Şimdi Ara

Vodafone e-sim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
39.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodaofne eSim aldım S23 için, barkod dan tarattım, vodafone gördü onay verdim, sonra baktım hata vermiş. defalarca tekrar denesemde olmadı sürekli hata verdi.

    mecbur eski fiziksel sim i tekrar aktive ettirdim. esim çöp oldu. Başına gelen var mı?

    bide kart olması saçmalık, e sim dediğin şey barkod ben bunu online satin alabilmeliyim, nasıl bir inavosyon, gidip bayiden kart almam gerekiyor, adı üstünde electronic.

  • Ayvalık Vodafone bayisinden eSim aldım geçen hafta, 82 TL gibi bir ücret ödedim, bayide aktive ettiler, bir kart veriyorlar zaten üzerinde PIN, PUK ve QR bilgileri var. Fiziksel sim iptal oldu. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum, sabah birden hat gitti, aç kapa vs bir türlü gelmedi. Ben de fiziksel sim gibi bir eSim'i kaldırıp tekrar kurayım dedim demez olaydım :)


    "bu QR kod artık geçerli değildir" gibi bir mesaj geldi, müşteri hizmetlerini aradım, bu kartlar üzerindeki QR aktivasyonunun tek kullanımlık olduğunu belirtti ve "aldığınız bayi bunu size söylemedi mi" diye de ekledi. Yeniden para ödeyerek eSim almam gerekiyormuş. Açıkçası söylemiş olsa kaldırmazdım, ama burada asıl sorun bize verilen eSim aktivasyon kartında da bu detayın yazılmamış olması. Bu nedenle sakın eSIM'i kaldırmayın telefonunuzdan.


    eSIM'i aldığım bayi ismini vererek kayıt açtırdım bakalım gün içinde bayi arayacakmış, şu an telefon kapalı. Gelişmelere göre buradan detayları yazarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 16 Ağustos 2023; 11:22:23 >




  • DiveMaster kullanıcısına yanıt

    2023 yılında şunun için bile uğraştırıyorlarVodafone e-sim 

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Aynen, telefonu sıfırlasan vs git tekrar para öde yeniden esim çıkar vs. eSIM kolaylıktan çok zorluk, telefon değiştirsen yine değiştirmek zorundasın. Bu YD telefon kaydı 20K olmasa çekilecek iş değil mevcut sistemde.

  • DiveMaster kullanıcısına yanıt
    2 gun once turkcell eSim birden benimde gitti ve telekom fiziki sim de var onda sorun yoktu. Tekefonu ac kapa vs ama nafile olmadı. Apple destegi aradim bastan ama oradsn da bisey cikmadi dedim belki olay telefonluktur. Sonra bayiiye gittim sildik eSimi tekrar qr okuttuk ve hat geri geldi. Qr gecen yil 5 kez kullanimlikti ama artik 3 hak veriyorlarmış 1 hakkim daha var ucretsiz kullanim icin. Vodafone da tek kullanim olayi kotuymus gercekten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen eSIM sorunlu bunlarda, açtığım kayda dönen olmayınca Vodafone Cep Merkezine gittim, onlar da bu şekilde gelen çok kişi olduğunu söylüyor. Internetten kontrol ediyorum eSIM EMEI için "KAYIT BULUNAMADI" derken fiziksel sim'de "KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI" şeklindeydi. Ama bayiler BTK kaynaklı diyerek yanlış yönlendiriyorlar büyük oranda, gerçi burası Türkiye, bunu da yapmış olabilir BTK.


    Riske girmemek için ben de fiziksel sim çıkardım tekrar, artık sene sonuna kadar diğer telefondan devam edeceğim. Sene sonuna doğru bunun kokusu da çıkar. Zira internette çok fazla eSIM şebeke kestiğine dair şikayet var. Diğer operatorler tekrar aktive edebilirken Vodafone'un bunu yapmaması ciddi saçmalık, şu durumda Vodafone'dan eSIM almak sorun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 18 Ağustos 2023; 10:43:34 >
  • DiveMaster kullanıcısına yanıt

    Bayiden bende esim olarak aldım telefonu sıfırladım e sim otomatik olarak tekrar geldi. Huawei P40 Pro'da sorunsuz kullanıyorum

  • Bugün Vodafone eSim ile yeni hat aldık, tüm sms ve aramalar geliyor sadece Vodafone yanımda girişte gelmesi gereken 4 haneli kodu içeren sms gelmiyor. Bu durum normal mi acaba 2-3 güne düzelir mi yoksa burası Vodafone burda kurallar bu şekil mi derler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli operatörlerin e-sim'leri ile hiç uğraşmamak için 10 numara 5 yıldız bir teknik buldum, açıkçası artık e-sim vs uğraşmam, şöyle ki;


    - Telefondan fiziksel simi çıkarıyorsunuz, ne fiziki ne de esim kalıyor telefonda.

