Şimdi Ara

(COZULDU)Vodafone hattim 4.5g baglanmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cok ilginc bir sey yasiyorum, bugun numaram vodafone'a tasindi. Her ayarini hallettim, hem telefonda hem YANIMDA uygulamasindan 4.5G acik. Ne hikmetse hat hicbiri sekilde 4.5G olmuyor. Farkli cihazlara takip ayarlari hallettim yok yine olmuyor. Baska Vodafone hatti takiyorum kendi telefonuma full 4.5G cekiyor. Bu ne Ile ilgili olabilir?

    Mus hiz ulastim iki kere, sebeke sifirlama, guncelleme vs yapildi ama sorun cozulmedi. Numara tasidigim yere gittim, elemandan cehalet akiyor. Sim Karti degisimi yapin demisti mus hiz, ama adam yapmiyor. Ucretsiz sim Karti gelsin oyle yaparim, elimde ucretli var sadece diyor.

    Cok ilginc bi durum, onceki hattim telekomdu gayet 4.5g aliyordum. HAYIR yani baska Vodafone sim Karti 4.5g veriyor AYNI konumda, ben niye bu kart ile alamiyorum anlamadim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 23 Ekim 2023; 13:36:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • GUVENLI IPTAL yazıp 2500 `a gönderiniz,yada uygulama üzerinden güvenli interneti kapatınız açıksa. Guvenli internet ebeveyn kısıtlamalı internettir,bir çok site ve platformda resimleri ve içerikleri açmaz.

    Sadece Vodafonede değil,tüm operatörlerde hat ilk açıldığında bu ayar kontrol edilmeli,güvenli internet profili istemeyen kapatmalı. Açıksa sıkıntı oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Mus hiz, kapatmisti guvenli internetin benim yerime ama Ben yine de sms attim dediginiz yere. Fakat sorun bu degil, sorun hattin 4.5G olmamasi nedense. Yani 5G ye Kadar destekliyor sim Karti ama 4.5G olmuyor. Magazadaki cahil herif, hangi telefona taktiysa 4.5G olmadi, ee diyorum bana diyor yok bu teshir urun bunda 4.5G gostermez, yok bu cihaz yurt disi kayitli ondan yok bu su.

    Hat 4.5G olmuyor sorun tamamen bu, yoksa hat full cekiyor bi problem yok. Surekli E goruyorum bazen H+ oluyor o kadar.

    Yarin bir daha mus hiz arayacagim ama cok ilginc yani basina gelen olmadi mi daha once?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben de şu anda aynı sorunu yaşıyorum. Yeni hat geçişi yaptım ve 5G destekli sim verdiler. Şu anda 4.5G'ye bağlanamıyorum. Farklı telefonla denedim 4.5G kapatıp açıldı ancak sonuç yine aynı.

  • Bu arada hattı 5G destekli bir telefona takınca 4.5G aktiflendi sonrasında SIM kartı tekrar kendi telefonuma taktığımda 4.5G kullanmaya başlayabildim. Bu şekilde deneyebilirsiniz belki işe yarar

  • trlinux T kullanıcısına yanıt
    Bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim, 5g cihaza takip ayarlari halledecegim simdi, umarim olur bende de.

    Edit : AYNI sekilde basardim. Dun bunu 5g cihaza taktigimda asla 4.5g olmamisti ilginc. Belki 1-2 gun gecmedi gerekiyordu aktivasyon sonrasi. Neyse nihayet ya, tesekkur ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 23 Ekim 2023; 13:13:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.