Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE, (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.108
Cevap
147
Favori
316.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapmanız gereken gayet net
    Taahhüdünüz biterken 7-10 gün kala müşteri hizmetlerini arayın.
    Hattımı kontörlü hatta çevirmek istiyorum deyin, ilk sizi vazgeçirmek için çok ta uygun olmayan paketler önerecekler kabul etmeyin, yok ben kesinlikle kontörlü hat istiyorum deyin. Sizi bu işleri yapan diğer birime aktaracaklar. O kişi sebep soracak. Hattımı çok ta kullanmıyorum gerek yok kontörlü yapayım dilediğim zaman yükleme yaparım deyin. İşte şimdi size gerçekten uygun paketleri açacaklar. Çok çok uygun paketler bu şekilde öneriyorlar, denendi test edildi. Yapanlar da lütfen sonucu yazsın. Boşuna yüksek faturalar ödemeyin…
  • Arkadaş bölüme aylardır girmiyordum,taahhüt bitiyor uygun tarife,paket vs.var mı diye giriyoruz, ama yine "okumadanAlma" denen üyenin provokasyonları adminlere yakarışları, saçma sapan mesajlarını görüyoruz..hiç değişmiyor hep aynı adam, aynı tarz mesajlar,..bir tane admin yok mu şu üyeyi banlayacak

    Şu an vodafone da en ucuz paket nedir angaralım yazar mısın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Nisan 2024; 12:43:25 >
  • Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Faturasıza geçiş yapmak istediğimi söyledim, gerçekten de geçme niyetiyle aradım üstelik. İlk görüştüğüm müşteri temsilcisi epey bir ter döktü beni caydırabilmek için çok ısrar edince gönülsüz de olsa faturasız birimine aktarımı sağladı. Faturasıza geçiş birimindeki temsilci de epey caydırmak için dil döktü ancak herhangi bir uygun fiyatlı tarife sunmadı hatta kontrol etti herhangi bir tarife gözükmediğini belirtti. Ben de mevcut fatura kesimi tarihine tehir ettim faturasıze geçiş işlemini, kısaca yarıda kestik. Bakalım fatura kesimine değin bir karar vereceğim.

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    o zaman vodafone'da da blöf dönemini bitirmişler sanırım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnny lenn

    o zaman vodafone'da da blöf dönemini bitirmişler sanırım

    Fiyatları esnetmemek için son derece kararlılar gibi hissediyorum.

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Sizinle konuşan kişiden kişiye de değişiyor. Farklı bir saatte tekrar ara haftaya👍🏻

  • Command.com kullanıcısına yanıt

    Tavsiye için teşekkür ederim, bir denerim.

