Şimdi Ara

VODAFONE AŞ. HATASI SONUCU ( SİSTEMSEL HATA SONUCU) ALIN SİZE KANITI ESKİ MESAJLARA BAKTIĞIMDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ASLINDA VODAFONE AŞ. HAKLI İDİ SAVUNMASINDA SİZE ÖZEL SMS GELEN ABONELERDEN BİRİ BEN İDİM ALIN SİZE KANITI YOK BU BÖYLE Mİ ŞÖYLE Mİ DİYE ARTIK SORMAYINIZ HERKESİN TAKDİRİ İNSİYATİFİ KENDİSİNEDİR

    Arkadaşlar Aslında Üçlü Avantaj Tarifesinin içeriği 1000 Dk Şebeke içi 1000 sms Her yöne 1 Gb İnternet 20 TL idi Şayet Vodafone sistemlerinde Sorun olduğu için Dakikalar şebeke içi değilde her yöne yüklendi 10/02/2015 tarihinde sistem düzeletilmesi sonucunda dakikalar şebekeiçi ne dönüştürüldü yoğun tepki üzerine şikayet alan abone kaybetme korkusu çeken vodafone sadece bu ay için dakikaları kendi hatasını telafi etmek için Her yöneye çevirdi Yok bu böyle mi böyle mi olacak istemeyen yapmasın bu kadar basit Alın size kanıtı Vodafone AŞ. şirketi savunmasında haklı idi aslında
     VODAFONE AŞ. HATASI SONUCU ( SİSTEMSEL HATA SONUCU) ALIN SİZE KANITI ESKİ MESAJLARA BAKTIĞIMDA







  • Arkadaşa kesinlikle katılıyorum bu kampanya yeni değil ayrıca 1 yıldan beridir var forumda biri yapmış heryöne olmuş diye herkesi peşinden götürmüş buna uyan abonelerde aynı hataya düşmüş birsürü farklı kampanyalar var onlardan birine geçin arkadaşlar
  • Bize bu paketler satılırken HERYÖNE 1000 dakika diye satıldı ama. Bana mesaj falan gelmedi. Vodafone shop vitrinindeki devasa yazı üzere içeri girip satın aldım!
  • mrb vodafonun sistem hatasıda var ayrıa bu paketi heryöne göriüp satan personelin hatasıdır..size gelen mesaj doğrudur..
    İYİ forumlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam iste vodafone kampanya icerigini degistirdi her yone yapti bazi kesime ozel sonra herkes alabilince tekrardan sebeke icine cevirdi,sistem kisiye ozel diye belirttigi halde herkes alinca boyle oldu,ben vatandastan yanayim kimse savunmasin yok sistem hatasi yok o bu,son 20 lirasini hattina yukleyip arama yapamayanlar var,belkide hastanede benim gibi yakinini yada babasini sabaha kadar bekleyip haberlesemeyenler vardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bazı arkadaşların verdikleri bilgi sms atılmış mı vodafone den kanıtları nerede ? sistemsel sorundan kaynaklanan verilen dakikalar şebeke içi yerine her yöne verilmiş kanıtın var mı size özel denilen mesajda mesajın içeriği şu tarife 1000 dk her yöne 1000 sms her yöne 1 gb net 20 tl diye ben mesajını silmeden paylaştım o mesajı atan vodafone firması yani sorun onların sisteminde de var vatandaşta da var anlayış göstermemiz gerekiyor vodafone yaptı yapacağını mağdur etmeden gene her yöne dakikalara çevirdi bir seferliğine ilerleyen aylarda gene şebeke içi dakika verecek bilginize...
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Dostum dediginde hakli olabilirsin de koyun gibi kimse ses cikarmasaydi hic kimse vodafone cevirmezdi dakikalari,vodafone fLan kullanmam kullanan arkadaslarin magdur insanin yanindayim sadece,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sazan gibi herkes birinin dediğine atlarsa böyle olur ama paylaştığım konuda kesinlikle hata yoktur
  • Bir de şunu sorayım sanki Avea ile Turkcell Sütten çıkmış ak kaşık onlarda sanki hiç sistemsel hata olmuyordur Vodafone ayrıca benim babamın şirketi değil kötülemek de olmaz sonuçta
  • kraldan çok kralcılar geç kalmamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone içi şeklinde aynı mesaj bana da geldi. Daha sonra forumda dakikaların her yöne şeklinde yüklendiğini gördüm. Herhalde Vodafone tarifeyi satamayınca şartları değiştirdi diye düşündüm ve tarifeye geçtim. Gerçekten de dakikalar her yöne şeklinde yüklendi. Gelen mesajlarda, self serviste her yöne şeklinde görünüyordu.

    Vodafone'un tarifeyi bir gecede habersizce şebeke içi olarak değiştirmesini hiçbir şey haklı çıkaramaz. İyi niyetli bir şekilde Vodafone'un tarife şartlarını her yöne şeklinde değiştirdiğini düşünüp bu tarifeye geçmemiz bizi mi suçlu yaptı şimdi? Vodafone insanların gözünde inanılmaz puan kaybetti ve durumu toparlamaya çalışıyor. Bu forumdan ve konudan da haberleri olsa gerek ki kendilerini savunacak PR elemanlarını buraya yollamışlar.

    Evet Vodafone biz suçluyuz, Vodafone kullandığımız için başımıza gelen her şeyi hak ediyoruz.

