Şimdi Ara

Vodafone Fiber Ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak.


    7 sene Superonline kullandıktan sonra artık fiyatları kazık serviside hıyar gibi olduğu için yeni bir internet sağlayıcısına geçtim. Geçtiğim sağlayıcı Vodafone. Şuan Vodafone Fiber 100Mbps Down 5Mbps Up kullanıyorum. Vodafone'a geçeli 1 ay oldu. Şöyle bir sorun yaşıyorum, internette gezerken bir kaç kişinin bu sorunu yaşadığını gördüm. Yaşadığım sorun ping sorunu. Şöyle açıklayayım.

    Superonline fiber varken CS 1.6'nın CSDurağı sunucularında stabil 5 ping alıyordum. Vodafone'a geçtiğimdede pingim sadece 7-8 gibi bir civara yükselmişti. Her neyse 2-3 hafta önce yaşadığım bölgede bir çalışma oldu ve çalışmadan 2-3 gün sonra CS 1.6'da pingim 8'den 40'lara fırladı. Neyse müşteri hizmetlerini aradım oradan bir işlem yaptılar ve yapılan işlemle pingim bu sefer 60'lara çıktı. Knight Online oynuyorum doğal olarak sunucuları Amerika'da olduğundan oyun oynanmaz hale geldi. Türkiye sunucusunda fiber bağlantı ile 60 ping çok fazla. ADSL değil fiber sonuçta. Müşteri hizmetlerine ulaşıyorum hat değerleriniz çok iyi ve ping ile bir şey yapamıyız diyorlar sürekli speedtest.net'deki pingim düşük olmasının yeterli olduğu söyleyen saçma salak cevaplar alıyorum. İnanır mısınız bilmem ama bana cmd'yi açtırıp ipconfig /flushdns yazdırdılar ve %temp% klasörünü sildirip pingimin düzeleceğini iddia ettiler. Böyle insanlar orada çalışıyor gerçekten inanılmaz.

    Uzun lafın kısası benim bu pingimi nasıl ilk bağlattığım gibi 7-8'e düşürebilirim? Vodafone'dan arıza kaydı açtırdım ve bunun için çok uğraştım çünkü arıza yok diyip kayıt açmıyorlar. Irın kırıp edip açtırdım. Ordanda sonuç çıkmadı halen. 1 hafta geçti ama dönüş yapılmadı. Vodafone'un müşteri hizmetinde kimse bir şey bilmiyor. Ne yaptıkları hakkında en ufak bilgileri yok sadece onlara verilen prosüdürleri okuyup yardımcı olmaya çalıştıklarında yanlış ve saçma cevaplar veriyorlar. Nereye başvurmaylıyım ne yapmalıyım yardımınız bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BlackShadow -- 3 Ekim 2019; 22:55:32 >







  • Up up
  • Server doluysa pinginin 5 olması imkansız.
    net_graph dan bakın. 20 cıkması lazım.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.