Şimdi Ara

Vodafone ban!!! lira düşümü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuz 1 nisan itibariyle bütün operatörler liraya geçti, bu arada da 20 kr. olan 1 kontörü 30 kr. a çıkartarak gizli bir zam yaptı. Oran %50. Fakat benim derdim. 1 nisan itibariyle 180 TL civarında para vardı hesabımda, 18 Tl hediye kontör, 10 tl de kontörbankamda kontörüm vardı yani yaklaşık 210 civarında liram vardı.

    18 nisana geldiğimde baktım ki hediye kontörlerin hepsi bitmiş, 180 tl olan kontördende 136 tl kalmış. sömürüyorlar. oysa herzamankinden fazla kullanmıyorum. bende faturalıya geçtim ve açtım telefonu bana 1'i ile 18'i arasındaki bütün görüşme detaylarımı gönder.
    gelen detaylarda 59 tl konuşma, 2.8 tl msj ücreti 62 tl var. tekrar aradım dedim ki
    bana 62 tl konuşma gösteriyorsunuz 80 tlnin üzerinde param gitmiş, nasıl oluyor bu. Üstelik diğer operatörlerle konuşmanın dk. 30 kr iken tarifemde 40 kr. almışınız ve utanmadan bunu bana yolluyorsunuz.

    sonuç olarak yapılan hata dolayısıyla 1.4 tl (diğer operatörleri aramam) hesabınıza yüklenecektir.
    peki benim 20 tl ne oldu. cevap yok

    bana 1 nisan tarihindeki bütün kontörlerimi hediyelerimi yazılı olarak gönderin. onu da vermiyorlar. Savcılık isterse bulurlarmış.

    Ben bunları dava ederim.

    Düşünün ki bütün kullanıcılarından 30 kr yerine 40 kr düşse milyonlarca kullanıcısı var. kaç tanesi itiraz eder. örnek dava açıp bütün kullanıcılardan haksız alınan kuruşların iadesine uğraşacağım. bu konuda nereye ve nasıl başvurmam gerekir.

    Düşünün bi 1 nisan itibariyle kontörleriniz ne kadar çabuk bitiyor.







  • Lira düşünümü ilk yaşadığınızda müşteri hizmetlerini aramalıydın. Neden baktın fazladan düşmüş hemen faturalıya geçiyorsun. Önce bir hakkını ara ondan sonra geç faturalıya. Biraz geç kalmadın mı? Tamam böyle hatalar oluyor ve olacak da, ama zamanında durumu bildirmekte bir o kadar önemli. Vodafone bir hata yapmış, sen de bir hata yapmışsın.

    Bana sorarsan ben de dava et derim. Hakkını ara ve hiçbir zaman geç kalma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 26 Mayıs 2010; 12:32:53 >
  • İlk aradığımda 7 nisandı, kontörler hızlı düşüyor bu kadar konuşmuyorum dedim. kız hayır normal düşüyor dedi, bende özet istedim. 16 nisanda aradım hala özet gelmedi dedim, öyle bir talebiniz yok dedi. sonra buldu postada takılmıştır yeniden yollayalım dedi. en son 25inde kavga ederek istedim hemen 27sinde elime ulaştı. bende durumu bildirdim. bugün sonucu geldi. Bu kadar hızlı düşerken bekleyip daha da bitmesini beklemek hata keske 1 nisanda geçseymişim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcink23 -- 26 Mayıs 2010; 13:21:11 >
  • tarifen neydi ? yükleme yapmışmıydın ? malum konuşma ücretleri bunlara bağlı olarak değişmekte.Pek net bilgi yok önünde o yüzden birşey diyemeyeceğim ama nisan ayında faturasız hatlar myvodafone dan harcamalarını görebiliyordu keşke oradan baksaydın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSiN

    tarifen neydi ? yükleme yapmışmıydın ? malum konuşma ücretleri bunlara bağlı olarak değişmekte.Pek net bilgi yok önünde o yüzden birşey diyemeyeceğim ama nisan ayında faturasız hatlar myvodafone dan harcamalarını görebiliyordu keşke oradan baksaydın.


    tarifem vodafone içi 15 dk 1 kontör(30 kr) diğer operatörler 1 dk. 1 kontör (30kr) idi. son yüklemem 26 mart tarihindeydi. gayet bilinçli ve iyimser davrandım kanımca ama adamlar işgüzar çıktı.
    my vodafonedan girdiğimde gözükmüyordu. hatta hattı faturalıya geçirmeden önce gittiğim vodafone şubesindeki adam da baktı göremedi.
  • tarifeniz bu olmasın.
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.cepogrenci.php
    eski cepöğrencide vodafone dısı 40 kr/1 dk
  • yahu basit bir lira düşümünü 3 haftadır çözemediler
    acaba miktar küçük olunca mı dikkate alınmadım
    çok güzel süren bir ilişkiyi sekteye uğrattı ve turkcelle kaymamı sağlayacak (34 milyonu idare ediyorlar)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    yahu basit bir lira düşümünü 3 haftadır çözemediler
    acaba miktar küçük olunca mı dikkate alınmadım
    çok güzel süren bir ilişkiyi sekteye uğrattı ve turkcelle kaymamı sağlayacak (34 milyonu idare ediyorlar)



    2-3 lira için turkcelle geçiceksen daha pahalıya patlayabilir gece bende düşündüm kızgındım çünkü vodafone a ama hesap yaptım kafadan yıllık internet paketim var şuan cepten nete para vermiyorum turkcelle e geçsem ayda 12 lira internet paketi parası dedim hemen caydım dur dedim otur yerinde :)


    Sorunu daha açıklayıcı net cümlelerle mail atın.3-4 gün sonra dönüş olmazsa arayın bakın bu kaçıncı şikayetim dönüş yapmadınız 3 kuruş için rezil oluyoruz diyin biraz sert tabi kısa sürede olumlu dönüş olacaktır diye tahmin ediyorum.Bazen sorunları yanlış aktaranlar oluyor yada karşı taraf yani ordaki çalışan yanlış kayıt alabiliyor, bizzat başıma geldi 12 gün haybeye beklemişim hata yok diye dönüş yaptılar arkadaşın faturası için ben aradım 15 dk telefonda kapıştım sonra 3-4 güne hata olduğu kabul edilmiş 7 lira bir sonraki faturaya alacak kaydedildi dediler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.