Şimdi Ara

Vodafone 26 Gündür Nakil İşlemi Yapılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 22.09.2017 tarihinde internet taşımak için başvuruda bulundum 3 gün sonra 25 eylülde internetin taşındığı söylendi fakat binadaki kutuda ne boşta bir kablo ne de etiketli herhangi bir kablo yoktu.Günlerce vodafone müşteri hizmetlerini aradık hergün kayıt oluşturduk hep ayni lafları diyip 72 saat içinde sorununuz çözülecek dendi. Tabiki çözülmedi ne arayan ne gelen oldu.

    Yaklaşık 5 gün önce 10 ekimde kablo etiketleme işi tamamlandı elektrikçi çağırıp gereken işlemleri yaptığımda ise internet yoktu. Porta hiç sinyalin gelmediğini öğrendik. Müşteri hizmetlerini her aradığımda kayıt oluşturmaktan başka bir şey yapmadılar. İptal edin dedik 610 lira cayma bedeli ödemeniz lazım dediler. Vodafone saha ekibini göndereceklerini söylediler. Yine 72 saat dendi.

    16 ekimde vodafone görevlisi geldi, porta sinyal gelmediğini yeniden bir kayıt açacağını türk telekomun ve vodafoneun ortak bir çalışma yapacağını söyledi. 48 saat içinde gelir türk telekom dedi. Artık biz pes ettik cumaya kadar bekleyeceğiz internet bağlanmazsa gidip tüketici hakem heyetine iptal için başvuruda bulunacağız. 1 yıl öncesinde müşteri memnuyetini ilk sıraya koyan firma bir yılda Türkiye'ye uyum sağladı sanırım.

    Burayı bu konuyu açmanın nedeni 1 yıl kullandığımız Vodafone den çok memnunduk 64mbps 240gb akn ile gayet hızlı internetimiz vardı. Tek tük sorun haricinde sıkıntımız olmadı. Ama taşındığımız için nakil işlemi başlattık ve 22 eylülden 17 ekime kadar hala internetimiz bağlanmadı.

    Müşteri hizmetlerinin hiçbir yetkisi yok. Kendileri de söylüyor sadece kayıt oluşturabiliyoruz diye. Yetkili birine bağlayın deriz bağlamazlar. Türk telekomu arayın deriz arayamazlar.

    26 gündür internetimiz yok daha fazla ne denebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.