermeyip vadettiği ücretten fazlasını istiyor. Soyguncu bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle umarım hakkınızı alırsınız. Benden size tavsiye bundan sonra eğer gideceğiniz ülke Avrupa Birliği ülkesi ise iner inmez o ülkeden prepaid (faturasız) hat ve roaming paketi alın. Ab içerisinde internetinizi istediğiniz gibi kullanırsınız. AB dışında bir ülkeye gidecekseniz yine oradan hat alıp doyasıya kullanın. Açıkcası bizim ülkedeki hiçbir mobil operatörün yurt dışı paketine o kadar para hayatta vermem. 200 liraya yani 50 € gibi bir fiyata gideceğiniz ülkede sadece maximum 15-20 € gibi fiyata sınırsız hız ve gb'lı paketler mevcut. Ben ayrıca konuşma istiyorum çok fazla arama yapacağım diyorsanız türkiye'yi en fazla dk'sı 0.20-30 € gibi fiyatlara ararsınız. İnanın gideceğiniz ülke Afrika ülkesi bile olsa çok daha ucuza iletişim kurabilirsiniz. Türkiye'deki paketler dolandırıcılıktan başka bir şey değildir.

    Son olarak DH'de bulunmaktasınız, kaç yıldır ülkedeki internetin, iletişimin diğer ülkelerden kat ve kat daha pahalı olduğu her konuda dile getiriliyor. Bunları görüp 200 lirayı vodafone'a vermek biraz da bilinçli tüketici olmadığınızdan kaynaklanıyor üzgünüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers45 -- 27 Şubat 2017; 17:36:22 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.