Şimdi Ara

Vodafone 2021 Faturasiz Guncel sms Gecis Tarifeleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
47
Favori
58.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • angaralim kullanıcısına yanıt

    şuan çeyrek altındayız neye geçebiliriz daha uygun ?

  • faturalı hat kullanıyorum, önerebileceğiniz bir paket var mı? Gelen teklifler 90 tlden başlıyor çok uçuk. Yardımcı olursanız sevinirim

  • Faturasız turk telekomdayım 10 gb 'a 43 lira (vergiler dahil) ödüyorum.

    Var mı turkcell de geçişe en az 10 gb olup ya da 15 gb a 45 gibi bir şey ödeyebileceğim bir tarife?Faturalı da olabilir..

  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Hocam meyve veren ağaç taşlanır
    Sanal alemde bu tip karaktersizler bitmez
    Bizlere yardımcı oldunuz
    Biz teşekkür ederiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1668 -- 29 Aralık 2021; 21:14:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    burası sanal alem değilki instagram Facebook tiktok insanlar yeri geldimi doğru yanlış tepki gösterebilir.onlar gösterdiğinde senin duruşun önemli kendini ifade etmem sen şimdi hakli iken haksız duruma düşmüşsün ya bu işi yapmican surda özelden yada burdan insanlar bana da yardımcı ol derken herkes işini görmek için ister.isini gördüğün zaman kimi teşekkür eder kimi yaptığı iyiliği görmez hayatın SANAL olmayan bir gerçeği vardır.kimse durduk yere iyilik yapmaz yapiyorsada elbet bir karşılığı olur x söyle örnek veriyim bu forumda telegram grubunda 10 tl karşılığı yardımcı olan vardı.x kisi çıkarı olmasa neden telegram grubuna yönlendirsin.alınganlık tepki yok bir daha yardımcı olmucam paylasmicam sen bunu biliyordun iyiside var kotusude kötü tepki oldumu mızıkçılık yapın ben oynamıyorum olmaz.o zaman tepki olumsuz düşünenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun.kazancli 7gb sayende burda gördüm ama kendim biseler yapmaya çalışıyorum cimer btk şikayet vara da yazdım.ve sonuç çıkmasa Red 25 kullanıyorum diğer hattima kazançlı 7gb olmasa haziranda komple kapaticam. bırak insanlar uğraşsın insanlari kolaya alistirmican insanlar uğraşacak çaba gösterecek sen milletin yerine uğraşırsan insanlarda der bu adamın bir çıkarı varki bunu yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • angaralim kullanıcısına yanıt
    para alıyorsun dedin mi ateş yaksan ne olur kulunu söndürürüm lafına dikkat x kişi dedim sen mi dedim demekki yaran varki bu kadar acıttı gelip bana ordan klavye delikanligi yapma canımı sıkma x kişi sen isen bu kadar haklı çıkmak için delikanlılik pozu veriyorsan yemez karşında senin anan baban çocuğun yok destur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 30 Aralık 2021; 17:36:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone değilim 30 32 34 tl civarı tarifelere geçiş yapmam için ne yapmam lazım interneti 4 gb üstü olsun yeterli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim'in mobil operatörler vodafone bölümüne katkısı çok, benimde işimi ücretsiz halletti, karşılığında dua ettim bende bir ücret vermedim. Sağolsun çıkarı olmadan insanlara,millete yardım ediyor. Ne yazık ki bizim milletimiz çok nankör. Ayrıca dobra dobra konuşur, doğrudur. Kişiliği öyle bir kişi, yapacak birşey yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.