Şimdi Ara

Vodafone Facebook Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği üzere, artık vodafone hatlarda 0.facebook.com girilemediği için "FACEBOOK" yazıp 3636'a sms göndererek telefonum Facebook uygulamasını indirdim. Uygulamaya girdiğimde ise, abartısız 3-4 dk geçtikten sonra başka bir sayfaya akatılarak "Bağlantı Sorunları" adı altında bir hata veriyor. Hata mesajında yazanları birebir aktarıyorum:

    Hizmetinizde ve ya telefonunun ayarlarında uygulamanın internete bağlanmasını engelleyen geçici bir sorun olabilir.

    Telefonundaki bağlantı sorunlarını gidermek için:

    Telefon menüsüne uygulamanın simgesini bulup seç ve "Seçenekler menüsünü aç.

    "Seçenekler" menüsünde "Uygulamanın Erişimi'ni seç. Daha sonra "İletişimi ve "Ağ Erişimi'ni seç.Sadece ilk sefer soru seç.
    Şimdi uygulamayı yeniden çalıştır.

    Sorunu çözebilmek adına kendimce bir şeyler denedim ama başarılı olamadım. Daha sonrasında 542 arayıp, müşteri temsilcisiyle görüşme yaptım. Klasik çözümlerden birisini sunarak, SMS yoluyla İnternet Yapılandırma ayarlarını gönderdiler. Ne söyledilerse yaptım ve ayarları filan kaydettim. Fakat sorun çözülmedi. Facebook uygulamasını kaldırdım ve tekrar yükledim, sonuç gene aynı. Son olarak tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda ise, kendileriyle alakalı bir problem gözükmediğini ve yapabilecekleri bir şey olmadığı söylediler. Konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    Not: Yukarıda detaylıca anlatmış olduğum üzere telefon İnternet Ayarları tekrar tekrar yapılmıştır. Ekstradan uygulamayıda kaldırıp tekrar yükledim. Boşuna ayarları yap veya uygulamayı kaldırıp tekrar dur diye öneride bulunmayın lütfen.







  • Bende giremiyorum.Ayarlarda da bir sorun yok ama.
    Müşteri hizmetleri bu konudaki maillere geri dönüş bile yapmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.