    Vestel'e Vodafone'u da ekliyorum




  • Vodafone olmasa idi TURKCELL ve AVEA ateş pahası tarife ücretlerini yapardı onu göz önünde bulundurunuz Hatası sonucunda telafisi için gene dakikaları her yöne ye çevirdi diyorum SİZE ÖZEL tasarlanmış tarifeye geçiniz diye mesaj gelmiş mi ?
  • Ben o tarifeye girmek için sms attığımda bana ilk lira yüklemem de her yöne 1000 dakika her yöne 1000 sms ve 1 GB şeklinde vodafondan teyit sms geldi. Şimdi tutmuşlar operatör içi konuşma yapmışlar. hem müşteri hizmetlerine hemde BTK şikayet ettim.. Arkadaşlar üşenmeyin 2 dakkada üye olup sonra şikayetimi ilettim hemen şikayetimi vodafano iletmişler ve cevaplarını bekliyoruz.. Tekrar ediyorum kısa zamanda üye olup şikayetinizi lütfen iletin arkadaşlar İş burada kalmasın..
  • Ben aslını inkar etmedim ki konuda baştan sona okumuşsan dediğin var içinde 20 TL karşılığında Sistemsel hatadan dolayı 1000 DK Şebekeiçi 1000 Sms her yöne 1 gb net yüklemesi gerekirken 1000 dk her yöne 1000 sms her yöne 1 gb olarak yüklendi sistemsel hata giderildikten sonra otomatikmen şebekeiçi dakikalara dönüştü daha sonra hatalarını telafi etmek için yoğun şikayet altına maruz kalan vodafone gene 1 gün sonra heryöne dakikalara çevirdi
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Sen iyi misin arkadaşım? İsterse bu paket 1 asır süresince söylediğin gibi olsun. Millete gelen mesajlarda her yöne 1000 dakika dediği için ben dahil bir çok insan eski paketini terk edip bu pakete geçti. Kimisi operatörünü değiştirdi Vodafone'a geçti. Bunun cezasını millet çekmek zorunda mı? Ben de bana gelen mesajları yapıştırayım buraya. Bakalım ne diyeceksin!
     VODAFONE AŞ. HATASI SONUCU ( SİSTEMSEL HATA SONUCU) ALIN SİZE KANITI ESKİ MESAJLARA BAKTIĞIMDA VODAFONE AŞ. HATASI SONUCU ( SİSTEMSEL HATA SONUCU) ALIN SİZE KANITI ESKİ MESAJLARA BAKTIĞIMDA VODAFONE AŞ. HATASI SONUCU ( SİSTEMSEL HATA SONUCU) ALIN SİZE KANITI ESKİ MESAJLARA BAKTIĞIMDA




  • Bana gelen sms gibi şu tarifeye şu şekilde geçebilirsiniz diye mesajını göster kanıtla
  • https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3037483#gorusmeler benim şikayetim ama eski mesajlara baktığımda tarifenin içeriği 1000 dk her yöne olmadığını gördüm
  • Sistem hatası olabilir fakat vodafone reklamlarda atıp tutan bir operatör hatasını kabul edip yeni abone alımına kapatıp mevcut abonelere her yöne dakika vermeliydi madem büyük bir operatör bunu müşteri memnuniyeti açısından yapmalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parlak47

    Vodafone olmasa idi TURKCELL ve AVEA ateş pahası tarife ücretlerini yapardı onu göz önünde bulundurunuz Hatası sonucunda telafisi için gene dakikaları her yöne ye çevirdi diyorum SİZE ÖZEL tasarlanmış tarifeye geçiniz diye mesaj gelmiş mi ?

    Nerde yaşıyorsunuz acaba bu kadar vodafone yanlısı olmanızı anlamıyorum. Vodafone olmasa Avea ateş pahasi olacakmış.. Biraz ufak atin..Vodafone hem pahalı hem de kalitesiz. Fiyatta Turkcell yarışıyor ama normalde alakası bile yok önce kronik sorunlarını düzeltsin sonra Turkcelle kafa tutsun.
    Avea ucuz tarifeyi çıkarır vodafone da rekabet için fiyat düşürür.Hangi tarifeyi gördünüz vodafone çıkarttı ardından Avea çıkardı diye.Döneminin efsane paketi 19 liraya 500dk+1000sms+1gb paketini bile Aveadan çok sonra çıkardı Avea satışı durduncada hemen müşteri alımına kapattı..
    Veya Aveanin aile tarifesinden sonra çıkardığı saçma salak red aile indirimi dalga geçiyorlar resmen..Ya da Avea prime mini tarifesini 37.5 a çekince vodafone da lutfetti Red classic tarifesini 49 a cekmisti.Prime indimi bitince hemen kaldırdı..
    Vodafone devamlı sektörün gerisinde Avea Telekom aracılığıyla Turkcell Superonline aracılığıyla 4G ye hazırlanıyor acaba vodafone ne yapıyor çok merak ediyorum..
    Avea ve Turkcell eğlence ve iletisim sirketiyken (TV+sabit+mobil+internet) vodafone daha yeni yeni 49.90 a sabit internet kampanyası yapabiliyor..
    Kronik Vodafone nun 3G şebekesinde şarj içme probleminden bahsetmiyorum bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vodafone yabancı bir şirket olup TELSIM diye Cem Uzanın elinden alırkene Turkcell zaten yeteri kadar abonesi vardı Avea Aycell ve Aria hatların ortak birleşiminden oluşan kalitesiz bir operatördür Vodafone her kesime özel tarife ve paket yapabiliyor BTK izin verirse RED tarifelerinin en pahalısını 70 tl üstüne çıkarmaz Turkcell e gelirsek Vodafone yanlısı değilim yiğidi öldür hakkını yeme meselesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.