Şimdi Ara

Vodafone internet sürekli yavaş - seçeneklerim nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evden çalışabilen herkes ev ofisinde olduğu için iss olmak şu anda zor bir konu. anladım.


    ama kabul etmem gereken eşik nedir?


    one thousand mbit / s net aboneliğimiz var, hem ben hem de eşim mesai saatleri içinde çadequate fazla görüntülü görüşme yaptığından, iyi internete sahip olmak için ayda forty euro ödüyoruz. video görüşmelerinin kalitesi genellikle bozuktur: ya yeterlidir ya da görüşmede 20-30 saniyelik bir gecikme vardır. genel olarak internet hızı 192.168.1.254 nın bir rollercoaster gibi olduğu doğrudur: çalışma saatleri dışında% 70 tamam, çalışma saatlerinde% 30 kullanılabilir. yine a thousand mbit / s aboneliğimiz var. ikimiz de yönlendiriciye bir lan kablosuyla doğrudan bağlıyız. ve bu, mümkün olan en iyi internet hızını elde etmemiz gerektiğinin yeterli kanıtı olmasa bile, bazen yeterince iyi internet almamızın nedeni nedir ve bazen aynı kurulumla korkunçtur.


    ayrıca net genellikle ayda ortalama en az 2 gün kapalıdır. komşuların da aynı sorunları yaşadvertığını biliyorum, hem net kesintisi hem de genel olarak yavaş internet. kesintilerle ilgili o 10.0.0.0.1 larak kundenservice'i defalarca aradıok, ancak onlar sadece bahaneler üretiyorlar, bu yüzden sorunun gerçek bir çözümü yok. 6-7 günlüokay bir internet kesintisinden sonra bir kez bize 10 eur-s geri ödeme yaptılar. 10. ve bunun bile yüksek bir tazminat olduğunu söylediler, çünkü bize sadece 2-3 eur verebiliyorlar, ancak iyi müşteri ilişkilerini sürdürmek istiyorlar. ne şaka ama.


    maalesef binamızda vodafone bir iss için tek seçenektir, bu yüzden iss'leri değiştiremiyorum.


    ama her durumda, kötü hizmet verdiklerini resmi olarak nasıl kanıtlayabilirim? resmi en hızlı sayfaları, dahili net hızı hakkında yalan söylüyor: internette bu 6-7 günlüok kesinti yaşadığımızda, nihayet biraz internete kavuştuğumuzda (hala çgood enough okayötü hizmet), speedtest.vodafone.de sayfasına gittim, ve bana yönlendiriciden 50 mbit / sn aldığımı gösterdi, ancak ağlarında 1151 mbit / sn var! ki bunu almam gerekiyor! .. kendi ağlarında sorunları olduğunu zaten onayladıkları için bu çok saçma , bu nedenle, kendi uçlarında herhangi bir sorun olmadığında olduğu gibi aynı bant genişliği olamaz. bu kabul edilemez.


    bu sorunla ilgili herhangi bir şey yapma seçeneklerim nelerdir? benim için en iyi seçenek vodafone'da kalıp iyi bir internete sahip olmak. iyi internete sahip olmak için ayda 40 eur ödemeye hazırım. ancak 40eur -s ödemek ve okayötü hizmet almak kesinlikle uygun değil. ayrıca onlarla 2 yıllıok bir sözleşmemiz var, bu yüzden iptal etmek çok zor olacak / çadequate paraya mal olacak. bazı insanlar netzwerkagentur ile iletişime geçmelerini söyledi, ancak bu konuda ne yapabilecekleri hakkında hiçbir fikrim yok.


    herhangi bir girdi çadequate takdir edilecektir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiliamHurts -- 19 Nisan 2021; 13:10:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.