Şimdi Ara

Vodafone'da rahat etmenin yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu forumda binlerce şikayet var. Hepside neden biliyor musunuz? Rahat durmuyoruz, ek paket alıyoruz, tarife değiştiriyoruz, cihaz alıyoruz, kampanyalara katılıyoruz.
    Çözümü çok basit. Mesela ben. 500 dk, 1000 sms, 1 GB paketim var. Yüzde 10 az kulanma payı bırakarak yetirmeye çalışmalıyım. Hiçbir kampanya, ek paket, hediye, tarife işine girmemeliyim. Ozaman Vodafone un hatalarını da görmem. Mutlu mesut yaşarım.
    Vodafone başka işlere çok girmediğim sürece diğer operatörlerden daha iyi.
    Turkcell normal paketide çok hızlı yiyor,
    Avea nında sağı solu belli olmuyor, biranda 300 TL lik fatura gönderip seni uğraştırabiliyor.
    En iyisi Vodafone ama çok bişeye karışmadan.
    Cihaz alacaksanız önerim para biriktirmeniz. 24 ay 36 ay taahhüt veriyorsunuz, bu uzun süreçte imkanlar ve ihtiyaçlar değişebiliyor, bu sefer taahhüt elinizi kolunuzu bağlıyor.
    Taahhütle 1000 liralık telefon kullanacağınıza paranızla 500 liralık telefonu alın daha iyi. Kafanız rahat olur, bağımlı olmazsınız. Sadece Vodafone için değil, tüm operatörler için geçerli bu dediğim şey.
    Birde FATURASIZ kullanın. İster işadamı ister doktor ister öğrenci olun. Farketmez. Faturasız tarifelerden size en uygunu hangisiyse onu seçin. Fatura demek risk demektir. Macera demektir. Risk almayın.
    Tanıdığım biri, 12 ay taahhüt vermiş, bir iftira sonucu cezaevine girdi. Şimdi birikmiş faturaları var haciz geliyor evine. Kullanmadığı hattın faturalarını ve cezai bedelini çıkınca ödeyecek faiziyle.
    İnsan bugün var yarın yok. Herzaman dikkatli, özenli olmalıyız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.