    - IMEI numaraları 2 tane ikisi de boşta

    - Ardından RedteaGO indiriyorsunuz, üye oluyorsunuz (üyelikte referans koduna VOLK0019 yazıyorsunuz size $3, bana 4$ veriyor, dilerseniz yazabilirsiniz).

    - İlk kullanımı kredi kartı ile satın alarak yapınca krediler kullanılabilir oluyor.

    - Diğer planlarda kampanya yapanlar: airhub(min $3), Nomad(min $1.3), globalsim(min $3), flexiroam ($1.9)

    - Kampanyalara bakarak 1-2 dolara bir paket alıyorsunuz (sanal kartınızla işlem yapın).

    - Uygulamanın alt kısmındaki esim işaretine tıklayıp satın aldığınız esim'i aktif ediyorsunuz. Gerekli izinleri verdikten sonra 1-2 dk içinde esim kuruluyor.

    - Siz ilk başta imei1'i kullandınız ve bu imei kapandı. Dolayısı ile esim direkt bu imei numarasını aldı.

    - Sonrasında imei1'in esim'e atandığından emin olduktan sonra fiziksel sim'i takıyorsunuz. Fiziksel sim açık olan imei numarasını (imei2) alıyor.

    - Artık esim'i silebilirsiniz. Böylelikle esim ile uğraşmadan ve Türkiyedeki fiyatlarının 1/5'ine işinizi çözmüş oluyorsunuz.

    - Bayiye gitmek yok, esim bir sabah "şebeke yok" uyarı verdi derdi yok...

    - Buna dikkat; telefonu sıfırlar ya da fiziksel simi çıkarırsanız süreç başa döner, bi 4 ay ellemeyin ya da kazandığınız kredi ile yeniden satın alın ;)





  • shark1907 kullanıcısına yanıt

    Normal değil, bana da oldu, vodafone müşteri hizmetlerinden çözebiliyorsunuz, tabi bağlanabilirseniz :)

  • DiveMaster kullanıcısına yanıt

    Bu olay kayıt ile mi alakalı hocam anlamadım?

  • Vodafone esim fiyatı ne kadar bayilerde bilen varmı? Bir bayiye sordum 300tl dedi normal mi bu fiyat?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 1 ay önce 75 ₺ karşılığında almıştım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce denizli forum çamlık'ta ki vodafone'dan 107 tl ye aldık

  • Yaa şu vodafon dan yeni hat direk e-sim olarak aldım. “Bu kod kullanılmıştır” diyor. Bayiye gittim, ha bire gel git yapıyorum. Bayi de gelenlerin hepsi böyle diyor, ha bire beni oyalıyor. Sorun mu var vodafone da. Deli oldum yaa.
    Acaba hat hiç açılmadan hattı taşıyabilirmiyim? Hattın açık olmasına ihtiyacım varmı hat taşıma başvurusu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vodefone e simde sorun var. Sakına geçeyim demeyin, haftalarca hattınızı kullanamazsınız. Fiziksel sim e bile geçemiyorsunuz hemen. Uyarayım bari siz yanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone e-sim kartları tek kullanımlık mı? Bu saçmalık ve dolandırıcılık olur… kartta kartı saklayın diyor, Vodafone satıcısı 10 kullanımlık diyor… ne olduğu belli değil l, kurumsalllık sıfırrrr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Command.com kullanıcısına yanıt

    Tek kullanımlık bile değil 😁

    Deneyin göreceksiniz olmayacak. Çalışan tanımlarken bile o verdikleri 1 hak doluyor ve tanımlayamıyor.

    Bulaşmayın valla çıldırırsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha normal hizmetleri verdi esimi kaldı Vodafone

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.