Şimdi Ara

Vodafone çılgın internet faturası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar , 18 Aylık iphone 3gs kampanyasından faydalanmamdan sonra gittim Galaxy Note telefon aldım ; daha önceden iphone ile 1 ayda bitiremedigim 1 gb internetimi yeni telefonumla 5 saatte bitirdigim bilgisi geldi vodafone dan ve bu sebeple 100 tl ekstra internet faturası geldi. Bahsettigim saatler gece saat 02.00 ila 07.00 arasında olması dolayısı ile o saatlerde evde olmam telefonun da evdeki Wifi hattına baglı oldugundan itiraz ettim ve param geri ödendi..

    Şimdi problemim bitmedi aynı olay her ay başıma geliyor.. Müşteri hizmetlerindeki arkadaslar yardımcı olamıyor. Sizin bir fikriniz var mı?



  • Cihazın veri sayacında durum nasıl? İndirilen veri olarak kaç mb görülüyor?
  • Google senkronizasyonlarınızı kontrol edin. Google+ yüklüyse onun senkronizasyonunu sadece wi-fi olarak değiştirin.
  • google+ yüklü degil.. diger senkronizasyon ayarlarım sadece wifi ile yapılıyor; veri sayacı yerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

    bir de bugun gecen ayın faturası geldi detaylı istemiştim; gece saat 00.27 de internetim yüklenmiş o dakikadan itibaren her dakika yaklasık 3 mb kullanmısım gözüküyor yani şole.. 00.27 3 mb. 00.28 3mb. 00.29 3mb.. bu sabaha kadar devam etmiş.. bu dakikalarda ben uyuyorum ve telefon wifi ye baglı..
  • milleti reklamla kandırıp telefon satacam ayaklarıyla internetten dünyanın faturasını çıkarıyorlar, sonra uğraş babam uğraş, ben hayatta telefon kampanyasına girmem, telefonunu gidip dükkandan alır sonrada istediğim operatörden internet paketi alırım biraz pahalı ama başım ağrımaz
    vodafone ne yapıp edicek o 100 tl alıcak türkcell olsaydı belki iptal ederlerdi....
  • kampanyayla almadım zaten telefonu.. senin başım agrımaz dedigin şekilde başım agrıyor problem orda:))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdeMmM206

    kampanyayla almadım zaten telefonu.. senin başım agrımaz dedigin şekilde başım agrıyor problem orda:))

    biraz ayrıntıya girermisin, hangi internet paketi aldın..
  • 59 tl lik tarifedeyim şu anda.. 1000 sms,vodafone lularla sınırsız diger operatorlere 1000 dakika ve 1 gb internet paketi..telefonu yurtdısından aldım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdeMmM206

    59 tl lik tarifedeyim şu anda.. 1000 sms,vodafone lularla sınırsız diger operatorlere 1000 dakika ve 1 gb internet paketi..telefonu yurtdısından aldım..

    anladığım kadarıyla evinde wlan var sen 1gb paketi arada kullanmak için aldın ama senin tel arada kendi kendine bağlanıp yani istem dışı internete bağlanıyor burada vodafonun yapacağı birşey yok o birşey yapman lazım ki tel.deki interneti aç kapa gibi birşey yapman lazım ki mb.ların gitmesin, onu sen bulucan her telin ayarları farklı, yani wlan kullanırken vodafone internet ayarlarını devre dışı bırakman lazım ancak vodafone kullanıcağın zaman vodafone interneti açman lazım yoksa ekstra faturalar gelmeye devam eder...
  • galaxy note forumunda bu tip bir problemle karşılaşan kimse yok.. ayrıca eniştede de aynı telefondan var o turkcell kullanıyo ve onda da problem yok.. ben ısrarla problemin vodafone da olduguna inanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.