  • Faturasiz birim ayri şikayet birim ayri
  • Vodafone fatura mevcu yeni faturasizdan faturalı ya tarifeleri geçmenin 3 türlü seçenek var 1 secenek şikayetim var üzerinden kayıt açarak eleştiri yaparak size ucuz bir tarife sunacaklardır ve ayrıca kullanmış olduğunuz tarifenin 2 dönem olsun ve olmasın 542 müşteri hizmetlerinden blöf yaparak uzman birime bağlanarak uygun tarife sunmadıkları için kendi tarifenin 2 dönem olarak sadece 15 TL ücretsiz durma özelliği ile size teklif edecekler ikinci husus 0542 542 00 00 yada 542 arayarak bağlanarak müşteri hizmetlerine kendinizi faturas birimine aktarıyorsunuz oradan size bir laf yaparak size tarife sunuyorlar ve kesinlikle ve kesinlikle faturası da geçeceğim demeyin hattı taşıyacağım diye başka operatöre size tarife sunarlar 3 usus araştırmalar sonucu bu parayla satın satan kişiye özel tarifeleri kişilerin yaptığı tarifelerin nasıl yaptıklarını buldum biliyorum ki burada paylaşımlar daha önce paylaştım tekrardan kaldıracaklar sonradan diyorsunuz ki bana neden paylaşmıyor paylaşıyorum ama yorumlarım paylaşıldılarım kaldırılıyor sebep nedir çok merak ediyorum kimseden 5 kuruş para almadım almadım almam almam da beni tanıyan bilir tanımayan eleştirir boş boş konuşur 3 husus kendilerinin bayi olarak tanıtan kişilerin nasıl yapıldığını bizzat araştırmalar sonucu elde ettim hat sahibine isim soyisim ve t.c numarasını son 3 hanesini alıp Vodafone yanımda şifre ile numara ile web siteden 7/24 şikayet birimini kayıt açılıyor https://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/Tuketici-Sikayetleri ekran resimde beyan ettiğim gibi aradan 10 dakika sonra şikayet birimi arıyor şikayet birimine bağlanmak için kayıp çalıntı sesli yanıt sistemine kayıp çağıntı diyor oradan müşteri hizmetleri size özel tarifeler sunuyor özellikle faturasız birim değil arkadaşlar o birim farklı bu farkli ayrıca web sayfasına oluşturduğunuz kaydı geri siliyor hepsi bundan ibaret ekran görüntüleri fotoğraflar kanıttır parayla yapan kişileri ihmal etmeyin parasız nasıl yapıldığını bizzat öğrendim kendiniz deneyin kendiniz yapın umarım buna da bir eleştiri bulmazsınız umarım bu yazıyı da silmezsiniz saygılarimizhttps://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/Tuketici-Sikayetleri
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Nisan 2024; 18:49:6 >




  • Son güne kadar bekledim ve bugün son gün önceden çıkan paketler çikmıoyor. Müşteri temsilcisine yazdım sundugu paket 16 GB 350 tl. Ne yapabilirim ?
  • angaralim kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Dün bu saatlerde mesajı gördüm ve uyguladım. Biraz önce aradılar red sosyal 18i 130 küsüre bağladılar. Tekrar teşekkürler.

  • 1.donem haziranda bitiyor. Surekli vodafone ariyor. Taahhütünüz bitiyor diye. Diyorum ki 2. Donem olmasi lazim. Evet ama normal fiyattan devam ederseniz. Yanimda uygulamasinda da tabi suan detaylari goremiyorum. Bunu nasil ogrenebilirim? Musteri hizmetlerini ariyorum onlar da normal fiyattan devam ederseniz diyor (indirimsiz).
  • Şu an gizli tarife var mı?

  • Khiron K kullanıcısına yanıt

    Hocam türk telekomdayım vodafone geçip yapsam olur mu acaba?

  • Angaralı kardeşimizin yol göstermesi doğrultusunda yaklaşık bir ay önce Uyumlu Özel 15GB Paketi (15 GB + 1000 Dk + 250 Adet) 12 ay taahhütle aylık ₺105,63 fiyata yaptırdım. O noktada alınabilecek bana en uygun tarife buydu. Kendisine teşekkür ediyorum.


    Forumda Angaralı kardeşimize yersiz ve aşırı bulduğum tepkiler görüyorum. En çok yazım yanlışlarına takılıyorlar. Evet, doğrudur, yazım yanlışları yapıyor, ama herkesin kendine göre az çok kusuru olur. Sizin hiç kusurunuz yok mu? Mutlaka vardır. Onun da bir kusuru bu. Azıcık kafasını çalıştıran ne demek istediğini anlar.


    Ayrıntılara takılmayın, sonuca bakın. Sonuçta Angaralı kardeşimiz sağladığı bilgilerle çok kişiye büyük hayır yapmaktadır. Forumun da temel amacı bu değilse nedir?

  • sparkplug S kullanıcısına yanıt
    Paket bedava hocam tebrikler.

    Şimdi siz nasıl yaptınız daha düzgün bir şekilde tek tek yazarmisiniz. Angarali kardeşimize ayrıca teşekkür ediyoruz , dediğiniz gibi her insanın artı-eksi özelliği olabilir takilmayalim.
  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı durum var 1 ay faturasız devam edeceğim galiba 250 den 490 a yükseliyor

  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

    Özel mesaj geçiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 2 Mayıs 2024; 16:49:11 >
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.