Şimdi Ara

Vodafone farkıyla yurtdışında da süper internet artık daha uygun fiyatlara!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nisan 2011 tarihi itibariyle Standart yurtdışı internet tarifesini yeniliyoruz abonelerimiz artık yurtdışında daha uygun fiyatlarla rahat rahat internete girebilecekler.




    Yurtdışında internet günlük 1 MB’tan sonra Vodafone şebekelerinde 1 MB 1 TL


    Yeni tarife düzenlemesiyle abonelerimiz günde 1 MB’tan sonra her 1 MB için VF şebekelerinde 90% diğer şebekelerde de 60% indirimli fiyatlarla yurtdışında da Vodafone süper interneti kullanabilecekler!! Kullanım Fiyat
    Günlük 1 MB’a kadar 10 TL/MB
    Günlük 1 MB üstü (her 1 MB için)
    Vodafone şebekelerinde indirimli fiyat 1 TL/MB (her 1 MB için)
    Diğer şebekelerde indirimli fiyat 4TL/MB (her 1 MB için)
    ÖNEMLİ NOT 1: Abonenin bu fiyatlandırmadan yararlanması için herhangi bir kayıt yapması gerekmemektedir. Abone yurtıdışında internet kullanmaya başladığı anda fiyatlar uygulanmaktadır.


    ÖNEMLİ NOT 2: Bunun yanı sıra abonelerin herhangi bir fatura şokuyla karşılaşmaması için abonelerimize günlük 25 TL’lik kullanım aşıldığında uyarı mesajı gönderilecektir.


    Abonelerimize giden uyarı SMS metni:


    Degerli abonemiz, yurtdisinda bugunku internet kullaniminiz 25TL'yi gecmistir. Bu mesaj bilgilendirme amacli gonderilmistir. Iyi seyahatler!


    Esaslar:


    · Yurtdışı internet anlaşmamız olan tüm ülke ve operatörlerde geçerlidir. (8 Nisan 2011 itibariyle data roaming anlaşmamız olan ülkeler aşağıda listelenmiştir Meydana gelebilecek değişiklikler vodafone.com.tr adresinde yer alacaktır.)


    · Yurtışında internet kullanımı için ücretlendirme periyodu 1 KB’tır. (Günlük 100 KB altında kalan kullanım 100KB'a yuvarlanır.) Yurtdışında internet kullanımı 1 MB(1024 KB) kullanıma kadar KB başına 0,98 kr ile 1 MB sonrasında; Vodafone operatörlerinde KB başına 0,098kr ile diğer tüm operatörlerde ise KB başına 0,39 kr ile ücretlendirilir.

    · Yurtdışında internet Tarifesinde %90 indirimin geçerli olduğu Vodafone şebekeleri/ülkeleri ve anlaşmalı olduğu operatörler:
    Vodafone İspanya, Vodafone Almanya, Vodafone Macaristan, Vodafone Arnavutluk, Vodafone Malta, Vodafone Avustralya, Vodafone Mısır, Vodafone İngiltere (Büyük Britanya), Vodafone Portekiz, Vodafone Çek Cumhuriyeti, Vodafone Romanya, Vodafone Hollanda, Vodafone Yeni Zelanda, Vodafone İtalya, Vodafone Yunanistan, Vodafone İrlanda, Vodafone Hindistan, Vodafone Gana, Vodafone Katar, Vodacom Güney Afrika, SFR Fransa

    · Aboneye günlük 25 TL’lik internet kullanımını aştığında bilgilendirme amaçlı olarak ücretsiz uyarı mesajı gönderilecektir.

    · Yurtdışında interneti Vodem ile kullanan abonelerimiz günlük 25 TL kullanım sonrası gelen uyarı SMS’i için Vodem uygulamasındaki SMS kutusunu kontrol etmelilerdir.







  • guzel haber :)
    turkcellde 10tl yapmıs 1mb kullanımı ama 10 mb a kadar her 1 mb ta 10 tl alıyor.
    vodafone ayarlarımı yaptım ama vodafone ile giremedim internete.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.