Şimdi Ara

Vodafone Faturasız Cihaz Kampanyası iPhone 4 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, şuanki telefonum Galaxy Gio. Ancak değiştirmek istiyorum. iOS'a geçmek, onu denemek istiyorum. Günde en az 200 giden mesajım olur, whastapp, foursquare gibi uygulamalar kullanıyorum. Gün içinde telefondan giriyorum internete sürekli açıktır. Faturasız hat kullanıyorum, Vodafone faturasız cihaz kampanyasından faydalanmak geldi aklıma. İlk defa iPhone kullanacağım için çekincelerim var.

    İ4 biraz eski bir model ama şuanda S4 ile dahi kıyaslanan bir telefonda aynı zamanda. S3 almayı düşündüm, ancak bir zaman sonra kasmaları başlayacak korkusuyla vazgeçtim. Gio'dan sonra Ace bile güzel gelebilir belki :P ama bana en azından 3 sene boyunca kasmadan, rahat bir şekilde ve güncel kalabilecek bir telefon lazım. Gio mu alalım bile önümüzde ki ayın 22sinde 2 sene olacak ki o kadar kasmaya rağmen dayanabildim. :D

    Sizce şuanda sıfır İ4 8 Gb almak mantıklı bir seçim mi olur? Taksit seçenekleri aşağıda;

    Kredi Kartına 24 ay Taksit ile* aylık ödeme 59 TL = 1416 lira
    Kredi Kartına 12 ay Taksit ile* aylık ödeme 105 TL = 1260 lira

    Sonuçta kredi kartı ile alınacak ama kartımın limiti 600 lira üzerine ben para yatırarak almayı düşünüyorum. Biraz daha kasıpta 4S 16 Gb mı alayım? Önerileriniz nedir?



    Biraz daha araştırıp taksitli fiyatları karşılaştırdıkça 5'e daha çok ısındım. Zira en güncel model bu, yeni gelecek olan güncellemeleri rahatlıkla alacak ve en az 4 sene daha arkama bakmadan kullana bileceğimi düşünüyorum. GOLD'da iPhone 5 16 GB Beyaz 2099 lira peşin fiyatına 12 taksit ile 174,92 lira ödemeyle almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe. -- 31 Temmuz 2013; 5:35:54 >







  • O dedigin fiyatlar cok fazla. Sifiri 900 civari satildi bircok yerde. O paraya 4s alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya cok fazla madem kartla alicaksin internetten al pesin fiyatina taksitle. 950 1000 civari fiyati. Ve bahaettigin beklentileri tamami ile karsilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ısını sonuna kadar görür ancak fiyat biraz pahalı hele 24 ay tam kazık iphone fiyatları arttı bi süre önce 900-950 ye bulunuyordu ancak su an 1000-1100 arası bu fiyatlara heryerden taksitle alabilirsin kampanyanın bi cazibesi yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet fiyatlar biraz fazla haklısınız. hepsiburada.com 'da 1100 liraya peşin fiyatına 12 taksitlede alınabiliyor aslında. Özellik olarak nasıl? 4 ü bırakıp 4s almaya değer mi dediğim gibi kullanımda?
  • yeni iphone'u bekle. o çıkınca 4sin fiyatı düşerse 4s alırsın
  • Ne zaman geliyor yenisi? Araştırdıkça, taksitli fiyatlara baktıkça 5'e bile kayıyor gönlüm.

    Edit:Biraz daha araştırıp taksitli fiyatları karşılaştırdıkça 5'e daha çok ısındım. Zira en güncel model bu, yeni gelecek olan güncellemeleri rahatlıkla alacak ve en az 4 sene daha arkama bakmadan kullana bileceğimi düşünüyorum. GOLD'da iPhone 5 16 GB Beyaz 2099 lira peşin fiyatına 12 taksit ile 174,92 lira ödemeyle almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe. -- 31 Temmuz 2013; 5:36:09 >
  • Yuh fiyatlara bak :) ben 4s 32 gb satıyorum genpa garantili zerre çizik yok sıfır gibi 1300 tlye

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isterim ancak ikinci ele karşıyım biraz. :) Bir ay daha bekleyeceğim bakalım ne olacak fiyatlar :)
  • İphone 4 almak bu saatten sonra bana mantıksız geliyor. Hele hele de belirttiğiniz fiyatlar üzerinden , ayrıca sıfır alacağınız ve üzerinde İOS 6 ile birlikte gelen bir İphone 4 de beklentilerinizi karşılmayacaktır. ( takılma olmasın diye S3 almadığınızı belirtmişsiniz ). İphone 4s veya 5 almanız beklentileriniz açısından çok daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thejollyjoker

    İphone 4 almak bu saatten sonra bana mantıksız geliyor. Hele hele de belirttiğiniz fiyatlar üzerinden , ayrıca sıfır alacağınız ve üzerinde İOS 6 ile birlikte gelen bir İphone 4 de beklentilerinizi karşılmayacaktır. ( takılma olmasın diye S3 almadığınızı belirtmişsiniz ). İphone 4s veya 5 almanız beklentileriniz açısından çok daha iyi olur.

    Benimde düşüncemde içime sinende 5 aslında, 4s'te olabilir. İlk defa Apple cihazı alacağım içinde biraz heyecan var. Mazur görün 4 8 gb'tan yola çıkıp 5'i düşünür oldum. Gold'un fiyatı diğerlerine düşük maximum karta ğeşin fiyatına 12 taksit imkanıda var. Düşünüyorum öyleyse varım . Yakın zamanda 4s veyahut 5 alıyorum. Bakalım artık hangisi nasip olacak :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.